הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אני עכשיו סוגר שבוע שני בסייקל, אני עומד להתחיל לקחת פרגניל ויש לי כמה שאלות:
• יש לי מים בקטריוסטטיים, אני צריך לערבב 10ml עם הפרגניל וככה יוצא שכל 1ml=500iu, נכון?

• יש בעיה לקחת זריקה אחת בשבוע במקום פעמיים? אני פשוט לא רוצה לדקור את עצמי כל כך הרבה פעמים.

• אם הפרגניל מגיע באמפולה אני חייב לשאוב למזרקים ולאכסן בתוכם? או שאפשר להעביר את הפרגניל לתך הויאל של המים, ואז לא תהיה בעיה.

• אין לי אפשרות להשתמש במחט פילטר, זה נורא כל כך? אני יכול לקבל זיהום מהזכוכיות?

תודה רבה למי שיעזור!

לגבי המזרק פילטר , גם אני חשבתי שקשה להשיג ,חיפוש מהיר בגוגל ויש לך אתרים מעולים , בקיצור תוך חמישה ימים זה היה אצלי ( המשלוח המהיר מחול עולה קצת יותר) אל תתעצל , ההסברים שקיבלתי בפורום על הסכנות הן מקצועיות , עדיף להיות מחוץ לסטטיסטיקות.
בהצלחה

מנסיון!!! שזה בעצם לא הכי טוב שייש כמובן.. לקחתי 5000IU במזרק 1 כל חמישה ימים סה"כ לקחתי 3 זריקות וכל אחד מהם היה 5000IU
עם מזרק רגיל .... ולא קרה כלום.. אבל עדיף עם מזרק פילטר אבל אם אין לא קרה כלום!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית