הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי וויטליפטינג

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
אני נמצא בפינלנד ואני חושב שיהיה יחסית קל למצוא כאן
איזה חברה הייתם ממליצים הראשונה?
נייק
אדידס
או ריבוק
דגמים גם יעזרו
ומחיר הוא פאקטור אבל לא גדול במיוחד

נלך אחד אחד,

אדידס,
אם לא בא לך להשקיע אז לך על ה- POWERLIFTING 2.0 (מחיר הוגן למדי)
אם כן בא לך להשקיע אז לך על ה- ADIPOWER (רמה אחת מעל)

נייק,
(ROMALEOS) גם מומלצות אבל מבחינת מחיר זה פלוס מינוס כמו הADIPOWER (כנ"ל,רמה אחת מעל)

ריבוק,
אין לי ניסיון איתן (חוץ מהעובדה שמדדתי והן נוחות) אבל יש את זה גם בארץ (חולון) ובשלל מידות וצבעים

תעשה שיקולים משלך (כלכליים וכו') ובהצלחה
וכמובן,תעשה חיים בפינלנד

אני הזמנתי POWERLIFT + קיבלתי המלצה עליהם שהם נעליים טובות לוויטליפטינג, אם אתה קונה אני אשמח שתחלוק איתי את הרשמים על הנעל.

אין צורך לזרוק כסף על הAdipower או הרמלוס של נייק ואדידס .
אפשר "להסתפק"(בציניות מוגזמת) בAdidas PowerPerfect 2 שהם מעולות במחיר קצת יותר שפוי.

אין צורך לזרוק כסף על הAdipower או הרמלוס של נייק ואדידס .
אפשר "להסתפק"(בציניות מוגזמת) בAdidas PowerPerfect 2 שהם מעולות במחיר קצת יותר שפוי.
אולי זה נכון בטווח הקצר אבל אלו נעליים להרבה שנות אימונים. אני לא הייתי מרגיש רע עם השקעה כספית. זה לא גוש מגנזיום.

ממליץ בחום רב על ה- Adidas AdiPower , רק שנה הבאה אהיה בארה"ב ואוכל לקנות לעצמי זוג נעליים מדהימות שכאלה .

😃

אולי זה נכון בטווח הקצר אבל אלו נעליים להרבה שנות אימונים. אני לא הייתי מרגיש רע עם השקעה כספית. זה לא גוש מגנזיום.
היה נכון אם הpp2 היו זבל לטווח הקרוב אבל אני מכיר מישהו שאיתם אם אני לא טועה כמעט 4שנים 5 אימונים בשבוע של וויטליפטינג כל פעם 3+שע והם עדין במצב טוב

ניתן להזמין 😃
הבעיה שאני לא יודע בידיוק מה המידה שלי , לא בא לי סתם להזמין ב-200$ את הנעל , לפני עלות משלוח ומכס
ובסוף היא תגיע ולא תהיה לי נוחה על הרגל ,
אני מזמין מלא זוגות נעליים של Adidas מהאתר שלהם - השנה הזמנתי כבר 5 זוגות .
אבל הבנתי שבדגם הזה - המידה שונה וצריך למדוד כדי באמת לקבל את הצורה הנכונה על הרגל ולא להסתמך על דגמים אחרים .
יש לך מישהו בארץ שמוכר ?

השנה הזמנתי כבר 5 זוגות
יש לי קרוב ל-15 זוגות אדידס
אז,ברוך הבא למועדון 😃

בעניין המידה(ADIPOWER),הייתי ממליץ על חצי מידה יותר
מהניסיון שלי שמדדתי את הנעל,היא לחצה עליי קצת
לא קניתי בגלל זה (וגם כי היא הייתה יקרה בשבילי אז)

הבעיה שאני לא יודע בידיוק מה המידה שלי , לא בא לי סתם להזמין ב-200$ את הנעל , לפני עלות משלוח ומכס
ובסוף היא תגיע ולא תהיה לי נוחה על הרגל ,
אני מזמין מלא זוגות נעליים של Adidas מהאתר שלהם - השנה הזמנתי כבר 5 זוגות .
אבל הבנתי שבדגם הזה - המידה שונה וצריך למדוד כדי באמת לקבל את הצורה הנכונה על הרגל ולא להסתמך על דגמים אחרים .
יש לך מישהו בארץ שמוכר ?
אוי חחחחחחחח בטעות שיווקתי את עצמי כמוכר רק עכשיו הבנתי למה שאלת אותי חחחחחחחחחחח.
סליחה 🤣

הPP2 שלי מתפרקות, יש לי אותן שנה וחצי+- ופעם רביעית בערך שאני צריך להדביק את הסוליה עם דבק מגע בגלל שהיא מתפרקת לאט לאט. מצד שני הזמנתי עם בחור שמתאמן איתי ביחד ושלו במצב טוב. יש לציין שאני שומר על הנעליים ממש.
קנה adipwer לפי דעתי.

• פותח/ת השרשור
@the Raccoon
lol אני בתקציב מוגבל

ניכנסתי עכשיו לרשת (יקרה בלשון יפה)
שיש להם ריבוק אוליליפטינג מאן פלוס משו כזה
נוחות והכל אבל המחיר הוא 170 יורו, נישמע מוגזם, הייתי מבין אם זה היה רומיליאו או אדיפאוור
המחיר הגיוני?
@MikeRozner
@nlr666
בכל מקרה אחפש חנויות אחרות ובנוסף יש פה חנות נייק קרובה שאני אחפש שם

נערך לאחרונה:
@the Raccoon
lol אני בתקציב מוגבל

נוחות והכל אבל המחיר הוא 170 יורו, נישמע מוגזם, הייתי מבין אם זה היה רומיליאו או אדיפאוור
המחיר הגיוני?
@MikeRozner
@nlr666
בכל מקרה אחפש חנויות אחרות ובנוסף יש פה חנות נייר קרובה שאני אחפש שם
בארץ אני זוכר שאמרו שהמחיר שלהם זה בערך 400 שקל. החנות בחולון(של ריבוק) אבל לא הייתי שם אז אני לא יכול להגיד לך את המחיר במאה אחוז. בכל מקרה זה יקר מידי לדעתי

@the Raccoon
lol אני בתקציב מוגבל

המחיר הגיוני?
@MikeRozner
@nlr666
בכל מקרה אחפש חנויות אחרות ובנוסף יש פה חנות נייר קרובה שאני אחפש שם
XXXX

• פותח/ת השרשור
בארץ אני זוכר שאמרו שהמחיר שלהם זה בערך 400 שקל. החנות בחולון(של ריבוק) אבל לא הייתי שם אז אני לא יכול להגיד לך את המחיר במאה אחוז. בכל מקרה זה יקר מידי לדעתי
מסכים.
גם אם המחיר שאמרת לא מדיוק זה עדיין יותר מכפול

עלו לי 385 אבל תהיו מודעים שזה אאוטלט אז זה לא מחיר מלא. הבנתי מהם שהמחיר המקורי הוא 550~ ופשוט היה מבצע. הקטע שזה OUTLET אז תמיד יש מבצעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית