עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי זה נכון בטווח הקצר אבל אלו נעליים להרבה שנות אימונים. אני לא הייתי מרגיש רע עם השקעה כספית. זה לא גוש מגנזיום.אין צורך לזרוק כסף על הAdipower או הרמלוס של נייק ואדידס .
אפשר "להסתפק"(בציניות מוגזמת) בAdidas PowerPerfect 2 שהם מעולות במחיר קצת יותר שפוי.
ניתן להזמין 😃ממליץ בחום רב על ה- Adidas AdiPower , רק שנה הבאה אהיה בארה"ב ואוכל לקנות לעצמי זוג נעליים מדהימות שכאלה .
😃
היה נכון אם הpp2 היו זבל לטווח הקרוב אבל אני מכיר מישהו שאיתם אם אני לא טועה כמעט 4שנים 5 אימונים בשבוע של וויטליפטינג כל פעם 3+שע והם עדין במצב טובאולי זה נכון בטווח הקצר אבל אלו נעליים להרבה שנות אימונים. אני לא הייתי מרגיש רע עם השקעה כספית. זה לא גוש מגנזיום.
הבעיה שאני לא יודע בידיוק מה המידה שלי , לא בא לי סתם להזמין ב-200$ את הנעל , לפני עלות משלוח ומכסניתן להזמין 😃
יש לי קרוב ל-15 זוגות אדידסהשנה הזמנתי כבר 5 זוגות
אוי חחחחחחחח בטעות שיווקתי את עצמי כמוכר רק עכשיו הבנתי למה שאלת אותי חחחחחחחחחחח.הבעיה שאני לא יודע בידיוק מה המידה שלי , לא בא לי סתם להזמין ב-200$ את הנעל , לפני עלות משלוח ומכס
ובסוף היא תגיע ולא תהיה לי נוחה על הרגל ,
אני מזמין מלא זוגות נעליים של Adidas מהאתר שלהם - השנה הזמנתי כבר 5 זוגות .
אבל הבנתי שבדגם הזה - המידה שונה וצריך למדוד כדי באמת לקבל את הצורה הנכונה על הרגל ולא להסתמך על דגמים אחרים .
יש לך מישהו בארץ שמוכר ?
בארץ אני זוכר שאמרו שהמחיר שלהם זה בערך 400 שקל. החנות בחולון(של ריבוק) אבל לא הייתי שם אז אני לא יכול להגיד לך את המחיר במאה אחוז. בכל מקרה זה יקר מידי לדעתי@the Raccoon
lol אני בתקציב מוגבל
ניכנסתי עכשיו לרשת (יקרה בלשון יפה)
שיש להם ריבוק אוליליפטינג מאן פלוס משו כזה
נוחות והכל אבל המחיר הוא 170 יורו, נישמע מוגזם, הייתי מבין אם זה היה רומיליאו או אדיפאוור
המחיר הגיוני?
@MikeRozner
@nlr666
בכל מקרה אחפש חנויות אחרות ובנוסף יש פה חנות נייר קרובה שאני אחפש שם
XXXX@the Raccoon
lol אני בתקציב מוגבל
ניכנסתי עכשיו לרשת (יקרה בלשון יפה)
שיש להם ריבוק אוליליפטינג מאן פלוס משו כזה
נוחות והכל אבל המחיר הוא 170 יורו, נישמע מוגזם, הייתי מבין אם זה היה רומיליאו או אדיפאוור
המחיר הגיוני?
@MikeRozner
@nlr666
בכל מקרה אחפש חנויות אחרות ובנוסף יש פה חנות נייר קרובה שאני אחפש שם
מסכים.בארץ אני זוכר שאמרו שהמחיר שלהם זה בערך 400 שקל. החנות בחולון(של ריבוק) אבל לא הייתי שם אז אני לא יכול להגיד לך את המחיר במאה אחוז. בכל מקרה זה יקר מידי לדעתי
עלו לי 385 אבל תהיו מודעים שזה אאוטלט אז זה לא מחיר מלא. הבנתי מהם שהמחיר המקורי הוא 550~ ופשוט היה מבצע. הקטע שזה OUTLET אז תמיד יש מבצעים.בארץ אני זוכר שאמרו שהמחיר שלהם זה בערך 400 שקל. החנות בחולון(של ריבוק) אבל לא הייתי שם אז אני לא יכול להגיד לך את המחיר במאה אחוז. בכל מקרה זה יקר מידי לדעתי