הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קלן

• פותח/ת השרשור MSound
  • פורסם בתאריך

MSound

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
38
150
11
שלום 🙄
אני מעוניין להתחיל בסייקל של קלן,הבנתי שמומלץ לקחת אותו כבר מהיום הראשון ביחד עם קטוטיפין למניעת בעיות עתידיות,זה הסייקל הראשון שלי ולכן אני מעדיף לחקור קצת יותר לפני שאני מתחיל קראתי כמה וכמה דרכים ללקיחה של הקלן אבל לא מצאתי הרבה על הקטוטיפין.

רציתי לשאול האם יש זמן מועדף לקחת את הקטוטיפין (בצמוד ללקיחה של הקלן,אחריי אוכל וכו') ?

האם ישנה חברה שאתם ממליצים לקחת אותה ?

ושאלה אחרונה האם ישנה בעיה של שילוב אימוני כוח עם הקלן ? עקב עליית בלחץ הדם והסיכונים שכרוכים בזה,בזמן הסייקל מומלץ לעשות רק פעילות אירובית ? כי מה שקראתי לא מעודד במיוחד לגבי אימוני כוח בשילוב עם קלן,איך מומלץ לשלב אימוני משקולות ביחד עם הלקיחה של הקלן ?

תודה לעוזרים:s85:

קח את הקטוטיפין לפני השינה 2 כדורים אם אתה מעל 90 קילו 1 אם אתה מתחת
את הקלן תיקח לפחות כמה שעות לפני אימון כוח לדוגמא לקחת את הקלן ב 8 בבוקר לך להיתאמן ב 3-4
מבחינת תזונה :אין לך מה לרדת מה100 גרם פחמימהכי מאגרי הגילוקוגן גם ככה יהיו מדוללים בגלל הקלן וחבל על האיבוד שריר
בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
אוקיי ממש תודה אחי.
ולגבי אימוני אירובי כמה זמן מומלץ לעשות אותם אחריי הלקיחה של הקלן הבנתי שכ-40 דקות זה היה מצויין לעשות אירובי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית