הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עקצוצים

• פותח/ת השרשור Roi123
  • פורסם בתאריך

Roi123

משתמש מתחיל
105
5
נק' מוניטין:
5
105
5
שבסייקל מתחילים עקצוצים בפטמה זה אומר ש.???
ומה עושים עם זה ???

זה אומר שיש פעילות אסטרוגנית שמתרחשת ברקמת החזה.
מה עושים עם זה? טמוקסיפן, ארימדקס. תלוי.

לא עושים. לוקחים וזהו. עדיף להקדים תרופה למכה, מאשר לחכות שיעבור לבד ואולי יגרם נזק ..
שאלת מס' פעמים וענו לך.
בהצלחה.

לא עושים. לוקחים וזהו. עדיף להקדים תרופה למכה, מאשר לחכות שיעבור לבד ואולי יגרם נזק ..
שאלת מס' פעמים וענו לך.
בהצלחה.
כעיקרון אני מאוד מתנגד להוספת נולבה כטיפול מונע. נולבה הוא SERM שרצוי להשתמש בו מעט ככל שניתן הגם שהוא ישבש מאוד את הסייקל מבחינת תוצאות. בהינתן משמתמש שידועה לו רגישות לתופעות אסטרוגניות בכלל וג'ינו בפרט עדיף להוסיף ארימידקס (AI) במינון של 0.25mg/eod מתחילת הסייקל על מנת להסדיר את רמות האסטרוגן. על נולבה להישמר כמוצא אחרון כטיפול עדיף בניצני ג'ינו.
הבעייה נעוצה בדרך כלל במשתמשים המבועתים כ"כ מג'ינו (בהחלט לא הסיכון הגבוה בסייקל סטרואידים) שהם מאמינים כ"כ ומרוכזים כ"כ בפיטמה עד שמגיע העקצוץ הפסיכוסומטי.

• פותח/ת השרשור
כעיקרון אני מאוד מתנגד להוספת נולבה כטיפול מונע. נולבה הוא SERM שרצוי להשתמש בו מעט ככל שניתן הגם שהוא ישבש מאוד את הסייקל מבחינת תוצאות. בהינתן משמתמש שידועה לו רגישות לתופעות אסטרוגניות בכלל וג'ינו בפרט עדיף להוסיף ארימידקס (AI) במינון של 0.25mg/eod מתחילת הסייקל על מנת להסדיר את רמות האסטרוגן. על נולבה להישמר כמוצא אחרון כטיפול עדיף בניצני ג'ינו.
הבעייה נעוצה בדרך כלל במשתמשים המבועתים כ"כ מג'ינו (בהחלט לא הסיכון הגבוה בסייקל סטרואידים) שהם מאמינים כ"כ ומרוכזים כ"כ בפיטמה עד שמגיע העקצוץ הפסיכוסומטי.
אז מה אביעד אמר להשתמש בנולבה

• פותח/ת השרשור
קצת התבלבלתי ... אז כשמתחילים להרגיש עקצוצים כדאי לקחת ארימידקס ?
וכאשר ממש יש כבר התפתחות של גןשים נולבה ??

קצת התבלבלתי ... אז כשמתחילים להרגיש עקצוצים כדאי לקחת ארימידקס ?
וכאשר ממש יש כבר התפתחות של גןשים נולבה ??
ממש לא!
לפני שמתחילים להשתמש בסטאואידים ראוי ללמוד קצת את הנושא.
קרא שוב!

ממש לא!
לפני שמתחילים להשתמש בסטאואידים ראוי ללמוד קצת את הנושא.

קרא שוב!
מסכים איתך הפחד הגדול של סקייל ראשון זה הפטמות הרבה אנשים שאני מכיר היו מכניסים לעשצם שטיות ואפילו הפסיקו את הסקייל בגלל זה.

הבנתי אז רק אם ידוע שאתה רגיש יש להוסיף ארימידקס
הפוך גוטה, הפוך...😉
אם ידועה רגישות ( או מבסיבה דומה) הוסף ארימידקס במינון של 0.25mg/eod. במידה וחשים רגישות עזה בפטמות המלווה בעקצוצים (כשמזוהים ניצנים של ג'ינו) יש להוסיף נולבה 20mg/ed עד שחולף (מעט מעבר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית