הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעת סייקל

erez_b12

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי חברה אני עכשיו בסייקל הראשון שלי משתמש בטסט דפו מתי מתחילים לראות תוצאות אני כבר בשבוע השני

תשאל את זה בפורום סדרואידין ותרופות .. ובשבילך אני מקווה שחקרת את העניין ואיך להיחשתמש לפני שעשית את זה .
[לפי השאלה קצת נראה שלא ]

אתה אמור לראות תוצאות אחרי 3 שבועות חודש וגם אחרי שבועיים עלייה בנוזלים בגוף ובפנים עלייה בחשק מיני

• פותח/ת השרשור
כרגע במסה עליתי ב6 קילו ב12 יום כרגע אני שוקל 110 הייתה ממליץ לקחת גם דיינאבול בייחד?אם הטסט דפו או שהטסט דפו מספיק אני לקוח פעמיים בשבוע 250 מייל כול שלושה ימיים

סייקל ראשון עדיף להריץ טסט לבד. כמובן שדיבול ייתן לך עלייה בכוח ועוד מסה. במשקל שלך יכול להיות שהמינונים שלך קצת נמוכים (בהנחה ומדברים על אחוז שומן גוף סביר 15-16 נגיד).
לא אומר לך להעלות מינונים כרגע - אולי בסייקל שני כדאי לשקול (רק שמין הסתם אתה בטח תוסיף עוד חומר לסייקל ולא תריץ טסט לבד ואז לא בטוח שכדאי להעלות טסט).

לסיכום - ממליץ לא להוסיף כלום, ללמוד מה קורה לגוף שלך - אתה תגיב יפה בכל מקרה. תעשה פיסיטי מסודר - זה עוד פרק שלם שתלמד ממנו הרבה (לפי דעתי תלמד מהפרק הזה יותר ממה שלמדת בזמן הסייקל עצמו).

במידה ותחליט לעשות סייקל שני... הכל פתוח.
* תזונה ואימונים חכמים ייתנו לך יותר מכל דיבול כזה או אחר 😃

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית