הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להפסיק לעשן

הבעיה שזה לא קבוע יש ימים שאני מעשן 10 ביום וי ימים עם לחץ בצבא של קופה ויש של 2 , הבעיה שאם אני מגביל את עצמי למספר מסוים אני לא מחזיק מעמד בו ...... אני קבעתי שאחרי חופש פסח אני לא מעשן ..... לשבועיים 3 ימים עכשיו אני מעשן למוות ומכין את עצמי מנטלית להפסיק לעשן......
אני מקווה שאני יצליח.
עצה של מישהוא מכאן.....
זה לא עובד ככה כי הגוף שלך מכור לניקוטין. לא ככה מוציאים את הגוף מהתמכרות. אין מה לעשות. ברגע שתגביל את עצמך זה יקרה. אם אתה מרגיש שאתה חייב לעשן ורואה שאין לך מספיק להמשך היום (סתם למשל אתה על 10 ביום ועכשיו 1 בצהריים ואתה רוצה לעשן את הסיגריה ה7) שים מסטיק בפה.

מה שלא ייקרה אל תנסה להפחית שוב כמויות , תקרא את הספר של אלן קאר (אפילו אם קראת) אבל הפעם תעבור שלב שלב כמו בספר והכל יהיה טוב

תיצור לעצמך טראומה במוח, אם יש משהוא שהוכח ככוח הכי חזק ביקום, זה פחד ולא רצון, אומץ, אופי או כל דבר אחר. אתה צריך לפחד מזה. דרך שאפשר לעשות היא לקחת טעם ממש, ממש מגעיל בצורה קיצונית ולשים על הסיגריה ולנסות לעשן. אולי הטעם המבחיל והזיכרון יגרמו לך לאיזו שהיא התרחקות מנטלית.

קצת השראה,
סבא שלי ז"ל היה מעשן כל הזמן, הגיע לרמה שהוא היה מתעורר בלילה כמה פעמים רק כדי לעשן ולחזור לישון, עישן בערך 50 שנה או יותר(מהזקנים שאומרים עליהם שהסרטן שלהם מת מסרטן).
יום אחד אחרי אירוע לב קטן הרופאים בבית חולים המליצו לו להפסיק לעשן, סבא שלי אחד האנשים הכי עקשנים שהכרתי מימיי הקשיב לעצתם(מאורע נדיר בפני עצמו) והפסיק לעשן באותו יום.

אז אם סבא שלי יכל להפסיק אז בטח אתה. אז תשחרר לעצמך כאפה ותגיד לעצמך שזה הדבר הכי חרא שאתה יכול לעשות לעצמך.

שיהיה לך בהצלחה בגמילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית