הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראש העיר אשקלון הורה להפסיק עבודתם של ערבים ישראלים בגנים בעיר

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
בנט עם תגובה ילדותית , אתה רוצה לחיות איתם בדו קיום אבל לא מוכן לתת להם חצי מהדרישות שלהם ? [ לא אמרתי שעשירית מהדרישות מוצדקות ] , זאת תשובה של ילד בן 4 , 'ראש קטן' , הכי קל זה לדקלם משפטים נגד גזענות וכמה העולם יפה , אבל בזמן אמת שני הצדדים לא קרובים לעמק השווה ואף אחד מהצד שלנו לא עושה עם זה משהו או אומר את זה בפה מלא ומדבר 'תאכלס' .

אני באופן אישי לא קונה בבתי עסק שמעסיקים ערבים.
אתה לא רוצה לפרנס אותם כי אתה חושב שכל הערבים מחבלים ?
עזוב את זה שזו גזענות , זה טמטום וחשיבה ילדותית , כן המצב חרא ואחוז גדול מהם אלימים ורוצחים והכל , אבל אין טעם לגזור את הדין של 20 ומשהו אחוז מהאנשים במדינה.

אתה לא רוצה לפרנס אותם כי אתה חושב שזה יפגע בהם \ זה יעזור לך ?
לא תיהיה להם פרנסה > לא יהיה להם בשביל מה להמשיך ב'שגרה' > לא יהיה להם מה להפסיד > יהיו יותר פיגועים ופריצות ומה לא.

אני מבין שאתה גם לא קונה מחנויות של רוסים? אם כן, אתה צבוע
מה אתה מנסה להגיד? שכל הרוסים בארץ הם גויים? אולי לא אקנה גם בחנויות שמעסיקות תימנים?
אבל זה בסדר, אני מבין שההגיון שלך התאבד ברגע שאמרת שערבי זאת אמונה.

אתה לא רוצה לפרנס אותם כי אתה חושב שכל הערבים מחבלים ?

אני לא חושב שכל ערבי הוא מחבל. ערביי ישראל כקולקטיב מהווים בעיה עצומה, ואני לא מעוניין לפרנס אותם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה אתה מנסה להגיד? שכל הרוסים בארץ הם גויים? אולי לא אקנה גם בחנויות שמעסיקות תימנים?
אבל זה בסדר, אני מבין שההגיון שלך התאבד ברגע שאמרת שערבי זאת אמונה.
אמרת שאתה רוצה קודם כל לספק פרנסה לאנשים מהלאום שלך, אז אני הנחתי שאתה גם לא קונה מרוסים, בעלי לאום שונה משלך, בדיוק כמו ערבים.

• פותח/ת השרשור
אז אותם " רוסים" הם גם מהלאום שלך בניגוד למשכתבת :

אמרת שאתה רוצה קודם כל לספק פרנסה לאנשים מהלאום שלך, אז אני הנחתי שאתה גם לא קונה מרוסים, בעלי לאום שונה משלך, בדיוק כמו ערבים.

מהתשובה הזו אני מבין שאתה כן קונה, ככה שכנראה זה לא שיש לך עדיפות ללאום שלך, אלא אתה פשוט לא רוצה לקנות מערבים כי אתה גזען
הבנת לא נכון. לפי מה שאני יודע, אותם "רוסים" הם יהודים, כלומר בעלי לאום זהה לשלי.
אין לי שום סיבה "להפלות" אותם, מצד שני יש מספיק סיבות טובות לא לקנות מערבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית