הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מים בקטריוסטטיים

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
תכין בעצמך מים להזרקה עם בנזיל אלכוהול
אפשר למצוא מים סודיום כלוריד 0.9 אחוז בבית מרקחת תקנה ויאל ריק ובנזיל אלכוהול באיביי

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם.
ו- @LiorKim לא יותר פשוט להזמין מים מוכנים? למים שאתה מכין בעצמך יש איזשהו עדיפות? ולא מצאתי באיביי את זה..

כשהעלתי את השאלה הזו בדיוק קיבלתי תשובה מתום (עדיף לקנות מים בקטריוסטטים מוכנים ולא להתחיל לעסוק בפאזל) , את המים ניתן להשיג בלי בעיה ולא רק באי ביי , אני לא יכול לתת לך מידע כאן לגבי האתר שהזמנתי אבל אני יכול להגיד לך כך:
1. לך לשרשור על המים הבקטריוסטטים בפורום .
2. יש שם תמונה של המים הבקטריוסטטים של חברת hospira .
3. חפש בגוגל באנגלית את החברה הזו ותכתוב באנגלית מים בקטריוסטטים של חברת hospira.
4. תעשה סקר מחירים וקח בחשבון משלוח .
5. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה לא מוצא
כשהעלתי את השאלה הזו בדיוק קיבלתי תשובה מתום (עדיף לקנות מים בקטריוסטטים מוכנים ולא להתחיל לעסוק בפאזל) , את המים ניתן להשיג בלי בעיה ולא רק באי ביי , אני לא יכול לתת לך מידע כאן לגבי האתר שהזמנתי אבל אני יכול להגיד לך כך:
1. לך לשרשור על המים הבקטריוסטטים בפורום .
2. יש שם תמונה של המים הבקטריוסטטים של חברת hospira .
3. חפש בגוגל באנגלית את החברה הזו ותכתוב באנגלית מים בקטריוסטטים של חברת hospira.
4. תעשה סקר מחירים וקח בחשבון משלוח .
5. בהצלחה
אוקיי, תודה לכם, אני כבר הסתדרתי והזמנתי 3 ויאלים של 30ml. אבל אני כבר הייתי אמור להתחיל אתמול עם הפרגניל, תהיה בעיה אם אני אתחיל בשבוע הבא? מחכה למים שיגיעו ומתחיל מיד.

אוקיי, תודה לכם, אני כבר הסתדרתי והזמנתי 3 ויאלים של 30ml. אבל אני כבר הייתי אמור להתחיל אתמול עם הפרגניל, תהיה בעיה אם אני אתחיל בשבוע הבא? מחכה למים שיגיעו ומתחיל מיד.
רצוי להתארגן על כל החומרים טרם הסייקל. לא יקרה שום דבר מיוחד מעבר לאטרופיה...

• פותח/ת השרשור
רצוי להתארגן על כל החומרים טרם הסייקל. לא יקרה שום דבר מיוחד מעבר לאטרופיה...
כן.. סייקל הבא אני אתארגן יותר טוב.
אם אני מתחיל שבוע הבא אז אני אצטרך יותר מינון מהפרגניל? אני מתכנן לקחת זריקה אחת בשבוע של 500iu אני אקח אותה באמצע שבוע, בין הזריקות של הטסט, צריך לפצל לפעמיים או שאפשר גם פעם אחת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית