עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במידה ואתה לא מוצאתודה לכולם.
ו- @LiorKim לא יותר פשוט להזמין מים מוכנים? למים שאתה מכין בעצמך יש איזשהו עדיפות? ולא מצאתי באיביי את זה..
במידה ואתה לא מוצא
אוקיי, תודה לכם, אני כבר הסתדרתי והזמנתי 3 ויאלים של 30ml. אבל אני כבר הייתי אמור להתחיל אתמול עם הפרגניל, תהיה בעיה אם אני אתחיל בשבוע הבא? מחכה למים שיגיעו ומתחיל מיד.כשהעלתי את השאלה הזו בדיוק קיבלתי תשובה מתום (עדיף לקנות מים בקטריוסטטים מוכנים ולא להתחיל לעסוק בפאזל) , את המים ניתן להשיג בלי בעיה ולא רק באי ביי , אני לא יכול לתת לך מידע כאן לגבי האתר שהזמנתי אבל אני יכול להגיד לך כך:
1. לך לשרשור על המים הבקטריוסטטים בפורום .
2. יש שם תמונה של המים הבקטריוסטטים של חברת hospira .
3. חפש בגוגל באנגלית את החברה הזו ותכתוב באנגלית מים בקטריוסטטים של חברת hospira.
4. תעשה סקר מחירים וקח בחשבון משלוח .
5. בהצלחה
רצוי להתארגן על כל החומרים טרם הסייקל. לא יקרה שום דבר מיוחד מעבר לאטרופיה...אוקיי, תודה לכם, אני כבר הסתדרתי והזמנתי 3 ויאלים של 30ml. אבל אני כבר הייתי אמור להתחיל אתמול עם הפרגניל, תהיה בעיה אם אני אתחיל בשבוע הבא? מחכה למים שיגיעו ומתחיל מיד.
כן.. סייקל הבא אני אתארגן יותר טוב.רצוי להתארגן על כל החומרים טרם הסייקל. לא יקרה שום דבר מיוחד מעבר לאטרופיה...