עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
starsky
זה מועדון בנאפה בכלל...
[סתם, אני מניח שיש גם בארץ כזה].
טראבין ואידאה ממש לא בהגדרה של רוק כלשהו, וגם לא בהגדרה של מקומות טובים.. אולי האידאה לאחרונה, אחרי שהם התקינו 9 ברזים חדשים. למרות שהם מעפנים שהם עברו למרפיס.
מועדון בנאפה שאני לא זוכר את הלילה בו, כמה מצער... לילה מנאפה נמחק מזכורני טוב נו לפחות הכבד שלי חגג.זה מועדון בנאפה בכלל...
[סתם, אני מניח שיש גם בארץ כזה].
טראבין ואידאה ממש לא בהגדרה של רוק כלשהו, וגם לא בהגדרה של מקומות טובים.. אולי האידאה לאחרונה, אחרי שהם התקינו 9 ברזים חדשים. למרות שהם מעפנים שהם עברו למרפיס.
הופעות חיות אני מכיר רק את שבלול באשדוד
פאבים עם מוזיקה נחמדה....יש את טרבין שאני אישית מאוד אוהב,בראשון,אהמממ הייתי שבוע שעבר באידאה גם בראשון,מקום נחמד
אני לא מתעמק כל כך במוזיקה שברקע ^^
מועדון בנאפה שאני לא זוכר את הלילה בו, כמה מצער... לילה מנאפה נמחק מזכורני טוב נו לפחות הכבד שלי חגג.
טראבין מקום טוב?אידאה??? שאלוהים ישמור אותך, אתה אוהב לשבת כמו ערבי או להיות בפאב של סרדינים מטר על מטר? איכ אם כבר לקטצה שזה פאב הבית או לבארסה, כל השאר זוועה.
המוסד זה לגיל שלך בול, תבדוק על הופעות בבארבי ותסתובב קצת בבארים באלנבי יש הרבה מקומות שנחשבים יותר הארדקור לרוקיסטים.
אידאה דווקא השתפרו משה, הוסיפו 9 ברזי בירה. אומנם הפאב קטן מאוד, אבל אחלה אווירה.
כצה [ולא קאטצה, לקטצה או כל עיוות אחר] הוא פאב נחמד והם שומרים עדיין על הגינס בניגוד לאידאה ולרנאטו, אבל אין בו אווירה כ"כ. הבארסה גם מקום נחמד, למרות שגם הוא די קטן..
וטראבין זה סבבה אם אתה בן 16
starsky
כצה,מכיר.
זה לא 22+ או משו?
לא יודע פעם אחרונה שהייתי שם בסביבה רוב המקומות היו 22+ המליצו לי על איזה פריברלוס או משו כזה לא זוכר את השם,משו ארוך ומוזר פאלבלוס....לא זוכר בכל מקרה 22+...
גם הברון אמרו לי מקום נחמד.
וכן אני הולך לפאבים לא כדי להשתכר,אז זה אני יכול לעשות גם בפארק עם בקבוק וודקה.
אני הולך לשם בשביל האווירה אולי לדפוק ת'ראש קצת עם כמה צ'ייסרים של ג'יימסון
מועדון בנאפה שאני לא זוכר את הלילה בו, כמה מצער... לילה מנאפה נמחק מזכורני טוב נו לפחות הכבד שלי חגג.
יש מקומות שכן ויש מקומות שלא, פשוט תכנסו בביטחון ואם תקבלו ברקס תשימו זיןשמעתי על המוסד אבל לא יצא לי ללכת. בבארבי הייתי בכמה הופעות אבל יש להם הופעה טובה פעם ב...
באלנבי מכניסים גם צעירים? (יענו מתחת ל21)