הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מועדוני רוק

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
מישהו מכיר מועדונים או פאבים טובים באזור המרכז עם מוסיקת מטאל ורוק. עדיף עם הופעות חיות אבל גם בלי יהיה נחמד ✌️

הופעות חיות אני מכיר רק את שבלול באשדוד
פאבים עם מוזיקה נחמדה....יש את טרבין שאני אישית מאוד אוהב,בראשון,אהמממ הייתי שבוע שעבר באידאה גם בראשון,מקום נחמד
אני לא מתעמק כל כך במוזיקה שברקע ^^

המוסד זה לגיל שלך בול, תבדוק על הופעות בבארבי ותסתובב קצת בבארים באלנבי יש הרבה מקומות שנחשבים יותר הארדקור לרוקיסטים.

זה מועדון בנאפה בכלל...

[סתם, אני מניח שיש גם בארץ כזה].

טראבין ואידאה ממש לא בהגדרה של רוק כלשהו, וגם לא בהגדרה של מקומות טובים.. אולי האידאה לאחרונה, אחרי שהם התקינו 9 ברזים חדשים. למרות שהם מעפנים שהם עברו למרפיס.

זה מועדון בנאפה בכלל...

טראבין ואידאה ממש לא בהגדרה של רוק כלשהו, וגם לא בהגדרה של מקומות טובים.. אולי האידאה לאחרונה, אחרי שהם התקינו 9 ברזים חדשים. למרות שהם מעפנים שהם עברו למרפיס.

דווקא טראבין מקום נחמד מאוד,אני אישית אהבתי.
אני לא מבקר הרבה במועדוני רוק ^^

זה מועדון בנאפה בכלל...

מועדון בנאפה שאני לא זוכר את הלילה בו, כמה מצער... לילה מנאפה נמחק מזכורני טוב נו לפחות הכבד שלי חגג.

הופעות חיות אני מכיר רק את שבלול באשדוד
פאבים עם מוזיקה נחמדה....יש את טרבין שאני אישית מאוד אוהב,בראשון,אהמממ הייתי שבוע שעבר באידאה גם בראשון,מקום נחמד
אני לא מתעמק כל כך במוזיקה שברקע ^^

טראבין מקום טוב?אידאה??? שאלוהים ישמור אותך, אתה אוהב לשבת כמו ערבי או להיות בפאב של סרדינים מטר על מטר? איכ אם כבר לקטצה שזה פאב הבית או לבארסה, כל השאר זוועה.

מועדון בנאפה שאני לא זוכר את הלילה בו, כמה מצער... לילה מנאפה נמחק מזכורני טוב נו לפחות הכבד שלי חגג.

טראבין מקום טוב?אידאה??? שאלוהים ישמור אותך, אתה אוהב לשבת כמו ערבי או להיות בפאב של סרדינים מטר על מטר? איכ אם כבר לקטצה שזה פאב הבית או לבארסה, כל השאר זוועה.

על טעם ועל ריח...
איפה זה לקטצה?

אידאה דווקא השתפרו משה, הוסיפו 9 ברזי בירה. אומנם הפאב קטן מאוד, אבל אחלה אווירה.
כצה [ולא קאטצה, לקטצה או כל עיוות אחר] הוא פאב נחמד והם שומרים עדיין על הגינס בניגוד לאידאה ולרנאטו, אבל אין בו אווירה כ"כ. הבארסה גם מקום נחמד, למרות שגם הוא די קטן..

וטראבין זה סבבה אם אתה בן 16

• פותח/ת השרשור
המוסד זה לגיל שלך בול, תבדוק על הופעות בבארבי ותסתובב קצת בבארים באלנבי יש הרבה מקומות שנחשבים יותר הארדקור לרוקיסטים.

שמעתי על המוסד אבל לא יצא לי ללכת. בבארבי הייתי בכמה הופעות אבל יש להם הופעה טובה פעם ב...
באלנבי מכניסים גם צעירים? (יענו מתחת ל21)

אידאה דווקא השתפרו משה, הוסיפו 9 ברזי בירה. אומנם הפאב קטן מאוד, אבל אחלה אווירה.
כצה [ולא קאטצה, לקטצה או כל עיוות אחר] הוא פאב נחמד והם שומרים עדיין על הגינס בניגוד לאידאה ולרנאטו, אבל אין בו אווירה כ"כ. הבארסה גם מקום נחמד, למרות שגם הוא די קטן..

וטראבין זה סבבה אם אתה בן 16

כצה,מכיר.
זה לא 22+ או משו?
לא יודע פעם אחרונה שהייתי שם בסביבה רוב המקומות היו 22+ המליצו לי על איזה פריברלוס או משו כזה לא זוכר את השם,משו ארוך ומוזר פאלבלוס....לא זוכר בכל מקרה 22+...
גם הברון אמרו לי מקום נחמד.
וכן אני הולך לפאבים לא כדי להשתכר,אז זה אני יכול לעשות גם בפארק עם בקבוק וודקה.
אני הולך לשם בשביל האווירה אולי לדפוק ת'ראש קצת עם כמה צ'ייסרים של ג'יימסון

המוסד סתם מסריח !!!

באלנבי יש מלא... גילאים זה תלוי באיזה ימים אבל זה בדר"כ 24+ \ 21, אבל לא ביג דיל להכנס כל עוד יש לך את ה-18 (ועדיף להראות חוגר). שם אני הכי אוהב ת'סטארסקי כמו שאמרו ויש גם ת'מעבדה שזה דיי ממול.

חוץ מזה אם אתה בקטע של מסיבה של פריקים ובלאגן, לך למימד החמישי בנמל בסופ"ש, יש שם אנשים משוגעים.

חוץ מזה יש את הכבדים שזה מועדוני סאדו-מאזו......ברמניות עם שוטים (לא, לא של אלכוהול...מהאלה שמרביצים איתם)..... :} חחחח

• פותח/ת השרשור
אין לי חוגר עדין... נראה לי אני אחפש דברים באלנבי נראה מה יש שם

כצה,מכיר.
זה לא 22+ או משו?
לא יודע פעם אחרונה שהייתי שם בסביבה רוב המקומות היו 22+ המליצו לי על איזה פריברלוס או משו כזה לא זוכר את השם,משו ארוך ומוזר פאלבלוס....לא זוכר בכל מקרה 22+...
גם הברון אמרו לי מקום נחמד.
וכן אני הולך לפאבים לא כדי להשתכר,אז זה אני יכול לעשות גם בפארק עם בקבוק וודקה.
אני הולך לשם בשביל האווירה אולי לדפוק ת'ראש קצת עם כמה צ'ייסרים של ג'יימסון

פסבלוס? ממש לא 22+, מקום לא משהו בכל אופן.
הברון מקום בן זונה, זה תלוי איך אתה מתחבר לאנשים שם. בזמן האחרון המקום מפוצץ בילדים וזה חבל, לפני שנה וחצי כשפתחו אותו היו לו דווקא קהל יעד איכותי מאוד.

בן זונה של מועדון.

שמעתי על המוסד אבל לא יצא לי ללכת. בבארבי הייתי בכמה הופעות אבל יש להם הופעה טובה פעם ב...
באלנבי מכניסים גם צעירים? (יענו מתחת ל21)
יש מקומות שכן ויש מקומות שלא, פשוט תכנסו בביטחון ואם תקבלו ברקס תשימו זין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית