הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרי הורה לקדם תכנית שתפטור ישראלים מהצורך בוויזה

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
בעקבות עלייה חדה בשיעור הדחיות של ויזות לבני 26-21, שהובילה לטענות מצד מחוקקים יהודים, הורה שר החוץ של ארה"ב לנקוט שורת צעדים שמטרתם להקל על הליך ההנפקה והכניסה

ימים יגידו..
http://news.walla.co.il/?w=/2686/2738790&m=1

חארות, בגלל רפורמת ההגירה שלהם, הוויזה הייתה הסיבה היחידה שלא טסתי לשם לטיול אחרי צבא.

היה קשה לי לוותר על 1000 שקל עוד לפני שאני מקבל תשובה אם קיבלתי את הוויזה או לא.

רק יכול להצטער שאימא שלי לא עשתה לי וויזה לפני שהתגייסתי לצבא. לא משנה בסוף אוסטרליה וניו זילנד היו תחליף הולם, הפסד שלהם.

יש 3 סיבות למה זה לא יקרה:
1. אחוז העובדים הלא חוקיים שמגיעים מישראל הוא עדיין גבוה.

2. יש הרבה ערבים עם תעודת זהות כחולה שהאמריקאים מפחדים מכניסתם החופשית למדינה (בגלל פרנויות 9/11).

3. לממשלת ישראל אין בדיוק אינטרס לפטור ישראלים מויזה כי אז להרבה צעירים יהיה קל יותר לעזוב את המדינה למקום כמו ארה״ב שאפשר להסתדר בקלות יחסית בתור שב״ח בניגוד למדינות אירופה ואסיה.

ממה שקראתי, הסיבה שלישראל עדיין יש צורך בויזות היא כבר הרבה שנים לא בגלל שיעור הדחיות, אלא בגלל היחס שמקבלים אמריקנים ממוצא ערבי כשהם נכנסים לישראל.

ממה שקראתי, הסיבה שלישראל עדיין יש צורך בויזות היא כבר הרבה שנים לא בגלל שיעור הדחיות, אלא בגלל היחס שמקבלים אמריקנים ממוצא ערבי כשהם נכנסים לישראל.
מצחיק, האמריקאים חוששים שביטול הויזות יסכן את בטחונה של ארה"ב. מצד שני, לנו אסור "להפלות" גורמים שיכולים לסכן את בטחונינו.

כן ברור ,כי האמריקאים בעצמם לא מציקים לערבים אצלהם מאז 9.11. למדינה כמו ארצות הברית שילדים יושבים בה במעצר בגלל התבטאויות במשחקי רשת ,שבמדינות מסוימות כשעוצרים אותך בדרך ,אם אתה לא יוצא מהרכב ושם את הידיים על מכסה המנוע השוטרים יכולים לפעול נגדך בכוח ושהממשלה עוקבת אחרי האזרחים שלה בעזרת פלאפונים סלולרים ,לא תיהיה שום בעיה עם היחס של ישראל לערבים שנכנסים אליה. אם כבר להיפך הם ישתפו פעולה.

די ברור שהם מפחדים מריגול איראני ,זה לא סוד שיש במדינה אזרחים ערבים עם תעודות זהות כחולות שבכיף יתגייסו לשירות אירן וחיזבאללה אם הם רק יבקשו...

כל פעם שמישהו מרגיש שהוא קצת ירד מהכותרות או רוצה לשפר את היחסים שלו עם מדינה כלשהי
מביא איזה חרטא מצוצה מהאצבע עם הבטחות מפה עד הודעה חדשה.. אין מצב שהדבר הזה יקרה.

כן זו גם סיבה עקירית מבחינת ארה״ב, היחס הלא שווה בין ערבים ליהודים בשדות התעופה והבידוק הביטחוני.
לישראל אבל אין אינטרס לשנות את החוקים וגם אין אינטרס לבטל את הויזות לארה״ב - כמו שציינתי קודם, תהיה בישראל בריחה המונית של צעירים כי הדשא אצל השכן בהחלט יותר ירוק, אפילו בתור עובד זר (אם כי כמובן אינני מעודד להגיע לארה״ב ללא מסמכים מתאימים כי התוצאות הן בד״כ:
1. כלא (עם כל המפוקפקים - לא נעים) + קנס
2. גירוש לכל החיים)

מה שכן, יש כ-10 מיליון שב״חים בארה״ב (בעיקר מקסיקנים) ונראה שהולכים לתת לכולם תושבות (מוגבלת בצורה כזו או אחרת) כי ארה״ב הבינה שהכסף שהם מפסידים על העלמות המס וניצול העובדים הללו הוא בסופו של דבר פוגע בכלל האוכלוסיה (לא מבין איך, אבל שיהיה). מה שמצחיק אותי בארה״ב, ובמיוחד בקליפורניה, שאשכרה הביאו לשבח״ים זכויות כמו לימודים/מלגות בחינם אם אתה שב״ח, ביטוחים רפואיים מיוחדים לשב״חים ודברים הזויים שלא תראה באף מדינה (שאין לה יותר מידי כסף כמו לארה״ב) נורמלית. לא פלא שארה״ב בברוך מבחינה פיננסית, אבל יש לה מספיק משאבים (זהב/נפט) כדי לצאת ממנו בין לילה (רוב הזהב בעולם נמצא בארה״ב. בהתחשב במחיר הזהב ל oz, ארה״ב מנגבת את ישבניה עם דולרים ותנגב עוד שנים רבות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית