הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט שלי

מכאן זה נראה כאילו:
א. אתה הולך רחוק מדי מהראק שאתה מוציא את המוט.
ב. אתה לא עומד נכון עם המוט.נסה להוציא את החזה ואולי לקחת את המרפקים עוד אחורה.
ג. אתה צריך להגיע למצב זקוף בכל חזרה (פחות למהר לתחילת הירידה).
ד. צוואר ממוקם לא טוב. נסה להביט למטה מרחק של 2 מטרים קדימה.
ה. היפ דרייב - נסה לחשוב על להרים את עצמך מהתחתית בעזרת הישבן ולא בעזרת החזה.
ו. אתה הולך להיות איש חזק, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
ELAZAR
זאת לא הבעיה יש לי נוד 32 וזה רק הפורום הזה נתקע

DANNY CRANE
תודה על התגובה אני אתחשב במה שכתבת ואני אצלם סקוואט חדש באימון הבא

לפני שמתחיל פה ויכוח סוער אני רוצה רק להגיד שהבחור עושה הייבאר סקוואט (ככה נראה לי מפה) ולכן הרבה מהעצות הרגילות שכולם אוהבים לתת (ראה: מי יכול לצטט הכי מהר את ריפטו) לא ממש תקפות פה. זה לא ממש רלוונטי לדבר על היפ דרייב ולא על לשבת אחורה ולא על מרפקים אחורה כי זה לא הסקוואט הזה.
לעצם העניין, הסקוואט נראה טוב, למרות שהוא נראה קצת שטחי (לא מספיק עמוק) בשביל היי באר. תנסה לרדת טיפה יותר לאט, לדחוף חזק את הברכיים החוצה ולשבת עמוק כמה שאתה יכול בלי לוותר על גב תחתון קשיח.

אם אתה מנסה לעשות לו-באר אז אתה צריך לשים את המוט הרבה יותר נמוך על הגב ואז הסקוואט יראה אחרת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובות אנשים. למען האמת אני מעדיף היי באר אני אנסה לרדת יותר נמוך פעם הבאה. מישהו יכול לתת לי סרטון טוב של היי באר? (ראיתי את הסרטונים של ריפטו אבל לא ממש הבנתי את ההסברים שלו).

אז גם לך יש וירוס אחי...
קחו שניכם אחלה טכנאי שאני מכיר קוראים לו אלכס וזה המספר 054-2350305
http://www.d.co.il/80035614/25805/
הוא ממש אוהב עוגיות עבאדי

אבל שאר האתרים רצים טוב.

למקס - ריפטו מלמד LOW BAR. יש אשכול של בנצרום (המנהל של קרוספיט) שהוא פרסם סירטון שמראה את ההבדלים בין HIGH BAR לLOW BAR. הוא נמצא בפורום אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית