עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח מי אמר לך שזה ממולדובה
אין שום קשר בין פרווירון ל-pct. די לא רציני לחשוב להכניס סטרואיד ל-pct. אתה מקבל עצות רעות מאוד.זה סייקל ראשון שאני עושה, אפילו שעד עכשיו מספטמבר הייתי מקבל כל חודש זריקה של טסטווריון 250 בתור חלק מ-TRT.
הסייקל הנוכחי זה רק סוסטנון 250 פעמיים בשבוע ל-10 שבועות. השאלה היא לגבי ה-PCT, בעיקרון נאמר לי שמספיק לקחת פרובירון שבועיים לפני סיום הסייקל ועד קצת אחרי ללא צורך להתקרב לשום דבר אחר אלא אם כן יהיו תופעות לוואי כלשהן. בהנחה שאני רוצה להיכנס לסייקל שני זמן קצר לאחר זה, מה עלי לעשות?
לדעתי אם הוא ב trt הוא זקוק לpct אבל לא לפרנגיל תקנו אותי אם אני טועה ?אם הוא נמצא על trt הוא זקוק בכלל ל pct?
לא זקוק.אם הוא נמצא על trt הוא זקוק בכלל ל pct?
פרווירון הוא סטרואיד, לא מכניסים אותו לפי סי טי בשום מצב.בקיצור, אם אני ממשיך עם ה-TRT פעם בחודש טסטווירון אין צורך בכלל ב-PCT גם לא בפרובירון?
פשוט לא קראתי על ה-TRT. פרווירון יכול להיות יעיל מאחר והוא מפחית רמות SHBG וכך מאפשר ליותר טסט לנוע בחופשיות. העניין הוא שפרווירון הוא נגזרת DHT בעל אנדרוגניות גבוהה. לכן אם קיים חשש מהתקרחות למשל רצוי לשקול שימוש.בקיצור, אם אני ממשיך עם ה-TRT פעם בחודש טסטווירון אין צורך בכלל ב-PCT גם לא בפרובירון?
פשוט לא קראתי על ה-TRT. פרווירון יכול להיות יעיל מאחר והוא מפחית רמות SHBG וכך מאפשר ליותר טסט לנוע בחופשיות. העניין הוא שפרווירון הוא נגזרת DHT בעל אנדרוגניות גבוהה. לכן אם קיים חשש מהתקרחות למשל רצוי לשקול שימוש.
תצטרך פרגניל ללא קשר לסייקל, לפחות אם תרצה ילדים. הסיבה היא שהמערכת האנדוקרינית בכלל והחלק הקשור בהורמוני המין בפרט הוא מערכת משוב. פעולה בהיפותלמוס מביאה להפרשת gnrh שבתורו מגרה הפרשת גונדוטרופינים, LH ו-FSH. הראשון מביא בין השאר לייצור טסט באשכים והשני מביא בין השאר לייצור זרע תקין. הטסט המיוצר והמרותיו לDHT ואסטרוגן משפיעים ולמעשה מורידים את תדירות (טסט ו-DHT) ורמות (אסטרוגן) ה-gnrh כך פוחת הגירוי ליצור LH ובהמשך הטסט. זהו תיאור לאופן בו עובדת מערכת הבקרה במנגנון של משובים.אחלה, אז אני לא הולך לשלב גם פרובירון, לא PCT והולך להמשיך ב-TRT כרגיל אחרי הסייקל. יש לי רק שאלה לגבי ההמשך ב-TRT, במצב כזה האם עלי לקחת גם HCG על מנת למנוע התכווצות באשכים? האנדוקרינולוג לא המליץ לי שימוש בזה, אבל הוא גם לא יודע שאני עושה סייקל.
תצטרך פרגניל ללא קשר לסייקל, לפחות אם תרצה ילדים. הסיבה היא שהמערכת האנדוקרינית בכלל והחלק הקשור בהורמוני המין בפרט הוא מערכת משוב. פעולה בהיפותלמוס מביאה להפרשת gnrh שבתורו מגרה הפרשת גונדוטרופינים, LH ו-FSH. הראשון מביא בין השאר לייצור טסט באשכים והשני מביא בין השאר לייצור זרע תקין. הטסט המיוצר והמרותיו לDHT ואסטרוגן משפיעים ולמעשה מורידים את תדירות (טסט ו-DHT) ורמות (אסטרוגן) ה-gnrh כך פוחת הגירוי ליצור LH ובהמשך הטסט. זהו תיאור לאופן בו עובדת מערכת הבקרה במנגנון של משובים.
כאשר מוחדר לגוף טסט ממקור אקסוגני יורדת תדירות פולסי ה-gnrh מחד ובהתאמה גם ה-LH אלא שכעת לא נדרשים לו ליצור טסט וכך לבסוף מושבתת מערכת הבקרה. הפרגניל משמר פעולה תקינה של האשכים ע"י דימוי פעולת הגונדוטרופינים.
אם לתמצת, רוצה ילדים? חייב אשכים תקינים. חייב פרגניל.