הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סוסטנון של Genetic Labs

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
מישהו מכיר? נקרא Sustagen, הבנתי שזה Atlas לשעבר או משהו.

כן בדיוק מבית היוצר המולדובי.
זה אטלס לשעבר. אבל החומר הזה אמור לעבוד עכשיו אפילו יותר טוב מרפואי כי זאת חברה שניכנסה רק עכשיו לשוק אז יעשו לה מינונים ממש טובים כדי להראות שהיא טובה. אז החומר אמור לעבוד עכשיו לא רע שיהיה בהצלחה

לעבוד יותר טוב מרפואי בחיים לא אלא אם כן overdose פי 2 מהמינון
כל שני ורביעי חברה חדשה פותחים בבסטה הישראלית

Genetic Labs אמור להיות פולני, בהנחה שהובא מחו"ל.
במידה ולא, אם מיוצר בארץ מישהו ממש משקיע שיראה כמו המקורי...

• פותח/ת השרשור
זה סייקל ראשון שאני עושה, אפילו שעד עכשיו מספטמבר הייתי מקבל כל חודש זריקה של טסטווריון 250 בתור חלק מ-TRT.
הסייקל הנוכחי זה רק סוסטנון 250 פעמיים בשבוע ל-10 שבועות. השאלה היא לגבי ה-PCT, בעיקרון נאמר לי שמספיק לקחת פרובירון שבועיים לפני סיום הסייקל ועד קצת אחרי ללא צורך להתקרב לשום דבר אחר אלא אם כן יהיו תופעות לוואי כלשהן. בהנחה שאני רוצה להיכנס לסייקל שני זמן קצר לאחר זה, מה עלי לעשות?

זה סייקל ראשון שאני עושה, אפילו שעד עכשיו מספטמבר הייתי מקבל כל חודש זריקה של טסטווריון 250 בתור חלק מ-TRT.
הסייקל הנוכחי זה רק סוסטנון 250 פעמיים בשבוע ל-10 שבועות. השאלה היא לגבי ה-PCT, בעיקרון נאמר לי שמספיק לקחת פרובירון שבועיים לפני סיום הסייקל ועד קצת אחרי ללא צורך להתקרב לשום דבר אחר אלא אם כן יהיו תופעות לוואי כלשהן. בהנחה שאני רוצה להיכנס לסייקל שני זמן קצר לאחר זה, מה עלי לעשות?
אין שום קשר בין פרווירון ל-pct. די לא רציני לחשוב להכניס סטרואיד ל-pct. אתה מקבל עצות רעות מאוד.
PCT צריך להכיל נולבה וכלומיד ועליו להתחיל כ-18 יום ממועד הזריקה האחרונה.

• פותח/ת השרשור
בקיצור, אם אני ממשיך עם ה-TRT פעם בחודש טסטווירון אין צורך בכלל ב-PCT גם לא בפרובירון?

בקיצור, אם אני ממשיך עם ה-TRT פעם בחודש טסטווירון אין צורך בכלל ב-PCT גם לא בפרובירון?
פרווירון הוא סטרואיד, לא מכניסים אותו לפי סי טי בשום מצב.
מי שב-trt לא צריך פי סי טי בשום צורה מכיוון שאין לו שום צורך להחזיר את ייצור הטסטוסטרון הטבעי בגוף, בגלל שגם ככה הוא לא מייצר.

פשוט לא קראתי על ה-TRT. פרווירון יכול להיות יעיל מאחר והוא מפחית רמות SHBG וכך מאפשר ליותר טסט לנוע בחופשיות. העניין הוא שפרווירון הוא נגזרת DHT בעל אנדרוגניות גבוהה. לכן אם קיים חשש מהתקרחות למשל רצוי לשקול שימוש.

• פותח/ת השרשור
פשוט לא קראתי על ה-TRT. פרווירון יכול להיות יעיל מאחר והוא מפחית רמות SHBG וכך מאפשר ליותר טסט לנוע בחופשיות. העניין הוא שפרווירון הוא נגזרת DHT בעל אנדרוגניות גבוהה. לכן אם קיים חשש מהתקרחות למשל רצוי לשקול שימוש.

אחלה, אז אני לא הולך לשלב גם פרובירון, לא PCT והולך להמשיך ב-TRT כרגיל אחרי הסייקל. יש לי רק שאלה לגבי ההמשך ב-TRT, במצב כזה האם עלי לקחת גם HCG על מנת למנוע התכווצות באשכים? האנדוקרינולוג לא המליץ לי שימוש בזה, אבל הוא גם לא יודע שאני עושה סייקל.

אחלה, אז אני לא הולך לשלב גם פרובירון, לא PCT והולך להמשיך ב-TRT כרגיל אחרי הסייקל. יש לי רק שאלה לגבי ההמשך ב-TRT, במצב כזה האם עלי לקחת גם HCG על מנת למנוע התכווצות באשכים? האנדוקרינולוג לא המליץ לי שימוש בזה, אבל הוא גם לא יודע שאני עושה סייקל.
תצטרך פרגניל ללא קשר לסייקל, לפחות אם תרצה ילדים. הסיבה היא שהמערכת האנדוקרינית בכלל והחלק הקשור בהורמוני המין בפרט הוא מערכת משוב. פעולה בהיפותלמוס מביאה להפרשת gnrh שבתורו מגרה הפרשת גונדוטרופינים, LH ו-FSH. הראשון מביא בין השאר לייצור טסט באשכים והשני מביא בין השאר לייצור זרע תקין. הטסט המיוצר והמרותיו לDHT ואסטרוגן משפיעים ולמעשה מורידים את תדירות (טסט ו-DHT) ורמות (אסטרוגן) ה-gnrh כך פוחת הגירוי ליצור LH ובהמשך הטסט. זהו תיאור לאופן בו עובדת מערכת הבקרה במנגנון של משובים.
כאשר מוחדר לגוף טסט ממקור אקסוגני יורדת תדירות פולסי ה-gnrh מחד ובהתאמה גם ה-LH אלא שכעת לא נדרשים לו ליצור טסט וכך לבסוף מושבתת מערכת הבקרה. הפרגניל משמר פעולה תקינה של האשכים ע"י דימוי פעולת הגונדוטרופינים.
אם לתמצת, רוצה ילדים? חייב אשכים תקינים. חייב פרגניל.

תצטרך פרגניל ללא קשר לסייקל, לפחות אם תרצה ילדים. הסיבה היא שהמערכת האנדוקרינית בכלל והחלק הקשור בהורמוני המין בפרט הוא מערכת משוב. פעולה בהיפותלמוס מביאה להפרשת gnrh שבתורו מגרה הפרשת גונדוטרופינים, LH ו-FSH. הראשון מביא בין השאר לייצור טסט באשכים והשני מביא בין השאר לייצור זרע תקין. הטסט המיוצר והמרותיו לDHT ואסטרוגן משפיעים ולמעשה מורידים את תדירות (טסט ו-DHT) ורמות (אסטרוגן) ה-gnrh כך פוחת הגירוי ליצור LH ובהמשך הטסט. זהו תיאור לאופן בו עובדת מערכת הבקרה במנגנון של משובים.
כאשר מוחדר לגוף טסט ממקור אקסוגני יורדת תדירות פולסי ה-gnrh מחד ובהתאמה גם ה-LH אלא שכעת לא נדרשים לו ליצור טסט וכך לבסוף מושבתת מערכת הבקרה. הפרגניל משמר פעולה תקינה של האשכים ע"י דימוי פעולת הגונדוטרופינים.
אם לתמצת, רוצה ילדים? חייב אשכים תקינים. חייב פרגניל.

תום - מה קורה במקרה של בנאדם על TRT שרוצה ילדים? הייצור זרע לא יהיה תקין ? הוא צריך להפסיק TRT ולנסות עם מה שיש ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית