הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר או אבקת חלבון? (עם תמונות)

Combine

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אני בן 19 בגובה 175 ס"מ שוקל כמעט 75

אני מתלבט אם לקנות אבקת חלבון או גיינר כי אני עדיין די רזה לדעתי...

כמה אחוזי שומן נראה לכם שיש לי? ואיזה גיינר או אבקת חלבון הייתם ממליצים לי?

קבצים מצורפים

• IMG_20140419_043518.jpg
    IMG_20140419_043518.jpg
    KB 39.9 · צפיות: 270
  • IMG_20140419_043637.jpg
    IMG_20140419_043637.jpg
    KB 64.4 · צפיות: 262
  • IMG_20140419_043704.jpg
    IMG_20140419_043704.jpg
    KB 43.8 · צפיות: 251
אני בן 19 בגובה 175 ס"מ שוקל כמעט 75

אני מתלבט אם לקנות אבקת חלבון או גיינר כי אני עדיין די רזה לדעתי...

כמה אחוזי שומן נראה לכם שיש לי? ואיזה גיינר או אבקת חלבון הייתם ממליצים לי?
גיינר זה לא איזה משהו שמנפח אותך ישר, אני חושב שאתה צריך להתאים את הבחירה שלך לתפריט שלך, הרי מה אבקת חלבון וגיינר עושים? עוזרים לנו להגיע לערכים התזונתיים שאנחנו צריכים להגיע אליהם בסוף כל יום, אם למשל קל לך לאכול פחמימות במשך היום ואתה לא צריך עוד תוספת אז אני ממליץ לך על חלבון, אם קשה לך להגיע לערכי הפחמימה שלך אז אתה יכול לשקול לקנות גיינר, וגם שם זה לא הכל שחור ולבן, יש גם גיינרים שהם ״איזי גיינר״ והם מכילים קצת פחמימה יחסית, ולעומת זאת יש גיינרים מפוצצים שמכילים 2000 קלוריות ומעלה לכל מנת הגשה, בדרך כלל זה כל האלה שקוראים להם ״הארד מאס״ או ״סופר מאס״.
אני באופן אישי לוקח איזי גיינר אבל זה רק בגלל שאני בסייקל ואני צריך לאכול המון פחמימות ולמרות שאני מת על מאכלים עם פחמימות (פיצות, פסטות, מאפים וכו׳..) עדיין קשה לי להגיע לערכים של הפחמימה.
עד היום אבל הייתי לוקח אבקת חלבון איזולאט של מט רקס.
אם אתה רוצה חברות מומלצות אז יש את דיימטייז, מט-רקס, מאסל פארם, אופטימום, סיינטרקס אומרים שהם די טובים, פרו בודי גם נחמד, בכל מקרה יש את אשכול המוצרים הגדול פה בפורום, תקרא בו קצת.

מה זאת אומרת גיינר או אבקת חלבון? אלו פשוט תוספי תזונה, הם לא יתנו לך שום דבר חוץ מתוספת תזונתית, כשמם כן הם.
גיינר בא להחליף ארוחות גדולות,
אבקת חלבון משלימה ערכי חלבון, כמו שלא תתנפח מחזה עוף, ככה גם לא מאבקת חלבון וגם לא מגיינר . אם הכוונה שלך היא להשמין, אתה תצטרך להיות בפלוס קלורי. אתה לא צריך להשמין, לא תהייה בכך שום תועלת מה גם שאתה לא באחוז שומן נמוך, אתה פשוט צריך להתחזק. לגבי אחוז שומן אני מאמינה 15-17, נראה שיש לך דווקא מסת שריר נחמדה, אתה לא שחיף, פשוט צריך לעבוד עוד.
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות!

אז מה שאני בעצם צריך עכשיו זה המלצה על גיינר ספציפי... אני חושב שאני אלך עם מה שAsi30 רשם וזה איזי גיינר...

איזה איזי גיינר (ספציפי) אתם ממליצים? כזה שייתן לי קצת אקסטרה קלוריות (כי בתכלס מבחינת קלוריות אני די מסתדר אני בצבא ויש לי מקרר פתוח עם מלא סקי וקוטג' וטונות ולחמים אבל עדיין אני מעדיף גיינר עם קלוריות כי זה יותר קל, זה פשוט ארוחה מרוכזת כזאת) והרבה חלבונים??

תודה על התשובות!

אז מה שאני בעצם צריך עכשיו זה המלצה על גיינר ספציפי... אני חושב שאני אלך עם מה שAsi30 רשם וזה איזי גיינר...

איזה איזי גיינר (ספציפי) אתם ממליצים? כזה שייתן לי קצת אקסטרה קלוריות (כי בתכלס מבחינת קלוריות אני די מסתדר אני בצבא ויש לי מקרר פתוח עם מלא סקי וקוטג' וטונות ולחמים אבל עדיין אני מעדיף גיינר עם קלוריות כי זה יותר קל, זה פשוט ארוחה מרוכזת כזאת) והרבה חלבונים??
אני לוקח את ה- Iso gro של ANSI, בטעם וניל עוגיות, מאוד נחמד דווקא והערכים גם טובים, 62 גרם חלבון איזולאט.

• פותח/ת השרשור
כמה קלוריות יש במנה? אתה אומר זה בשילוב של ארוחה סבירה יכול להעלות אותי בעוד 5 קילו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית