עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
די אינדיבידואלי. כ-40mg בממוצע, לא כל יום, אחרת תתרגל.במידה ואני רוצה להשתמש באפדרין למרץ בלבד אייך אני עושה זאת,כמה מ"ג לקחת וכמה זמן לפני פעילות אירובית?
הכדורים שאני יכול להשיג הם של 8 מ"ג כל כדור של קייזן זאת אומרת שצריך 5 ביום.באופן כזה זה יגמר תוך 6 ימים החבילה כניראה שלא משתלם.האם יש חברה אחרת שזה יותר מ8 מ"ג?
עדיין מבחינת עלות - אותו הדבר.תחפש אצל עוד דילרים יש גם 50 מלגרם.
קח 3 כדור לפני פעילות אירובית בערך חצי שעה עם כוס קפה או אקסל , רק אל תיקח לפני אימון משקולות אחרת תרגיש התקף לב חבמידה ואני רוצה להשתמש באפדרין למרץ בלבד אייך אני עושה זאת,כמה מ"ג לקחת וכמה זמן לפני פעילות אירובית?
אני הייתי יותר בכיוון של 50mg ביום אבל רק לפני אירוע משמעותי (אימון בנץ' מאוד כבד למשל).אני בעבר לקחתי של קייזן 3 ביום עם קפה הספיק לי , לקחתי איזה יום 5,6 כדור עם 2,3 כוסות קפה עשה אותי חולה חום דפיקות לב לא ממליץ
קח 3 כדור לפני פעילות אירובית בערך חצי שעה עם כוס קפה או אקסל , רק אל תיקח לפני אימון משקולות אחרת תרגיש התקף לב ח
עד כמה שידוע לי אין יותר 50 מ״ג בשוק רק ארסן שפג תוקפו (שזה כבר לא באמת 50 מ״ג).תחפש אצל עוד דילרים יש גם 50 מלגרם.
עניין של הרגל. אם תקח שבוע שלם 5-6 כדורים עם 2-3 כוסות קפה (בהנחה שאתה מפרק את זה ל-2 מנות) אתה תוכל לקחת את המנה השנייה ולהירדם אחרי חצי שעה כי הרצפטורים יתרגלו.אני בעבר לקחתי של קייזן 3 ביום עם קפה הספיק לי , לקחתי איזה יום 5,6 כדור עם 2,3 כוסות קפה עשה אותי חולה חום דפיקות לב לא ממליץ
ללא ספק !עד כמה שידוע לי אין יותר 50 מ״ג בשוק רק ארסן שפג תוקפו (שזה כבר לא באמת 50 מ״ג).
עניין של הרגל. אם תקח שבוע שלם 5-6 כדורים עם 2-3 כוסות קפה (בהנחה שאתה מפרק את זה ל-2 מנות) אתה תוכל לקחת את המנה השנייה ולהירדם אחרי חצי שעה כי הרצפטורים יתרגלו.
או לשמור עבור מבחן קשה 😃למטרת מרץ לשמור עבור אימון משמעותי (עבורי עצימות בבנץ' פרס) . הרצפטורים מתרגלים מאוד מהר.
ממש לא נכון. אדפטציה לסמים קשים היא הרבה יותר ארוכה ומייגעת ולעיתים גם לעולם לא מגיעה (כי האדם מת לפני כן מסיבות כאלו ואחרות).כנ״ל לגבי כל סם
קח למשל סם הרואין סם קשה אני לא מדבר על התמכרות אלא על הנאה במקרה של הסם הזה , מטרת אפדרין זה למרץ במקרה של פותח הפוסט . אם אותו מינון אתה לא תרגיש את המטרה , קח לדוגמא סייקל בהתחלה יש הפצצה לאחר חודשיים 3 אתה נעצר הגוף רגיל לטסט או להוסיף חומר או תעלה במינון או לסיים סייקל.ממש לא נכון. אדפטציה לסמים קשים היא הרבה יותר ארוכה ומייגעת ולעיתים גם לעולם לא מגיעה (כי האדם מת לפני כן מסיבות כאלו ואחרות).
לפני אימון עצימות 3 כדורים לא מדגדג אותי אפילו למטרת מרץ (גם לאחר תקופה של חוסר שימוש). אמנם זה מאוד אינדיבידואלי אבל בהנחה והמטרה היא מרץ אזי רצוי להקפיד ולהשתמש לפני אימונים ספציפיים מאחר ומתרגלים די מהר כך שלא ניתן לחוש במרץ (כמו עם מרבית סמי המרץ).אין 50 מ"ג, מה שקיים זה מגיע בקפסולות שרק אלוהים יודע מה שמו שם. 3 כדורים של 8 מ"ג עם 200 מ"ג קפאין בהחלט מספיק.
האפדרין אכן לא זול היום, אבל לפחות הקאייזן נמצא בפיקוח והמינון הוא אכן אותו המינון שמצוין על האריזה.