הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אפדרין למרץ

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
במידה ואני רוצה להשתמש באפדרין למרץ בלבד אייך אני עושה זאת,כמה מ"ג לקחת וכמה זמן לפני פעילות אירובית?

במידה ואני רוצה להשתמש באפדרין למרץ בלבד אייך אני עושה זאת,כמה מ"ג לקחת וכמה זמן לפני פעילות אירובית?
די אינדיבידואלי. כ-40mg בממוצע, לא כל יום, אחרת תתרגל.

• פותח/ת השרשור
הכדורים שאני יכול להשיג הם של 8 מ"ג כל כדור של קייזן זאת אומרת שצריך 5 ביום.באופן כזה זה יגמר תוך 6 ימים החבילה כניראה שלא משתלם.האם יש חברה אחרת שזה יותר מ8 מ"ג?

הכדורים שאני יכול להשיג הם של 8 מ"ג כל כדור של קייזן זאת אומרת שצריך 5 ביום.באופן כזה זה יגמר תוך 6 ימים החבילה כניראה שלא משתלם.האם יש חברה אחרת שזה יותר מ8 מ"ג?
תחפש אצל עוד דילרים יש גם 50 מלגרם.
עדיין מבחינת עלות - אותו הדבר.

אני בעבר לקחתי של קייזן 3 ביום עם קפה הספיק לי , לקחתי איזה יום 5,6 כדור עם 2,3 כוסות קפה עשה אותי חולה חום דפיקות לב לא ממליץ
קח 3 כדור לפני פעילות אירובית בערך חצי שעה עם כוס קפה או אקסל , רק אל תיקח לפני אימון משקולות אחרת תרגיש התקף לב ח

אני בעבר לקחתי של קייזן 3 ביום עם קפה הספיק לי , לקחתי איזה יום 5,6 כדור עם 2,3 כוסות קפה עשה אותי חולה חום דפיקות לב לא ממליץ
קח 3 כדור לפני פעילות אירובית בערך חצי שעה עם כוס קפה או אקסל , רק אל תיקח לפני אימון משקולות אחרת תרגיש התקף לב ח
אני הייתי יותר בכיוון של 50mg ביום אבל רק לפני אירוע משמעותי (אימון בנץ' מאוד כבד למשל).
@Doron Milner

תחפש אצל עוד דילרים יש גם 50 מלגרם.
עד כמה שידוע לי אין יותר 50 מ״ג בשוק רק ארסן שפג תוקפו (שזה כבר לא באמת 50 מ״ג).

עניין של הרגל. אם תקח שבוע שלם 5-6 כדורים עם 2-3 כוסות קפה (בהנחה שאתה מפרק את זה ל-2 מנות) אתה תוכל לקחת את המנה השנייה ולהירדם אחרי חצי שעה כי הרצפטורים יתרגלו.

P
עד כמה שידוע לי אין יותר 50 מ״ג בשוק רק ארסן שפג תוקפו (שזה כבר לא באמת 50 מ״ג).

עניין של הרגל. אם תקח שבוע שלם 5-6 כדורים עם 2-3 כוסות קפה (בהנחה שאתה מפרק את זה ל-2 מנות) אתה תוכל לקחת את המנה השנייה ולהירדם אחרי חצי שעה כי הרצפטורים יתרגלו.
ללא ספק !
למטרת מרץ לשמור עבור אימון משמעותי (עבורי עצימות בבנץ' פרס) . הרצפטורים מתרגלים מאוד מהר.

ממש לא נכון. אדפטציה לסמים קשים היא הרבה יותר ארוכה ומייגעת ולעיתים גם לעולם לא מגיעה (כי האדם מת לפני כן מסיבות כאלו ואחרות).
קח למשל סם הרואין סם קשה אני לא מדבר על התמכרות אלא על הנאה במקרה של הסם הזה , מטרת אפדרין זה למרץ במקרה של פותח הפוסט . אם אותו מינון אתה לא תרגיש את המטרה , קח לדוגמא סייקל בהתחלה יש הפצצה לאחר חודשיים 3 אתה נעצר הגוף רגיל לטסט או להוסיף חומר או תעלה במינון או לסיים סייקל.

נערך לאחרונה:
לפי דעתי זה מיותר בעבר היה לי חבר שאני נותן פושים כל איזה שבוע , לא שווה את הכסף לפי דעתי .....
אפשר לעשות היגמלות מקפאין ואז לתת פושים גדולים מאוד אותו קקה בתוצאות של האימון.

אין 50 מ"ג, מה שקיים זה מגיע בקפסולות שרק אלוהים יודע מה שמו שם. 3 כדורים של 8 מ"ג עם 200 מ"ג קפאין בהחלט מספיק.
האפדרין אכן לא זול היום, אבל לפחות הקאייזן נמצא בפיקוח והמינון הוא אכן אותו המינון שמצוין על האריזה.

אין 50 מ"ג, מה שקיים זה מגיע בקפסולות שרק אלוהים יודע מה שמו שם. 3 כדורים של 8 מ"ג עם 200 מ"ג קפאין בהחלט מספיק.
האפדרין אכן לא זול היום, אבל לפחות הקאייזן נמצא בפיקוח והמינון הוא אכן אותו המינון שמצוין על האריזה.
לפני אימון עצימות 3 כדורים לא מדגדג אותי אפילו למטרת מרץ (גם לאחר תקופה של חוסר שימוש). אמנם זה מאוד אינדיבידואלי אבל בהנחה והמטרה היא מרץ אזי רצוי להקפיד ולהשתמש לפני אימונים ספציפיים מאחר ומתרגלים די מהר כך שלא ניתן לחוש במרץ (כמו עם מרבית סמי המרץ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית