הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש מעוניינים עם כתיבה בעברית (מאנגלית) ברמה טובה מאוד?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
דרושים כותבים לפורטל - יש מעוניינים?
התמורה היא חודש חינם בייעוץ אישי באתר (גם ללקוחות קיימים/חדשים) לכל תרגום/כתיבה של מאמר.

דרושים כותבים לפורטל - יש מעוניינים?
התמורה היא חודש חינם בייעוץ אישי באתר (גם ללקוחות קיימים/חדשים) לכל תרגום/כתיבה של מאמר.
אני עוד עובד על המאמר שדיברנו עליו לפני כמה שבועות. כרגע עמוס מאוד עם פרויקט גמר של התואר, עוד 25 יום מגיש ואז תוך כמה ימים אעלה אותו לגרסאות. מקווה שזה לא יותר מדי זמן

צריך להוכיח איזה ניסיון קודם או שאם התוצאה ברמה גבוהה מספיק אז זה בסדר?
מעוניין 😃 עדיין רלוונטי?

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שהרמה שלי מושלמת אבל היא דיי טובה ואני אשמח לעשות את זה. יש לי כבר כמה מאמרים שתרגמתי לפורום אחר ואני יכול להביא גם לפה, זה תופס? 😃

אשמח לתרגם(גם בלי קשר ל"פרס"), פשוט לתרגל אנגלית ולקרוא ולתרגם דברים מעניינים(מעדיף ממה שקשור לספורט וכו') אז זה כיף 😃

• פותח/ת השרשור
שלחתי לכל המעוניינים לתרגם 10 שורות כדי לראות את איכות התרגום.

• פותח/ת השרשור
אני עוד עובד על המאמר שדיברנו עליו לפני כמה שבועות. כרגע עמוס מאוד עם פרויקט גמר של התואר, עוד 25 יום מגיש ואז תוך כמה ימים אעלה אותו לגרסאות. מקווה שזה לא יותר מדי זמן
שלח לי הודעה פרטית מה היה המאמר, כבר שכחתי 😃

אני יכול לעזור מיוני אם רלוונטי (עומס בחינות)
אחלה, תודה 😃

יש לי הרבה זמן פנוי ואני דובר אנגלית. להכיר מקורות מעניינים ועלו לזכות בייעוץ אישי יהיה מדהים מבחינתי. אם אתה מעוניין - בכיף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית