הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קאי גרין, ג׳ף סאיד ואלון גבאי.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אייל לא אמרת לפני כמה זמן שיש מגעים לראיון עם גף ?

ג׳ף מאוד מאוד עסוק, ביום שתראה אשכול שבו אתם תתבקשו לשאול את ג׳ף שאלות אתה תדע שהראיון על האש.

סרטון יפה מחכים לבאות

מה שאני לא מבין אצל קאי (וגם מעצבן) זה שהוא טוען שתרגיל פולאובר בשכיבה עם דאמבל, זה בכלל תרגיל חזה.
ראיתי כמה סרטונים שלו שהוא, או שהוא אומר לאחרים, לבצע את התרגיל ו"לכווץ" ברגע שהם מעלים את המשקולת, תוך כדי שהוא מסביר למצלמה על האיזור שהחזה שעובד.

בקיצור - חארטה

• פותח/ת השרשור
סרטון יפה מחכים לבאות

מה שאני לא מבין אצל קאי (וגם מעצבן) זה שהוא טוען שתרגיל פולאובר בשכיבה עם דאמבל, זה בכלל תרגיל חזה.
ראיתי כמה סרטונים שלו שהוא, או שהוא אומר לאחרים, לבצע את התרגיל ו"לכווץ" ברגע שהם מעלים את המשקולת, תוך כדי שהוא מסביר למצלמה על האיזור שהחזה שעובד.

בקיצור - חארטה

הוא חייב לשים לאנשים רגל בכדי לקחת את האולימפיה לפחות פעם אחת, לא?😉

הם נראים כל כך קטנים לידו.

קאי עד כדי כך צריך כסף שהוא הצטרף לאסטטיק קרו?

אני אוהב את הקטע שאלון עושה עמידות ידיים וכל מיני תרגילים של משקל גוף, אני חושב שזה תורם לו המון (גם אבי אסף עושה אותו דבר ונראה מצויין מבחינת הבילדינג)

חחח שהוא מסביר להם זה נראה כמו מזריק גדול מסביר למזרחיים קטניםחח למזריקים

אני אוהב את הקטע שאלון עושה עמידות ידיים וכל מיני תרגילים של משקל גוף, אני חושב שזה תורם לו המון (גם אבי אסף עושה אותו דבר ונראה מצויין מבחינת הבילדינג)
תורם למה? למראה?

Back
למעלה תחתית