הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון לבנאדם יחסית מפותח

Omertamir

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מתאמן וכבר שנתיים בפיתוח גוף , על פי כמה אנשים שהספיקו להתחרות ולהגיע למקומות ראשונים הומלץ לי להתחיל בסייקל ראשון ...
אני בן 20 + הפרופורציות בגוף שלי טובות אני משתמש בקריאטין לפני הסייקל ו ISO
הומלץ לי ללכת על הסייקל של טסט+ דקה לארבע שבועות כל בקבוקון 10 מיל .
השאלה שלי איך זה כסייקל ראשון ? ומה תופעות לוואי השכיחות שלו ובכלל כסייקל ראשון?

אני מתאמן וכבר שנתיים בפיתוח גוף , על פי כמה אנשים שהספיקו להתחרות ולהגיע למקומות ראשונים הומלץ לי להתחיל בסייקל ראשון ...
אני בן 20 + הפרופורציות בגוף שלי טובות אני משתמש בקריאטין לפני הסייקל ו ISO
הומלץ לי ללכת על הסייקל של טסט+ דקה לארבע שבועות כל בקבוקון 10 מיל .
השאלה שלי איך זה כסייקל ראשון ? ומה תופעות לוואי השכיחות שלו ובכלל כסייקל ראשון?
רעיון גרוע. האסטר הוא ארוך וב-4 שבועות תשיג קדחת.
לסייקל ראשון מספיק טסט אננתת ל-9-10 שבועות. לכל הדעות לא סייקל חלש אך כראשון יעניק רווחים מדהימים.
תצטרך להוסיף לסייקל פרגניל החל משבוע שני ולהצטייד ב-pct.
בראש תת-הפורום ישנם פוסטים נעוצים המסבירים על סייקל ראשון בפרט וקצת על סטרואידים בכלל.

• פותח/ת השרשור
רעיון גרוע. האסטר הוא ארוך וב-4 שבועות תשיג קדחת.
לסייקל ראשון מספיק טסט אננתת ל-9-10 שבועות. לכל הדעות לא סייקל חלש אך כראשון יעניק רווחים מדהימים.
תצטרך להוסיף לסייקל פרגניל החל משבוע שני ולהצטייד ב-pct.
בראש תת-הפורום ישנם פוסטים נעוצים המסבירים על סייקל ראשון בפרט וקצת על סטרואידים בכלל.
אם הבנתי אותך הסייקל של טסט ודקה הוא חזק מדי להתחלה?! ושאתה אומר קשת הכוונה לתופעות לוואי?
תוכל להגיד לי מה השמות של הסטרואידים אותם אני אמור לקנות קצת ביותר פירוט?

אם הבנתי אותך הסייקל של טסט ודקה הוא חזק מדי להתחלה?! ושאתה אומר קשת הכוונה לתופעות לוואי?
גם תופעות לוואי וגם לראות איך הגוף מגיב .
שבונים בית לא מתחילים אותו מהגג אלה מהקורות תמיכה.
כאשר אתה מתחיל סקייל ראשון כבד לא בטוח שתראה תוצאות יותר טובות מסקייל "קל" בסוף אתה "מרויח" יותר תופעות לוואי וסיכון גדול יותר.
ובסקייל הבא תהיה צריך לעלות מימונים כדי לשפר תוצאות.
לשאלה השנייה שלך לגבי החומרים זה טסט Testosterone enanthate
נולבה כלומיד תתצייד גםבארימדקס עם ידוע לך על רמות אסטרוגן גבוהות בגוף.
וHCG במשך השבוע השני עד לאחרון מקסימום חמישה ימים לפני שימוש בכלומיד.
לענין עדיף שתלמד http://www.lbs.co.il/threads/49/
בורות זה הדבר הכי מסוכן בעולם.
@Tom תקן אותי עם טעיתי

לא הבנת אותו נכון , תחילת ההשפעה של החומרים שציינת מתחילים להשפיע אחרי חודש והמליצו לך המקצוענים להשתמש בדקה ובטסט אננטט למשך חודש אז מה ההגיון פה להפסיק מתי שהחומרים מתחילים להשפיע ? השימוש בהם הוא למשך עד 12 שבועות 3 חודשים , חוץ מיזה אתה לא צריך להוסיף דקה לסייקל ראשון , טסט אננטט יספיק 500 מג בשבוע

• פותח/ת השרשור
לא הבנת אותו נכון , תחילת ההשפעה של החומרים שציינת מתחילים להשפיע אחרי חודש והמליצו לך המקצוענים להשתמש בדקה ובטסט אננטט למשך חודש אז מה ההגיון פה להפסיק מתי שהחומרים מתחילים להשפיע ? השימוש בהם הוא למשך עד 12 שבועות 3 חודשים , חוץ מיזה אתה לא צריך להוסיף דקה לסייקל ראשון , טסט אננטט יספיק 500 מג בשבוע
הבנתי ,סידרתם לי קצת את הראש רק מישהו יכול לסדר לי תעניין על איזה חומרים אני צריך בדיוק לקנות ואיזה כמויות ?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית