עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התשובהדיבול ואנאדרול זה 2 גלקסיות שונות.
בכלל לא מומלץ לקחת אנאדרול לא הסייקל הראשון והשני, הוא מאוד רעיל, תופעות הלוואי שלו חזקות יותר והוא אינו מתאים כלל למתחילים. דיבול בסייקל ראשון הוא מעל ומעבר.
כפי ש @Eyal ציין אנאדרול הוא סטרואיד מאוד בעייתי. לא הרעילות כ"כ מסוכנת ונוטים להפריז בה (על אף שהוא אכן רעיל מדיבול) אלא תופעות הלוואי האחרות. כנגזרת DHT היינו מצפים שלא תתרחש כלל המרה לאסטרוגן אך כל מי שביצע סייקל המשלב אנדרול במינונים של כ-150mg/ed חווה על בשרו תופעות לוואי אסטרוגניות למכביר. הסיבה נעוצה במבנה המולקולרי של הסטרואיד המביא לשיבוש במטאבוליזם של אסטרוגן.אהלן חברים, אני רוצה רק לדעת אם אפשר בסייקל ראשון לשלב אנאדרול למשך 3 שבועות, אני לקחתי דיבול למשך שבוע, אם זה משנה משהו.
תודה על התשובה המנומקת טום.כפי ש @Eyal ציין אנאדרול הוא סטרואיד מאוד בעייתי. לא הרעילות כ"כ מסוכנת ונוטים להפריז בה (על אף שהוא אכן רעיל מדיבול) אלא תופעות הלוואי האחרות. כנגזרת DHT היינו מצפים שלא תתרחש כלל המרה לאסטרוגן אך כל מי שביצע סייקל המשלב אנדרול במינונים של כ-150mg/ed חווה על בשרו תופעות לוואי אסטרוגניות למכביר. הסיבה נעוצה במבנה המולקולרי של הסטרואיד המביא לשיבוש במטאבוליזם של אסטרוגן.
הרעילות היא סבירה כך שאם השאיפה להישמר דווקא מתופעות אסטרוגניות ונוזליות ולשלם ברעילות לכבד עדיף לבחור בסופרדרול או מתילסטנבולון שיעניקו אותו סדר גודל של כח ומסה שבמידת מה יותר נח לשמר.
סטרואידים עוברים מטאבוליזם בכבד וכך מומר המקורי למטאבוליטים שונים. ניתן "להקשות" על מטאבוליזם להתרחש (למשל ע"י הוספת אלקיל ויצירת סטרואידים אוראליים). כאשר מתרחש אירוע כזה מושפעת רמת הסטרואיד/הורמון בדם וכך גם השפעתו.תודה על התשובה המנומקת טום.
כשאתה אומר ״שיבוש במטבוליזם של האסטרוגן״ מה הכוונה?
ובלי שום קשר, סופרדרול הוא בכלל פרו הורמון לא? וגם קשה להשיג אותו.
עוד שאלה היא אם מתילסטנבולון הוא סטרואיד עם השפעה אנאבולית ואנדרוגנית שדומה לזו של האנאדרול? כלומר, אפשר להמיר אנאדרול במתילסטנבולון או בסופרדרול ולקבל תוצאות דומות?
עד כמה מסוכן לשלב סטרואידים חזקים כאלה בסייקל ראשון? הפי סי טי צריך להיות שונה במשהו? האם צריך לקחת עוד משהו בשביל להגן על הכבד מלבד הליב52?
תודה.
בקיצור נראה לי אני באמת אלך על סופרדרול, אתה כל כך משבח אותו שזה יהיה כמעט פשע מצדי לא לנסות אותו, אתה חושב שאם אני אקח אותו למשך שבועיים או שלוש ביחד עם 5 כדורים של ליב52 זה יהיה בסדר? אני לא כל כך מכיר את הסטרואיד הזה למען האמת, אבל אני מבין שאתה מכיר אותו ואני בהחלט סומך על מה שאתה אומר, השאלה היא אם אני לא קצת קופץ מעל לפופיק עם זה ואם זה באמת רעיל מאוד לכבד ויכול להזיק בטווח הארוך.סטרואידים עוברים מטאבוליזם בכבד וכך מומר המקורי למטאבוליטים שונים. ניתן "להקשות" על מטאבוליזם להתרחש (למשל ע"י הוספת אלקיל ויצירת סטרואידים אוראליים). כאשר מתרחש אירוע כזה מושפעת רמת הסטרואיד/הורמון בדם וכך גם השפעתו.
סופרדרול אינו פרוהורמון הוא סטרואיד. למעשה הואנוח יותר להשגה ומחירו לרוב נמוך מזה שישלם צרכן האנדרול הממוצע. הוא חזק מאנאדרול כמעט בכל פרמטר מ"ג למ"ג בוודאי (מסה נקייה, כח, רעילות) ואינו מביא לתופעות האסטרוגניות שרגילים למצא באנדרול.
בנוגע לשמירה על הכבד כבר המלצתי בעבר על TUDCA והסברתי על העדיפות שלו על פני כל תוסף קיים לכבד במהלך סייקל אוראלי.
בנוגע ל-PCT תתפלא לקרא (ואולי לא) שסופרדרול למשל, בסייקל ל-5 שבועות ישבית את ה-HPTA בכלל וישפיע על ייצור הטסט העצמי הרבה פחות מסייקל של טסט לאותה התקופה, כך שאין צורך לערוך שינויים ב-PCT.
ראשית איני משבח את הסטרואיד אלא מעביר אינפורמציה. סופרדרול רעיל מאוד לכבד, יותר מאנדרול וציינתי זאת. מבחינה סטטיסטית הנתונים מראים שלאחר סייקל בודד של סופרדרול במינונים של עד 30mh/ed אצל אנשים בריאים (כאלה שהחלו את הסייקל עם פעילות כבד תקינה) הכבד ישקם עצמו.בקיצור נראה לי אני באמת אלך על סופרדרול, אתה כל כך משבח אותו שזה יהיה כמעט פשע מצדי לא לנסות אותו, אתה חושב שאם אני אקח אותו למשך שבועיים או שלוש ביחד עם 5 כדורים של ליב52 זה יהיה בסדר? אני לא כל כך מכיר את הסטרואיד הזה למען האמת, אבל אני מבין שאתה מכיר אותו ואני בהחלט סומך על מה שאתה אומר, השאלה היא אם אני לא קצת קופץ מעל לפופיק עם זה ואם זה באמת רעיל מאוד לכבד ויכול להזיק בטווח הארוך.
זה שטויות. למעשה הוא נגזרת dht ללא שום אפשרות להמרה ישירה לאסטרוגן.קראתי באינטרנט שהסופרדרול יכול לגרם לג'ינו גם 5 שבועות אחריי הPCT. לא כ"כ בטוח למה אבל כדאי שתקרא על זה ברשת קצת..