הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם לפני ואחרי סייקל

• פותח/ת השרשור RTO
  • פורסם בתאריך

RTO

משתמש מתחיל
48
5
נק' מוניטין:
8
48
5
שלום לכולם
אני עובר על כל הדיונים בפורום בהווה ובעבר , קיים דיון חוזר על בדיקות דם לפני ואחרי סייקלים , אני מבין את חשיבות המעקב אחר הערכים הרלוונטים על מנת שנוכל לראות התאוששות מנקודת המוצא ואם צריך כמובן התערבות תרופתית לשפר .
דבר אחד אני לא מבין ואבקש שתאירו את עיני: איך רופא המשפחה שלכם נותן לכם (צעירים ובריאים ) בדיקות הורמונליות ?
על בסיס מה ? וכמובן אחרי חמישה חודשים שוב ? (שלשה חודשים סייקל + חודש לפני PCT + PCT ) אני ממש לפני ... אין לי בדיקות הורמונליות , מעולם לא עשיתי (רק בדיקות רגילות לפני חודש) .
אני מניח שאם אלך לרופאת המשפחה שלי ואומר לה (כמו בציטוט של אביעד באחד החיפשים שלי בפורום אמר למישהו ....) אין לי חשק מיני ואני עייף וחסר מוטיבציה .... היא בטח תיתן לי - נגיד שהכול בסדר ....אחרי 5 חודשים לחזור אליה ולומר לה מה ????????? וכמובן אם אני הולך לבצע שני סייקלים בשנה אני צריך כל פעם בדיקות דם ?
איך עושים את זה ? איך אתם עושים את זה ?
אשמח אם תספרו לי על הנושא , אני רוצה ללמוד.
יום נעים

נערך לאחרונה:
יש פשוט רופאים שלא נותנים בגלל שהם יודעים שהמטופל משתמש בסטרו אז הם מודעים למצב וחושבים שאם לא ייתנו לאנשים לעשות בדיקות הורמונליות אז הם לא ישתמשו בחומרים
אז כפי שציינת, להחליף רופא!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית