הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל Epistaneבtrt

Mark Yacobov

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם שמי מרק..
רציתי לשאול בבקשה עם זה נכון לעשות סייקל ראשון של epi בזמן הtrt ובמה אני צריך עוד להיצטייד חוץ מlive52
פשוט הבנתי מקריאה פה בפורום ובאינטרנט שאין צורך בpct.

אני גם חושב שהיה עדיף בזריקות. אני פשוט לא רוצה להמר על הגל בגלל הקטע של הספיגה שלו. גם ככה אני מצליח לראות את הרופא פעם בחודשיים במיקרא הטוב חח.
תום בקשר לepi אנייודע שזה לא כזה חשוב אבל עדיין. אני מחפש ברשת תחומר ויש כלכך הרבה חברות ואני לא יודע מה עדיף.
יש איזה חברה של המוצר שאתה יכל להמליץ לי הלאה או שזה באמת לא כזה משנה?
שני החברות הכי פפולריות הן ibe epistene ו rpn havoc

הבנתי שאפשר אפילו לקחת אותו סולו ללא חומר בסיס. בכל מקרה אני על trt אז חשבתי לסייקל ראשון לקחת משהו יחסית קליל.
אבל בקשר לשאלה שלך אני חושב שתום יוכל לענות עליה יותר מדויוק ממני

הבנתי שאפשר אפילו לקחת אותו סולו ללא חומר בסיס. בכל מקרה אני על trt אז חשבתי לסייקל ראשון לקחת משהו יחסית קליל.
אבל בקשר לשאלה שלך אני חושב שתום יוכל לענות עליה יותר מדויוק ממני
כן הבנתי שאתה בtrt .אני שואל אים תיקח תוספת קטנה של טסט בנוסף למה שאתה מקבל מהרופא תהיה לזה איזו שהיא משמעות . יש סינרגיה בן שני החומרים או לא?

היום זה באופנה חחח:P: בקשר לתוספת טסט אין לי מושג תאמת.. אבל אני משער שעם תוספת טסט יהיו תוצאות יותר גדולות מה שכן זה שלא רק תום אמר שזה אחד האורליים הטובים. גם בפורומים בחול יש אליו פידבק טוב.. אנשים אומרים שהעלו איתו בין ה15 ל10 פאונד נקי בסייקל של 6 שבועת! לא יודע כמה זה אמיתי אבל זה מה שאומרים

היום זה באופנה חחח:P: בקשר לתוספת טסט אין לי מושג תאמת.. אבל אני משער שעם תוספת טסט יהיו תוצאות יותר גדולות מה שכן זה שלא רק תום אמר שזה אחד האורליים הטובים. גם בפורומים בחול יש אליו פידבק טוב.. אנשים אומרים שהעלו איתו בין ה15 ל10 פאונד נקי בסייקל של 6 שבועת! לא יודע כמה זה אמיתי אבל זה מה שאומרים
נישמעה מענין. ..תעדכן

שלום עוד הפעם.. אני לא יודע אם עדיין אפשר לשאול באשכול הזה או לפתוח חדש אז בכל מקרה אני אשאל פה סליחה מראש

אני יודע ששאלתי אתזה כבר בקשר לpct של סייקל epistane אבל אחר כך קראתי קצת על מה שרושמים עליו אנשים. חלקם רשמו שהepi עשה להם רגישות בפיטמוט ותחילת תהליך של ג׳ינו. והחלק השני אמר שכמו שתום אמר שלepi יש תכונות אנטי אסטרוגניות.

השאלה היא: כל עוד אני על trt לא יכל מצב של רגישות בפיטמוט או התנפחותם ובמקרה הכי גרוע ג׳ינו ואם כן במה עדיף להצטייד? עוד פעם סורי על החפירה פשוט זה הפעם הראשונה שלי והתגובות של האנשים שרשמו על החומר הזה ברשת טיפה בלבל אותי.

E
שלום עוד הפעם.. אני לא יודע אם עדיין אפשר לשאול באשכול הזה או לפתוח חדש אז בכל מקרה אני אשאל פה סליחה מראש

אני יודע ששאלתי אתזה כבר בקשר לpct של סייקל epistane אבל אחר כך קראתי קצת על מה שרושמים עליו אנשים. חלקם רשמו שהepi עשה להם רגישות בפיטמוט ותחילת תהליך של ג׳ינו. והחלק השני אמר שכמו שתום אמר שלepi יש תכונות אנטי אסטרוגניות.

השאלה היא: כל עוד אני על trt לא יכל מצב של רגישות בפיטמוט או התנפחותם ובמקרה הכי גרוע ג׳ינו ואם כן במה עדיף להצטייד? עוד פעם סורי על החפירה פשוט זה הפעם הראשונה שלי והתגובות של האנשים שרשמו על החומר הזה ברשת טיפה בלבל אותי.
Epistane לא עושה רגישות בפטמות.
אין לך במה להצטייד. מאחר וגם כך אתה ב-TRT אין שום צורך ב-PCT. מדובר באחד הסטרואידים היותר יבשים ובעל פעילות אנטי-אסטרוגנית מובהקת. כל מה שקראת על רגישות בפיטמות וג'ינו הוא קישקוש מאחר ומבחינה כימית הדבר פשוט אינו אפשרי.

המון המון תודה תום!!
עוד פעם סורי על החפירה. והliv52 המינון שלו אמור להיות מה שרשום על הקופסא או יותר?

ה-liv במינון הרשום בסדר גמור.

קצת על Epistane:

Epistane הוא בעצם Methylepitiostanol, כלומר הגרסה מוצמדת האלקיל של התרופה היפנית לטיפול בסרטן השד Epitiostanol. מכאן חולק די הרבה מהתכונות של התרופה והאופי האנטי-אסטרוגני.
Epistane הוא למעשה נגזרת DHT ועל כן המרה לאסטרוגן או תופעות אסטרוגניות כלל אינן אפשריות. האופי האנטי-אסטרוגני די דומה לזה של מסטרון (גם הוא נגזרת dht). מבחינת יחס אנאבולי:אנדרוגני מחזיק Epistane ביחס של 1100:90, מה שהופך אותו לאחד הסטרואידים בעל היחס הגבוה בייצור כיום.
מבחינת רעילות לכבד Epistane די דומה לטיבול ואנאבר (גם הם נגזרות DHT) ומבחינת בניית שריר עולה עליהם כאשר המינונים כ-60mg/ed. אחת הסיבות לעדיפות שהוא מפגין על פני האחרונים קשורה בכך שקיימת המרה מסויימת ל desoxymethyltestosterone הוא Pheraplex (מפס הייצור של הביוכימאי פטריק ארנולד הידוע) אחד ה-designer steroids החזקים שיוצרו ושמוגדר כיום בארה"ב כ-Scheduele III (סטרואיד אסור ביצור, הפצה ושימוש).
סייקל יכול להימשך 6-10 שבועות והמינונים נעים בתחום 40-60mg/ed (ככל שהמינון עולה כך הנטייה לקצר הסייקל).
מבחינת השבתת ה-hpta ופגיעה בייצור הטסט הטבעי ניתן לומר שהשבתה מלאה לא תתרחש אך בשימוש של מעבר ל-7 שבועות בהחלט תיתכן פגיעה בייצור הטסט הטבעי, שינוי בתדירות ה-gnrh וברמות הגונדוטרופינים. על כן מומלץ בכל זאת לבצע PCT מקוצר לאחר סייקלים ארוכים, אפילו עם כלומיד בלבד למינון 50mg/ed.
מניסיון אישי, מדובר באחד הסטרואידים המדהימים שחבל לא לנסות טרם הוא מצורף לרשימת האסורים (חמק כבר פעמיים) ובעלות כלכלית נמוכה לחומר המיוצר במעבדות בבחינת צד שלישי.
הסטרואיד הוא למעשה חוקי בארה"ב ולמעשה בכל העולם כמעט.

נערך לאחרונה:
טום הדברים שאתה כותב פה הם אוצר וחבל שזה בתוך ׳סתם עוד פוסט בפורום׳ ולא בנעוצים או לפחות בפוסט מרוכז

האים יש סיכוי לאיבוד שיער גבוה יותר מאשר טסט?
בהנחה שהשאלה כוונה ל-Epistane אז לא.
למעשה לא כל נגזרות ה-DHT יעלו את הסיכון להתקרחות גברית. הדבר תלוי במידה בה הסטרואיד הוא אנדרוגן. למעשה אם נבקש להגדיר איזה מנגזרות ה-DHT קשה לקו השיער אז: פרווירון ואנדרול יהיו שניים כאלה. לעומתם: פרימובולן, אפיסטן, אנאבר ווינסטרול הם למעשה פחות קשוחים לקו השיער מאשר טסט למשל. הסיבה לכך היא שטסט מומר ל-DHT באמצעות אנזים ה-5Reductance ועושה זאת בריכוזים גבוהים בריקמת הקרקפת למשל בעוד אותן נגזרות DHT אינן יכולות לעבור את אותה ההמרה מאחר והן כבר במבנה המולקולרי התואם היותם נגזרות DHT ומהווים אנדרוגן חלש למדי.
אפשרות הוגנת למעוניינים לשלב סטרואידים מכל המשפחות וידועה להם רגישות (מחברי משפחה או בכלל) להתקרחות החא לשלב טסט עם נגזרות DHT מהסוג שציינתי ובנוסף להוסיף פינסטריד (פרופסיה) שפעולתה שיתוק האנזים 5Reductance וכך למנוע גם מהטסט להוות זרז להתקרחות.
(אני באופן אישי חושב שקרחת זה יפה ומאבק בקו שיער הנסוג בכל מקרה הוא פתטי).

נערך לאחרונה:
בוקר טוב לכולם!!
יש לי שאלה תום האם יהיה נכון להריץ שבועיים קלן לפני הכניסה לסייקל של
הepi?
בכדי להוריד טיפה עותר נוזלים ולהיכנס לסייקל יותר יבש. או שזה מיותר ונepistane יעשה כבר תעבודה ?
(סייקל מסה)

בוקר טוב לכולם!!
יש לי שאלה תום האם יהיה נכון להריץ שבועיים קלן לפני הכניסה לסייקל של
הepi?
בכדי להוריד טיפה עותר נוזלים ולהיכנס לסייקל יותר יבש. או שזה מיותר ונepistane יעשה כבר תעבודה ?
(סייקל מסה)
אין צורך. עלייה במסת שריר מ-Epistane מאוד יבשה (לכן מתאים כ"כ כחלק מסייקל חיטוב).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית