ייעוץ סייקל Epistaneבtrt

Mark Yacobov

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם שמי מרק..
רציתי לשאול בבקשה עם זה נכון לעשות סייקל ראשון של epi בזמן הtrt ובמה אני צריך עוד להיצטייד חוץ מlive52
פשוט הבנתי מקריאה פה בפורום ובאינטרנט שאין צורך בpct.

אז בגדול אין הבדל אם אני יכנס טיפה יותר יבש לסייקל? מבחינת למקסם תוצאות.
פשוט בגלל תחילת הtrt עלו טיפה הנוזלים

ועוד שאלה בבקשה תום. מבחינת הצריכה הקלורית חיובי שרובו צריך לבוא מחלבון?
40-45 כפול משקל גוף?

אז בגדול אין הבדל אם אני יכנס טיפה יותר יבש לסייקל? מבחינת למקסם תוצאות.
פשוט בגלל תחילת הtrt עלו טיפה הנוזלים

ועוד שאלה בבקשה תום. מבחינת הצריכה הקלורית חיובי שרובו צריך לבוא מחלבון?
40-45 כפול משקל גוף?
תמיד טוב להיכנס יבש לסייקל.
הצריכה הקלורית צריכה להיות כ-3-4g חלבון לקילוגרם משקל גוף. עבור 85kg למשל מדובר בלא יותר מ-1350 קלוריות. כך שבוודאי לא מגיעים מרבית הקלוריות מחלבונים. שאר הקלוריות להשלמה לכ3000-3500 יגיעו מפחמימות ושומנים ביחס שתיבחר רק הקפד שלא יהיו ג'אנק.

שלום לכולם הגיעה אלי הepistane!!

רציתי לשאול אם הsupplement facts נכונים בכדי להיות בטוח.
זה התמונות:
image.jpg
image.jpg

מדובר ב-epistane.
שים לב שקפסולה = 15mg. ז"א שהצריכה היומית צריכה לעמוד על 4 קפסולות ביום עהור 60mg/ed.

נערך לאחרונה:
שלהם אני חושב.
פשוט קארתי אליהם אחלה פידבקים
וקניתי לפני זה מהם גם pre workout עם dmaa

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצטער שרמתי.. פשוט זה כל מה שהיה רשום על הקופסא. כניאה זה הברנד של האתר בגלל המינון קניתי רק שני קופסאות זה מספיק לקצת יותר מסייקל

מצטער שרמתי.. פשוט זה כל מה שהיה רשום על הקופסא. כניאה זה הברנד של האתר בגלל המינון קניתי רק שני קופסאות זה מספיק לקצת יותר מסייקל
אם מדובר בסייקל ראשון ובשילוב הטסט במסגרת ה-TRT, ה-Epistane במינון 60mg/ed אמור לתת תוצאות יפות מאוד. הקפד על תזונה מתאימה (הצריכה הקלורית אמורה לעלות מאוד ובפרט צריכת החלבון). הוסף נפח לאימונים והשתדל להימנע מעומס מוגזם בתרגילים מבודדים. Epi יתן שיפור ניכר בכוח מהיר יותר מיכולת הגידים לעמוד בכך. הוסף לכך את העובדה שמדובר בחומר יבש ומדובר במתכון לפציעה. שמור את העלאת המשקלים לתרגילים המורכבים (בנץ', סקוואט, פרס).

היה רשום רק מתי הם יוצרו ב2013 Mgf 11/2013 משהו כזה תום.
האם אפשרי להכנס לסייקל של epi על אחוז שומן יחסית גבוה למטרת מסה? (סתם לידע כללי)

לילה טוב לכולם.. היום הייתי אצל האנדוקרולג בקשר לtrt היא העלתה לי את המינון ל250מג לשבועיים ואז בקשתי ממנה לחלק לי את המינון ל125מג לשבוע

שאלתי היא. האם יש לצפות במינונים כאלה לתופעות לוואי אסטרוגניות לא רציות ?
פשוט כששאלתי את הרופא היא אמרה לי שאין לי מה לדאוג ואם ויתחילו לי תופעות לוואי פשוט להפסיק את הפרוטוקול.

לילה טוב לכולם.. היום הייתי אצל האנדוקרולג בקשר לtrt היא העלתה לי את המינון ל250מג לשבועיים ואז בקשתי ממנה לחלק לי את המינון ל125מג לשבוע

שאלתי היא. האם יש לצפות במינונים כאלה לתופעות לוואי אסטרוגניות לא רציות ?
פשוט כששאלתי את הרופא היא אמרה לי שאין לי מה לדאוג ואם ויתחילו לי תופעות לוואי פשוט להפסיק את הפרוטוקול.
במינון כזה לא יעלו רמות אסטרוגן

בוקר טוב לכולם..

ידוע שלא רצויי להתחיל סייקל על אחוז שומן מעל 13.
שאלתי היא האם אפשרי יהיה להתחיל את הסייקל של האפיסטן למטרת מסה על אחוז טיפה יותר גבוה בסביבות ה15 16% ?

פשוט ממה שהבנתי שלא רצוי להכנס לסייקל באחוז שמן גובה בגלל נטייטן לספוח נוזלים. ובמקרא של אפיסטן שהוא חומר יבש

בוקר טוב לכולם..

ידוע שלא רצויי להתחיל סייקל על אחוז שומן מעל 13.
שאלתי היא האם אפשרי יהיה להתחיל את הסייקל של האפיסטן למטרת מסה על אחוז טיפה יותר גבוה בסביבות ה15 16% ?

פשוט ממה שהבנתי שלא רצוי להכנס לסייקל באחוז שמן גובה בגלל נטייטן לספוח נוזלים. ובמקרא של אפיסטן שהוא חומר יבש
הסיבה שבגינה רצוי להתחיל סייקל בא"ש נמוך היא מעבר לספיחת נוזלים. אך בכל אופן אפיסטן הוא סטרואיד יבש המשמש במקרים רבים כחלק מסייקל חיטוב וארומאטיזציה שלו אינה אפשרית. אין בעיה להתחיל הסייקל בא"ש שציינת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית