הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון עזרה לפני סייקל ראשון

OsherCohen

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אחרי שחפרתי כל כך הרבה במאמרים ובאינטרנט כולו כבר הספקתי להקיא את החומר ,
להבין את ההשלכות שלו ואת התובנות שלו ,
אבל אני יודע שאני עדיין כסיל בעולם הזה של החומרים והשימוש בהם
אך ממה שכבר הספקתי להשכיל אני חושב שיש לי דרך לפניי ואני די סקרן כבר להתחיל את הסייקל ראשון..

אני בן 22 בקרוב
משקל 54 ק"ג
גובה 1.78

די שחיף כמעט כל המשפחה גנים מה לעשות.. נמאס לי להיות כל כך רזה השאיפה שלי לעלות במסה
אז ככה נכון שלהתחיל סייקל רק בטסט עדיף ואפילו רצוי ומחייב , אך אני לא יעשה את זה,
כי אני לא רואה את עצמי גם עוד 50 שנה מכניס לעצמי מחט לגוף אני מפחד להסתכל על מזרק בכלל..
כן בטח אתם צוחקים ואומרים אז מה אני עושה פה זה לא המקום שלך

בגלל זה אני בא להתייעץ אם להתחיל סייקל ראשון עם דיבול אפשרי לי?
דיבול למשך 6 שבועות 30 מ"ג ביום
סטס?!? מה אני עושה לעזאזל הכחרי לקחת..?
ארמידקס/נולבדקס ל PCT
HCG לא קראתי על זה הרבה .. הוא זמין דרך אוראלי?

אם אפשר קצת לסדר לי תראש .. תראו אני לא בנאדם ראש בקיר אני בוגר ודי מבין עניין
מקבל כל עצה לליבי..

אני לא מומחה גדול אבל אני קורא את כל האינפורמציה האפשרית על שימוש בסטראואידים במיוחד על סייקלים ראשונים (גם אני לפני סייקל ראשון שמתחיל ממש עוד שבוע וחצי) ואני אומר לך - אין סיכוי שמישהו יתמוך בדיבול כסייקל ראשון !
אם אתה כל כך מפחד מזריקות וסגור על שימוש בסטרואידים יש לך ברירה אחרת - אנבר , אמנם לא תעלה עם חומר זה הרבה במשקל , אבל זה יחזק אותך מאוד ומה שתרוויח מאנבר - לא ילך לאיבוד !
דרך אגב - בשביל סייקל אנבר אתה צריך לשבור תוכנית חיסכון - סייקל יקר בטירוף במיוחד אם אתה רוצה אפקט כלשהו.
יש לי חבר טוב שסיים לפני שבועיים סייקל אנבר 100 מ"ג לשבוע למשך 10 שבועות , עלה בערך 3 קילוגרם שריר ואני מקווה שזה ישאר לו כי הוא נראה מצויין .
אבל המחיר אווי המחיר ....
יגידו לך כולם שהתועלת מול המחיר הכספי שתשלם היא לא הגיונית ואני מסכים , אבל אם אתה מתעקש - זו נראה לי אחת האופציות היחידות שלך.
ודרך אגב - גם אנבר ישבית אותך ובלי טסט חיצוני במהלך הסייקל - יש סיכוי שתרגיש את זה.
עכשיו חכה לכל התגובות האחרות - של המומחים.

דווקא בן אדם ששוקל משקל כזה נמוך על גובה 1.78 סייקל עם טסט בלבד למסה יכול לעזור לו הרבה מאוד , יעזור בכח להגדיל את התאבון צמיחה מהירה

גם אם תלך על דיבול - אחלה ... אבל טסט זה הבסיס לכל סייקל שתרצה לעשות.
ראשית, לפני כל ההרצאות - כמה זמן אתה מתאמן ? מה אתה יודע על אינטסיביות מאימון? אתה יודע לאכול בשביל לגדול ולהתאושש? אם אתה "שחיף" כמו שציינת, אז כנראה שעדיין לא השתלטת על העניין...
תן לעצמך שנה שנתיים כשאתה אוכל ישן ומתאמן כאילו שאתה בסייקל. חזק את הגוף, המפרקים... ואז כשיש בסיס טוב תתחיל סייקל.
ממליץ לך לקרוא ולנסות לתסף אם "קינאפי". זה יפתח לך את התאבון ואני מאמין שתעלה איתו במסה גם (מניסיון אישי)

ובכל זאת, לעניין הסייקל... טסט זה הבסיס. תתגבר על עניין המחטים , תמצא מישהו שיעזור לך ויזריק אם צריך. זה העולם זאת העסקה. מתי שהו אתה תהיה חייב אם זה הכיוון שאליו החלטת ללכת, אז עדיף לפרוץ את המחסום הזה מההתחלה.
שיהיה המון בהצלחה.

גם אם תלך על דיבול - אחלה ... אבל טסט זה הבסיס לכל סייקל שתרצה לעשות.
ראשית, לפני כל ההרצאות - כמה זמן אתה מתאמן ? מה אתה יודע על אינטסיביות מאימון? אתה יודע לאכול בשביל לגדול ולהתאושש? אם אתה "שחיף" כמו שציינת, אז כנראה שעדיין לא השתלטת על העניין...
תן לעצמך שנה שנתיים כשאתה אוכל ישן ומתאמן כאילו שאתה בסייקל. חזק את הגוף, המפרקים... ואז כשיש בסיס טוב תתחיל סייקל.
ממליץ לך לקרוא ולנסות לתסף אם "קינאפי". זה יפתח לך את התאבון ואני מאמין שתעלה איתו במסה גם (מניסיון אישי)

ובכל זאת, לעניין הסייקל... טסט זה הבסיס. תתגבר על עניין המחטים , תמצא מישהו שיעזור לך ויזריק אם צריך. זה העולם זאת העסקה. מתי שהו אתה תהיה חייב אם זה הכיוון שאליו החלטת ללכת, אז עדיף לפרוץ את המחסום הזה מההתחלה.
שיהיה המון בהצלחה.
מסכים עם כל מילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית