עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה יחסית יקראבל חייב להיות לה גם חסרונות ....
אם אתה יודע באיפה להביא לא ככ נורא המחיר אפילו יותר זול מקוטג טונה וחבריהםזה יחסית יקר
מסכים. אני קונה את שלי בשקיםאם אתה יודע באיפה להביא לא ככ נורא המחיר אפילו יותר זול מקוטג טונה וחבריהם
מסכים. אני קונה את שלי בשקים
צריך לשלול לבחור את רישיון הרפואההחסרונות לדעתי זה רק אם אתה חי רק על אבקות חלבון ולא צורך מאכלים עשירים בחלבון אז אתה לא מקבל את החומרים המזינים האחרים שיש במאכלים (סידן ממוצרי חלב, ויטמין B12 מבשר וכדומה...), חיסרון שלא רלוונטי אם אתה אוכל ורק משלים עם האבקה את הערכים...
כשקניתי אבקת חלבון חברה שלי החליטה לשאול את רופא המשפחה על זה (מתוך דאגה שזה לא בריא) והוא אמר לה שזה עוזר לבנות שרירים, אבל כשאני אפסיק לקחת אז זה יהפוך לשומן.🤦♂️
ממש לא, כמו שכתבו כאן כבר זה חלבון, לא פחות ולא יותר, כמו שיש בבשר, גבינות, טונה... זה כמו להגיד שאם אתה אוכל למשל טונה במים כל יום אז זה ינפח אותך וכשתפסיק לאכול טונה תהפוך לשמןזה באמת מנפח אותך כשאתה לוקח ואחרכך הופך לשומן או שזה סתם שמועה שלא ייקנו ?
האמת שדווקא הלכתי אליו לפני זה כמה פעמים עם בעיות קטנות והוא עשה רושם טוב וגם המשפחה של החברה הולכים אליו שנים והוא מאוד עזר לאבא שלה עם בעיות שלו שרופאים אחרים לא ידעו, אז קצת החזקתי ממנו... אבל אחרי מה שהוא אמר ממש מבאס להיכנס אליו שוב...צריך לשלול לבחור את רישיון הרפואה
אחי יש מצב אתה שולח לי את המחקרים האלהאני כבר ממזמן לא מקשיב ל-So Called "אנשי מקצוע" הללו מאז שראיתי את הכתבה בערוץ 2 על אבקת החלבון עם כל החרטטנים שם וגם מאז שאני שומע על חברים וידידות שמשתמשים בתזונאים ותזונאיות למיניהם שלא עוזרים להם להוריד גרם במשקל וכותבים להם תפריטי תזונה שאני הייתי מתבייש לתת לבנאדם אחר.
את ה"לא בריא" הזה שמעתי כבר מאות אם לא אלפי פעמים. אף אחד לא אומר לך מה לא בריא, רק יודעים להגיד לך שזה לא בריא. בד"כ הם מתכוונים לזה שלכאורה כמויות גבוהות של חלבון מעמיסות על הכליות שזה בולשיט אחד גדול. נעשו עשרות מחקרים לגבי הדבר הזה ובאף אחד מהמחקרים לא נקבע שלכליות נגרם נזק.
יש אנשים שלוקחים את הקטע של אבקות החלבון לקיצון ושותים רק מהם, זה כבר לא נכון אם כבר ההיפך - אנחנו תומכים בתפריט מסודר ובאוכל מוצק. הסיבה היחידה שישנה אבקת חלבון היא בשביל - להשלים ערכי חלבון. בגלל זה היא נקראת תוסף תזונה. היא לא באה להחליף את האוכל הרגיל שיש לנו. פשוט לפעמים יותר נוח להכין שייק שהוא גם טעים מאשר להתחיל לחשוב כל שעתיים מה לאכול ולהכין לעצמך.
אחי יש מצב אתה שולח לי את המחקרים האלה