הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עונת הרחצה בפתח

bentzurm

משתמש משקיע
2,972
7
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,609
2,972
7
מי שרוצה ללכת לעשות רושם על בנות בחוף אז בבקשה אימון נחמד. אם אין לכם קטלבל אפשר לקחת גם דאמבל או כדור כוח.
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFitLalanne_AquaticParkWorkout.mov
אימון חלופי:
3 סיבובים של
- מטקות עשרים חבטות
- שני ארטיק קרח
- רביצה 15 דקות בשמש

אחרי שראיתי את הסרטון אני מעדיפה את הגרסא שלך לאימון הזה 😃

אבל אפשר לעשות rescale במקום שני ארטיק קרח אחד סולרו?

סולרו במקום קרח, פריזבי במקום מטקות- אנסנו את האימון הזה כמעט כמו שהאנשים בפורום אונסים את SS...
:D

אוקיי, האימון לא נראה יותר מדי קשה. אולי למי שלא מתורגל בשחייה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, האימון לא נראה יותר מדי קשה. אולי למי שלא מתורגל בשחייה.

ופראן נראה קשה על הדף?
הכל עניין של זמן. זה אימון קל לחצי שעה נחמדה על החוף. אימון קשה במתחת לרבע שעה.

תזכיר לי מה זה פראן? אני לא טוב בשמות

• פותח/ת השרשור
😣

זה ממש לא משנה. הנקודה שאני מנסה להעביר היא שהאימון לא "קשה" בגלל שקשה לעשות את התרגילים. יש סוגים שונים של קשה. דדליפט 400 קילו זה קשה. מתח, כפיפות מרפקים וסקוואטים זה לא קשה אבל 30 סיבובים של סינדי בעשרים דקות זה קשה.

מי שלא זוכר מה זה סינדי שיבדוק לבד! 😡

תירגע ג'ינג'י

😣

זה ממש לא משנה. הנקודה שאני מנסה להעביר היא שהאימון לא "קשה" בגלל שקשה לעשות את התרגילים. יש סוגים שונים של קשה. דדליפט 400 קילו זה קשה. מתח, כפיפות מרפקים וסקוואטים זה לא קשה אבל 30 סיבובים של סינדי בעשרים דקות זה קשה.

מורן ,אני פותח קבוצה בספורטק ברחובות עד שנמצא מקום ,תוכל להוציא שם אגרסיות 👏

😣

הכל יחסי. אני מתכוון בהשוואה לאימונים שלפעמים רואים בקרוספיט ומקבלים חלחלה רק מלקרוא את זה. דוגמא אחת שאני זוכר זה TWINS

😣

הדבר היחידי שקשה זה ריצה או הליכה או זחילה .
אימוני כח זה סבבה לגמריי .

Back
למעלה תחתית