הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לסייקל ראשון

scarlet

מושעה
32
2
נק' מוניטין:
-5
32
2
שלום לכולם,

אני בן 25, בריא, מתאמן כשנתיים וחצי.
מקפיד מאוד על תזונה ואימונים סדירים. אולם בחצי שנה האחרונה הפסקתי לגדול ונתקעתי במשקלים.
אחרי ייעוץ עם מספר תזונאי ספורט, שימוש בתוספים (קפאין וכו') החלטתי לפנות לעולם האפל.

השאלה שלי נובעת מפחד מזריקות. האם קיים סייקל שמתאים למתחילים כמוני בצורת כדורים? אם כן עד כמה הדבר יעיל?
ואשמח לדעת איזה תוספים מתאימים?

שלום לכולם,

אני בן 25, בריא, מתאמן כשנתיים וחצי.
מקפיד מאוד על תזונה ואימונים סדירים. אולם בחצי שנה האחרונה הפסקתי לגדול ונתקעתי במשקלים.
אחרי ייעוץ עם מספר תזונאי ספורט, שימוש בתוספים (קפאין וכו') החלטתי לפנות לעולם האפל.

השאלה שלי נובעת מפחד מזריקות. האם קיים סייקל שמתאים למתחילים כמוני בצורת כדורים? אם כן עד כמה הדבר יעיל?
ואשמח לדעת איזה תוספים מתאימים?

אהלן,

סייקל בכדורים לא יהיה אפקטיבי לטווח הארוך. כשאני מדבר על טווח ארוך אני מתכוון כמספר ימים עד שבועות שהמצב יחזור לקדמותו לאחר סיום הסייקל. פרט לאנבר שהוא סייקל בכדורים שמניב תוצאות יפות במידה והחומר טוב ולא מזויף כמו מה שרץ פה בארץ ובשאר מדינות רבות בעולם.

אם אתה רוצה לבצע סייקל כמו שצריך, עליך להתמודד עם הפחד שלך מהזריקות. אם אינך מסוגל לחשוב על זריקות - הגעת לאין כניסה ועליך לבצע פרסה.

• פותח/ת השרשור
זה לא בדיוק פחד מזריקות. זה יותר הפחד מלסמוך על חבר שיזריק לי כמו שצריך מסרטון ביו טיוב או משהו בסגנון.
עד כמה החשש שלי מוצדק?

זה לא בדיוק פחד מזריקות. זה יותר הפחד מלסמוך על חבר שיזריק לי כמו שצריך מסרטון ביו טיוב או משהו בסגנון.
עד כמה החשש שלי מוצדק?

בגדול, צריך לדעת את הטכניקה להזרקה ומספר נקודות חשובות לפני על מנת לשמור על מקסימום סטריליות.

עליך להצטייד ב-2 סוגים שונים של מחטים. האחד הוא 21G שהוא בד״כ יגיע בצבע ירוק. והשני הוא 23G שמגיע בצבע כחול.

אנחנו שואבים את השמן מהויאל עם 21G מכיוון שזו מחט יותר שמנה בקוטר שלה ויותר קל לנו למשוך את החומר למזרק.

לאחר שסיימנו לשאוב את הכמות המומלצת אנחנו מכסים את המחט עם הכיסוי פלסטיק שאיתו היא הגיע ותתפוס את מקומה המחט הכחולה 21G.

כמה דק חשובות שעליך לדעת:

1. עליך לחטא עם פד אלכוהול את פתח הויאל (הגומי שאותו אתה דוקר על מנת להכניס את המחט).

2. לשטוף ידיים לפני ההתעסקות.

3. לאחר שהחלפת ל-21G, יש עליך לחטאות את אזור ההזרקה עם פד אלכוהול נוסף.

ההזרקה תתבצע בכ-90 מעלות.

ראה סרטון המחשה:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית