עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים, חוץ מאשר לגבי בולדנון. בולדנון דורש מינונים גבוהים יותר, מעבר לכך שסייקל עם בולדנון 800mg/week וטסט 600mg/ed יכיל פחות תופעות לוואי ובכלל eq מגיב הרבה יותר טוב מטסט למינונים גבוהים.בדרך כלל לוקחים יותר טסטוסטרון כבסיס מאשר התוספות
לכן יותר הגיוני לקחת למשל סתם נותן דוגמא 600 טסט 400 בולדנון
אז מה לדעתך המינונים והזמן שצריך להיות ?מסכים, חוץ מאשר לגבי בולדנון. בולדנון דורש מינונים גבוהים יותר, מעבר לכך שסייקל עם בולדנון 800mg/week וטסט 600mg/ed יכיל פחות תופעות לוואי ובכלל eq מגיב הרבה יותר טוב מטסט למינונים גבוהים.
תראה, כ"א והקטע שלו. העניין הוא שכאלה שמרביצים סייקל אחר סייקל ללא הפסקות כמעט או פיצוץ ושיוט מוצאים את עצמם מעלים מינונים. כשעולים על 1g/week של טסט תופעות הלוואי האסטרוגניות יבואו. אם אני צריך לבחור בולדנון במינון של 1g/week וטסט מחצית מזה או ההפך אני אלך עם הבולדנון במינון גבוה. הסיבה היא שבניגוד לטסט שם במינונים גבוהים תמצא את עצמך עם תוספת רווחים קטנה והרבה תופעות לוואי בולדנון יביא תוצאות יפות (ורידים, מסה, מראה) יותר במינון גבוה עם הרבה פחות תופעות לוואי אסטרוגניות.כן אבל לא צריך לפי דעתי להפגיז במינונים בסופו של דבר אחרת אין לזה סוף....
לפי דעתי גם עם 400 מג בשבוע יתן תוצאות בסופו של דבר
כפי שרשמתי, המינונים תלויי משתמש. אני לא רואה חיסרון מהותי בבולדנון גבוה מטסט ב-30%+.אז מה לדעתך המינונים והזמן שצריך להיות ?
אז טסט 500 ובולד 600 נשמע טוב ?תראה, כ"א והקטע שלו. העניין הוא שכאלה שמרביצים סייקל אחר סייקל ללא הפסקות כמעט או פיצוץ ושיוט מוצאים את עצמם מעלים מינונים. כשעולים על 1g/week של טסט תופעות הלוואי האסטרוגניות יבואו. אם אני צריך לבחור בולדנון במינון של 1g/week וטסט מחצית מזה או ההפך אני אלך עם הבולדנון במינון גבוה. הסיבה היא שבניגוד לטסט שם במינונים גבוהים תמצא את עצמך עם תוספת רווחים קטנה והרבה תופעות לוואי בולדנון יביא תוצאות יפות (ורידים, מסה, מראה) יותר במינון גבוה עם הרבה פחות תופעות לוואי אסטרוגניות.
כפי שרשמתי, המינונים תלויי משתמש. אני לא רואה חיסרון מהותי בבולדנון גבוה מטסט ב-30%+.
הזמן מן הסתם ארוך מאחר והאסטר המוצמד ל-eq בעל זמן מחצית חיים ארוך מאוד. נאמר אפילו 15 שבועות.
כן. הקפד לצרוך הרבה מאוד חלבון (לפחות 3g/kgbw) בפרט והרבה מאוד קלוריות בכלל (הבולדנון יגביר תיאבון כך שזה לא צריך להיותת קשה במיוחד).אז טסט 500 ובולד 600 נשמע טוב ?