הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור Roi123
  • פורסם בתאריך

Roi123

משתמש מתחיל
105
5
נק' מוניטין:
5
105
5
מה דעתכם על סייקל מסה שני של טסט אננתת 500 מג ובולדנון 600 מג
??
וכמה שבועות לדעתכם צריך למשוך סייקל כזה מישהו?

לא יכול להיות רע... בולדנון דורש קצת יותר זמן אז לכיוון ה 14 שבועות...
סה''כ סייקל שיתן עליה במסה ומיצוק יפה מהבולד. מה שגם הבולד נותן תיאבון.
הייתי מתחיל חודש ראשון גם עם דיבול... גם קיק סטארט לסייקל וגם כוח.

בדרך כלל לוקחים יותר טסטוסטרון כבסיס מאשר התוספות
לכן יותר הגיוני לקחת למשל סתם נותן דוגמא 600 טסט 400 בולדנון

בדרך כלל לוקחים יותר טסטוסטרון כבסיס מאשר התוספות
לכן יותר הגיוני לקחת למשל סתם נותן דוגמא 600 טסט 400 בולדנון
מסכים, חוץ מאשר לגבי בולדנון. בולדנון דורש מינונים גבוהים יותר, מעבר לכך שסייקל עם בולדנון 800mg/week וטסט 600mg/ed יכיל פחות תופעות לוואי ובכלל eq מגיב הרבה יותר טוב מטסט למינונים גבוהים.

כן אבל לא צריך לפי דעתי להפגיז במינונים בסופו של דבר אחרת אין לזה סוף....
לפי דעתי גם עם 400 מג בשבוע יתן תוצאות בסופו של דבר

• פותח/ת השרשור
מסכים, חוץ מאשר לגבי בולדנון. בולדנון דורש מינונים גבוהים יותר, מעבר לכך שסייקל עם בולדנון 800mg/week וטסט 600mg/ed יכיל פחות תופעות לוואי ובכלל eq מגיב הרבה יותר טוב מטסט למינונים גבוהים.
אז מה לדעתך המינונים והזמן שצריך להיות ?

כן אבל לא צריך לפי דעתי להפגיז במינונים בסופו של דבר אחרת אין לזה סוף....
לפי דעתי גם עם 400 מג בשבוע יתן תוצאות בסופו של דבר
תראה, כ"א והקטע שלו. העניין הוא שכאלה שמרביצים סייקל אחר סייקל ללא הפסקות כמעט או פיצוץ ושיוט מוצאים את עצמם מעלים מינונים. כשעולים על 1g/week של טסט תופעות הלוואי האסטרוגניות יבואו. אם אני צריך לבחור בולדנון במינון של 1g/week וטסט מחצית מזה או ההפך אני אלך עם הבולדנון במינון גבוה. הסיבה היא שבניגוד לטסט שם במינונים גבוהים תמצא את עצמך עם תוספת רווחים קטנה והרבה תופעות לוואי בולדנון יביא תוצאות יפות (ורידים, מסה, מראה) יותר במינון גבוה עם הרבה פחות תופעות לוואי אסטרוגניות.
אז מה לדעתך המינונים והזמן שצריך להיות ?
כפי שרשמתי, המינונים תלויי משתמש. אני לא רואה חיסרון מהותי בבולדנון גבוה מטסט ב-30%+.
הזמן מן הסתם ארוך מאחר והאסטר המוצמד ל-eq בעל זמן מחצית חיים ארוך מאוד. נאמר אפילו 15 שבועות.

• פותח/ת השרשור
תראה, כ"א והקטע שלו. העניין הוא שכאלה שמרביצים סייקל אחר סייקל ללא הפסקות כמעט או פיצוץ ושיוט מוצאים את עצמם מעלים מינונים. כשעולים על 1g/week של טסט תופעות הלוואי האסטרוגניות יבואו. אם אני צריך לבחור בולדנון במינון של 1g/week וטסט מחצית מזה או ההפך אני אלך עם הבולדנון במינון גבוה. הסיבה היא שבניגוד לטסט שם במינונים גבוהים תמצא את עצמך עם תוספת רווחים קטנה והרבה תופעות לוואי בולדנון יביא תוצאות יפות (ורידים, מסה, מראה) יותר במינון גבוה עם הרבה פחות תופעות לוואי אסטרוגניות.

כפי שרשמתי, המינונים תלויי משתמש. אני לא רואה חיסרון מהותי בבולדנון גבוה מטסט ב-30%+.
הזמן מן הסתם ארוך מאחר והאסטר המוצמד ל-eq בעל זמן מחצית חיים ארוך מאוד. נאמר אפילו 15 שבועות.
אז טסט 500 ובולד 600 נשמע טוב ?

אז טסט 500 ובולד 600 נשמע טוב ?
כן. הקפד לצרוך הרבה מאוד חלבון (לפחות 3g/kgbw) בפרט והרבה מאוד קלוריות בכלל (הבולדנון יגביר תיאבון כך שזה לא צריך להיותת קשה במיוחד).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית