ייעוץ איך לזהות התחלה של ג'ינו ?

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי ,

שבוע שני של הסייקל (יום 12) דקה + סוס + דיבול 800/1000/50 לשבוע מפוצל לשתיים....

אין לי רגישות לג'ינו מהנסיון בסייקל הקודם - טסט + סוס + בולד + דיבול.

אבל - נראה לי שמשהו מתחיל ואני צריך ייעוץ.
מתחת לפיטמה הימנית מרגיש התמצקות. מעין גוש שומני.
- אין כאב
- אין עקצוצים
- עליתי במשקל מתחילת הסייקל 4 קילו, יכול להיות השמנה? אחוז שומן לא הישתנה, אבל מי בודק בפיטמות...
- לוקח פרגניל חד שבועי כמות מינימלית.
- הייתה לי הסתבכות של שיערה שם לא מזמן, אבל לא נראה שזה יכול ליצור גוש כזה.

האם להתחיל נולבה? אם כן באיזה מינון ? מה ההשפעה של הנולבה תהיה על עוצמת הסייקל.

תודה מראש למומחים.
תום / אייל... 😃

היי ,

שבוע שני של הסייקל (יום 12) דקה + סוס + דיבול 800/1000/50 לשבוע מפוצל לשתיים....

אין לי רגישות לג'ינו מהנסיון בסייקל הקודם - טסט + סוס + בולד + דיבול.

אבל - נראה לי שמשהו מתחיל ואני צריך ייעוץ.
מתחת לפיטמה הימנית מרגיש התמצקות. מעין גוש שומני.
- אין כאב
- אין עקצוצים
- עליתי במשקל מתחילת הסייקל 4 קילו, יכול להיות השמנה? אחוז שומן לא הישתנה, אבל מי בודק בפיטמות...
- לוקח פרגניל חד שבועי כמות מינימלית.
- הייתה לי הסתבכות של שיערה שם לא מזמן, אבל לא נראה שזה יכול ליצור גוש כזה.

האם להתחיל נולבה? אם כן באיזה מינון ? מה ההשפעה של הנולבה תהיה על עוצמת הסייקל.

תודה מראש למומחים.
תום / אייל... 😃
תוסיף ארימידקס 0.5mg/eod. לא נשמע שמדובר בג'ינו ולכן הייתי נמנע מנולבה. לנולבנ במהלך סייקל השפעה שלילית למדי. פעילותו ברקמה יעודית בין השאר בכבד משפיע לרעה על רמות IGF-1, אפקט שאינו מתרחש עם AI (זאת רק לדוגמא בין שלל השפעות שליליות).
מעבר לכך אתה ביומך ה-12. לא רשמת מינונים אך לא סביר שההמרה לאסטרוגן תאפשר הופעת ג'ינו בשלב זה. מתיאורך בנוגע ללעליית המשקל נשמע שמדובר בנוזלים מהדיבול ושומן כמובן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תוסיף ארימידקס 0.5mg/eod. לא נשמע שמדובר בג'ינו ולכן הייתי נמנע מנולבה. לנולבנ במהלך סייקל השפעה שלילית למדי. פעילותו ברקמה יעודית בין השאר בכבד משפיע לרעה על רמות IGF-1, אפקט שאינו מתרחש עם AI (זאת רק לדוגמא בין שלל השפעות שליליות).

תודה תום.
אני מבין שארימדקס מעקבת ארומטציה. מבחינת ההשפעה על הסייקל - זה ישפיע / ייצור איזושהי חסימה או האטה ?

תודה תום.
אני מבין שארימדקס מעקבת ארומטציה. מבחינת ההשפעה על הסייקל - זה ישפיע / ייצור איזושהי חסימה או האטה ?
תהיה השפעה לשלילה משום שלארומטיזציה תרומה מסויימת בתהליך האנבולי (ניצול גלוקוז ומילוי מאגרי הגליקוגן, המרצת הפרשת GH ועוד).
העניין הוא שאתה די לוקח הפסקות קצרות בין סייקלים ומכאן שכנראה עובד עם מינונים לא נמוכים. תופעות הלוואי האסטרוגניות יגיעו במינונים גבוהים, כך זה עובד. אז הוסף אדקס במינון שציינתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית