הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי קלן לעשות יוהימבין?

Asaf Yosef

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
עשיתי שבועיים קלן ואני מתלבט אם להזמין יוהימבין ובינתיים לעשות קפאין שבועיים ואז לקחת יוהימבין או שפשוט לקחת קפאין ולקנות עם זה קטוטיפן ולעשות 4 שבועות קלן עוד ?

עשיתי שבועיים קלן ואני מתלבט אם להזמין יוהימבין ובינתיים לעשות קפאין שבועיים ואז לקחת יוהימבין או שפשוט לקחת קפאין ולקנות עם זה קטוטיפן ולעשות 4 שבועות קלן עוד ?

כמה א״ש אתה?

בגדול, תניך לרצפטורים במשך כשלושה שבועות ואתה יכול להכנס בשנית לסייקל של קלן קטוטיפן וקפאין.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כמה א״ש אתה?

בגדול, תניך לרצפטורים במשך כשלושה שבועות ואתה יכול להכנס בשנית לסייקל של קלן קטוטיפן וקפאין.

שיהיה בהצלחה.
10.5 א"ש ירדתי מ13 ואני מסיים יום שני קלן.ואני לא יכול להתחיל לפני? ועם היוהימבין לא צריך? לא לגעת?

צריך לתת לרצפטורים לנוח,אני לא הייתי ממליץ אבל יש גם כאלה שרצים חודשיים קלן רצוף בלי קטוטיפן
כול אחד שיעשה מה שהוא רוצה עם הגוף שלו יש כללי זהירות תיקח לפחות שבועיים הפסקה אוו אם אתה רוצה להיות בטוח 3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית