הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקת חלבון /גיינר מאיפה משתלם ?

• פותח/ת השרשור vxr
  • פורסם בתאריך

vxr

מושעה
158
6
נק' מוניטין:
-15
158
6
היי ,האם מישהו יכול להמליץ על מקום זול שאפשר לקנות אבקת חלבון טובה במחיר שפוי ,בארץ לפני מה שראיתי זה מינימום 400 שקל ל2 וחצי קילו בערך שזה מספיק בקושי לחודש במקרה הטוב ,בחול המשלוח מאוד יקר ,כשזה כמעט יוצא משתלם אז זה כבר עובר את ה75 דולר ואז צריך לחכות חודש וחצי ,יש פתרון ? או רק להתחיל לעשות שעות נוספות בעבודה ?

היי ,האם מישהו יכול להמליץ על מקום זול שאפשר לקנות אבקת חלבון טובה במחיר שפוי ,בארץ לפני מה שראיתי זה מינימום 400 שקל ל2 וחצי קילו בערך שזה מספיק בקושי לחודש במקרה הטוב ,בחול המשלוח מאוד יקר ,כשזה כמעט יוצא משתלם אז זה כבר עובר את ה75 דולר ואז צריך לחכות חודש וחצי ,יש פתרון ? או רק להתחיל לעשות שעות נוספות בעבודה ?
אם אתה קונה מחול (ואסור לדבר על אתרים שמהם מותר לקנות אז אל תבקש מאיפה) זה יצא קצת יותר זול, אבל כן המשלוח יקר והזמן ארוך, אני מתעצל וקונה בארץ באזור המחירים שציינת. אתה צריך להבין שמנת חלבון יוצאת לך הרבה יותר זולה ככה. כי סקופ חלבון יוצא זול יותר מאשר קופסאת קוטג' או קופסאת טונה ב2-3 שקלים, אתה פשוט קונה במרוכז. זה כמו שאני אגיד לך תקנה 70 קופסאות טונה במכה, יעלה לך באזור ה500-550 שקל..אז דלי של אבקה יוצא זול יותר

• פותח/ת השרשור
תודה על העדכון ,איפה אפשר לראות את הפרסום שאבין באיזה חלבון מדובר ,הקריאטין קצת מיותר לדעתי אבל נשמע ששווה לבדוק את הנושא החלבון אצלו Yogevnn
זה נכון מה שאתה אומר ,אני מנסה רק למזער את הנזק ;)
למה אסור לדבר על אתרים ? דרך אגב יש לך מושג איפה כן מותר לדבר ,חייב לציין ,נורא מציק הקטע הזה שחופש הדיבור פה מוגבל

• פותח/ת השרשור
ואם על אתרים אסור לדבר ,למרות שזה ברור לכולם מאיזה מזמנים ,על חניות בארץ כן מותר ?

ראיתי אתמול בפירסום אצל מאור זרדז 2 קופסאות חלבון +קריאטין +חולצה שלו ב 550 ניראה מחיר אשש

יש'ך מושג איפה אני יכול לראות מחירונים לתוספי תזונה אצל מאור ? חיפשתי בפרופיל שלו ולא מצאתי. וממש לא בא לי להגיע פיזית לחנות.

• פותח/ת השרשור
יש אתר ישראלי bigso ראיתי שם עכשיו מחירים טובים למוצרים ספציפיים ,לא ממליץ ולא -לא ממליץ מעולם לא קניתי משם ,צריך לבדוק את הנושא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית