הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

RFA 2014 סיכום רשמי.

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
http://www.rfa.co.il/

אני אוסיף כאן סיכומון משלי כי אין לי כוח לחפור יותר מידי.
האירגון היה ברמה מאד מאד גבוהה, הכל היה מסודר ומתקותק גם מבחינת לוח זמנים דבר שלפעמים פגע במתחרים (או לפחות בי כי הייתי מקצה ראשון) בקטע של החימום לכל האלמנטים , אבל לא נורא לומדים...
הלוגיסטיקה גם הייתה מצויינת חוץ מהקטע שהחליפו לנו תרגיל ברגע האחרון (ממאסלאפ על טבעות למאסלאפ על המתח) לא חושב שזה אמור להשפיע יותר מידי על המתחרים שגם ככה ממוקצעים בתרגיל (או לפחות אמורים להיות) אבל אם רשמת משהו בתחרות כזאת מאורגנת ומתקותקת כדאי שתעמוד מאחורי זה.
המתחרים היו ממש ממש נחמדים, לא הורגש טיפה של אגו - כולם דחפו אחד את השני (שניה) וגרמו לאירוע הזה להיות יותר נגד עצמך מאשר נגד האחרים. מי שהגיע לחצי ולגמר ובמיוחד אלו שזכו מגיע להם ללא ספק אין בכלל מה להתווכח.
השופטים גם היו אחלה, לפחות מהצד שלי - הסטנדרטים היו גבוהים והתאמנתי לזה והייתי מוכן לזה , לא קיבלתי כמעט NO REP בתחרות ואני מבסוט על זה כי זה אומר שעבדתי די נקי ולא הקרבתי טכניקה בשביל תוצאה.
בסה"כ היה מלא מלא מלא קהל כולם התעניינו וזה היה מאד יפה לראות את קהילת הקרוספיט של ישראל באה מבחוץ לתמוך, בחום הזה ובתנאים האלו (הרבה עמדו כל התחרות כי הטריבונה הייתה מלאה)
זהו, היו יומיים מאד מהנים אני בטוח אחזור לזה שנה הבאה ועד אז יש הרבה מה לשפר.

http://www.rfa.co.il/

אני אוסיף כאן סיכומון משלי כי אין לי כוח לחפור יותר מידי.
האירגון היה ברמה מאד מאד גבוהה, הכל היה מסודר ומתקותק גם מבחינת לוח זמנים דבר שלפעמים פגע במתחרים (או לפחות בי כי הייתי מקצה ראשון) בקטע של החימום לכל האלמנטים , אבל לא נורא לומדים...
הלוגיסטיקה גם הייתה מצויינת חוץ מהקטע שהחליפו לנו תרגיל ברגע האחרון (ממאסלאפ על טבעות למאסלאפ על המתח) לא חושב שזה אמור להשפיע יותר מידי על המתחרים שגם ככה ממוקצעים בתרגיל (או לפחות אמורים להיות) אבל אם רשמת משהו בתחרות כזאת מאורגנת ומתקותקת כדאי שתעמוד מאחורי זה.
המתחרים היו ממש ממש נחמדים, לא הורגש טיפה של אגו - כולם דחפו אחד את השני (שניה) וגרמו לאירוע הזה להיות יותר נגד עצמך מאשר נגד האחרים. מי שהגיע לחצי ולגמר ובמיוחד אלו שזכו מגיע להם ללא ספק אין בכלל מה להתווכח.
השופטים גם היו אחלה, לפחות מהצד שלי - הסטנדרטים היו גבוהים והתאמנתי לזה והייתי מוכן לזה , לא קיבלתי כמעט NO REP בתחרות ואני מבסוט על זה כי זה אומר שעבדתי די נקי ולא הקרבתי טכניקה בשביל תוצאה.
בסה"כ היה מלא מלא מלא קהל כולם התעניינו וזה היה מאד יפה לראות את קהילת הקרוספיט של ישראל באה מבחוץ לתמוך, בחום הזה ובתנאים האלו (הרבה עמדו כל התחרות כי הטריבונה הייתה מלאה)
זהו, היו יומיים מאד מהנים אני בטוח אחזור לזה שנה הבאה ועד אז יש הרבה מה לשפר.
מלך, לא יכול לתת מוניטין. מצטער שלא הגעתי.

הייתי ביום ההשני.
כמו שאמרת התחרות באמת הייתה ברמה גבוהה.
כל הכבוד באמת.

סתם שאלה שמעניינת אותי .. מה הרקע של כל החברה שם (לפני שהתחילו עם קרוספיט) ?

• פותח/ת השרשור
הייתי ביום ההשני.
כמו שאמרת התחרות באמת הייתה ברמה גבוהה.
כל הכבוד באמת.

סתם שאלה שמעניינת אותי .. מה הרקע של כל החברה שם (לפני שהתחילו עם קרוספיט) ?

כמעט כולם הגיעו מענפי ספורט, אחד מאיגרוף תאילנדי השני שחיין השלי טניסאי וכו' וכו'...

ציפיתי שכמו בליפטינג , אשמע - הראשון היה בילדר ,השני היה בילדר , השלישי היה בילדר וכו'

• אהבתי
Reactions: rud
Back
למעלה תחתית