ויזה לארה"ב

• פותח/ת השרשור Bugsy
  • פורסם בתאריך

Bugsy

משתמש מתחיל
202
44
נק' מוניטין:
185
202
44
אהלן, סיימתי את שירותי הצבאי לפני כחצי שנה, ואני מתכוון להתחיל ללמוד לימודים אקדמיים באוקטובר הקרוב.
עכשיו, אני מאוד רוצה לטוס לארה"ב לפני תחילת הלימודים, בעיקר בשביל לבקר בן משפחה שחי שם.
מעולם לא הייתה לי ויזה, ואני יודע שיש בעיות עם הנושא לחיילים משוחררים, כשלמיטב הבנתי הרוב המוחלט של מגישי הבקשות נענה בסירוב. רציתי לדעת אם יש בכלל טעם לנסות להגיש בקשה? או שחבל על הזמן שלי? באילו דרכים אני אוכל להגדיל משמעותית את הסיכוי לקבל תשובה חיובית?

אהלן, סיימתי את שירותי הצבאי לפני כחצי שנה, ואני מתכוון להתחיל ללמוד לימודים אקדמיים באוקטובר הקרוב.
עכשיו, אני מאוד רוצה לטוס לארה"ב לפני תחילת הלימודים, בעיקר בשביל לבקר בן משפחה שחי שם.
מעולם לא הייתה לי ויזה, ואני יודע שיש בעיות עם הנושא לחיילים משוחררים, כשלמיטב הבנתי הרוב המוחלט של מגישי הבקשות נענה בסירוב. רציתי לדעת אם יש בכלל טעם לנסות להגיש בקשה? או שחבל על הזמן שלי? באילו דרכים אני אוכל להגדיל משמעותית את הסיכוי לקבל תשובה חיובית?

עצה שלי, מהניסיון המר שלי - טוס לתאילנד. לא תצטער על כך, הביורוקרטיה להוצאת הויזה היא מייגעת ואכזרית.

באוקטובר 2010 קיבלתי סירוב, וטסתי להתחתן בקפריסין עם גרושתי דאז על מנת לעשות את התהליך להגר לארה״ב.

עצה ידידותית, אל תתחתן - פשוט טוס לאירופה.

• פותח/ת השרשור
עצה שלי, מהניסיון המר שלי - טוס לתאילנד. לא תצטער על כך, הביורוקרטיה להוצאת הויזה היא מייגעת ואכזרית.
באוקטובר 2010 קיבלתי סירוב, וטסתי להתחתן בקפריסין עם גרושתי דאז על מנת לעשות את התהליך להגר לארה״ב.
עצה ידידותית, אל תתחתן - פשוט טוס לאירופה.
זה בדיוק מה שסיפרו לי כאלה שעברו את ההליך, כשחלקם טענו שהמראיין לא הסכים אפילו להציץ במסמכים שהובאו.
לא יודע למה, אבל תאילנד לא כל כך מושכת אותי. בסופו של דבר אני כנראה אטייל קצת באירופה (יש המלצות?).

אם יש לך עבודה קבועה בארץ + אתה באמצע תהליך לימודים (אישור קבלה ללימודים לא משכנע אותם מספיק) או איזה נכס או כל דבר אחר שייגרום להם להבין שאין לך שום רצון לא לחזור לכאן יוכל לעזור לסיכויים. אבל כמו שכבר אמרו לך..וותר על זה, טוס לתאילנד

אם יש לי ויזה מלפני 7 שנים [היא תקפה ל10 שנים ] יהיה לי יותר קל לחדש אותה ? כלומר להוציא חדשה כשזאת נגמרת .. בהנחה שאני גם אחרי צבא והכל.

יש הרבה מרמור באשכול הזה...
אל תוותר מראש, נכון שעושים יותר בעיות לאנשים שרוצים לטוס אחרי צבא, אבל זה לא גורף.
יש לך נקודת זכות אם נרשמת ללימודים - זה אומר שיש לך בשביל מה לחזור, אם יש לך גם איזה אוטו או אופנוע שבבעלותך או שתמצא איזה עבודה זמנית שהבוס מוכן לכתוב שהעבודה תחכה לך שתחזור, הסיכויים גבוהים שתקבל ויזה.

הסיכוי שלך להגדיל את אישור הבקשה זה:
1. נכס על שמך: בית, אוטו, משרד, קרקע וכו׳
2. אישור תשלום להתחלת לימודים
3. עבודה מסודרת של שנה+
4. כמה עשרות אלפי שקלים בעו״ש
5. אישה/ילדים בישראל
6. עסק בישראל

זה בגדול.

הסיכוי שלך להגדיל את אישור הבקשה זה:
1. נכס על שמך: בית, אוטו, משרד, קרקע וכו׳
2. אישור תשלום להתחלת לימודים
3. עבודה מסודרת של שנה+
4. כמה עשרות אלפי שקלים בעו״ש
5. אישה/ילדים בישראל
6. עסק בישראל

זה בגדול.

שכחת לציין את סעיף 7:

7. חייל משוחרר יהיה דלפון ללא סעיפים 1 עד 6, ולכן לא יקבל ויזה.

שכחת לציין את סעיף 7:

7. חייל משוחרר יהיה דלפון ללא סעיפים 1 עד 6, ולכן לא יקבל ויזה.
מכיר מספר חיילים שפיתחו סטארטאפים בזמן השירות שלהם וחיים כמו מלכים. אומנם הם מיעוט, אבל אין לדעת מה החייל עושה בזמן הצבא או אפילו לפניו.
בגדול למי שיש אופציה, תעשו ויזה לפני הצבא, משמע בכיתה י׳א או י׳ב, יחד עם ההורים. אני עשיתי ויזה בכיתה י׳ ונתנו לי ל-10 שנים (נסעתי לחתונה של אחי).

רגע סליחה על הבורות, אחרי צבא עושים בעיות גם למי שסתם רוצה לבוא לביקור של חודש בארה״ב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית