הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB העלת משקל בנץ

• פותח/ת השרשור Squat
  • פורסם בתאריך

Squat

מושעה
142
6
נק' מוניטין:
-216
142
6
יש לי בנץ נמוך 50X5 ויש לי דדליפט מעל 140 וסקוואט 110

הבנץ בפיגור

אפשר לעשות AB רגילה

רק שהבנץ 3X5 ?

וכדי שלא יהיה פיגור אני יעשה

בנץ 3X5 ליפטינג
בנץ חיובי עם דאמבלים 3X12
פרפר 3X10

הבנץ הראשון הרגיל זה בשביל לשפר את המשקל כדי שלא יהיה בפיגור.. אני יפסיק שיהיה לי בנץ 80 לחמישיה

מה אתם חושבים ?

בשביל שתשתפר בבנצ' פרס (שאתה צריך בצורה דרסטית, באופן יחסי) אני ממליץ לך להעיף את תרגילי העזר לחזה ולאכול ולישון כמו שצריך.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בשביל שתשתפר בבנצ' פרס (שאתה צריך בצורה דרסטית, באופן יחסי) אני ממליץ לך להעיף את תרגילי העזר לחזה ולאכול ולישון כמו שצריך.
בהצלחה
אז זה אפשרי אחי? לעבוד 5 חזרות ב-AB בבנץ כדי לשפר אותו

ומתי להפסיק ולחזור ל 8 ? שיהיה לי בנץ 80 ל 5 ?

[QUOTE="Squat, post: 669944, member: 14526"]אז זה אפשרי אחי? לעבוד 5 חזרות ב-AB בבנץ כדי לשפר אותו

ומתי להפסיק ולחזור ל 8 ? שיהיה לי בנץ 80 ל 5 ?[/QUOTE]

לא הבנתי למה אתה מתכון ב"אז זה אפשרי".
בכל מקרה, תוריד מהתכנית שלך את התרגילי עזר ותשאיר רק את הבנץ' פרס עד שתגיע למשקל יחסי טוב.
וכן, תעבוד ל5 חזרות.
אני באופן אישי בבנצ' פרס עושה רק 5 חזרות (בסטים הכבדים), בתרגילי עזר זה כבר משהו אחר וכדאי לגוון.

• פותח/ת השרשור
[QUOTE="Squat, post: 669944, member: 14526"]אז זה אפשרי אחי? לעבוד 5 חזרות ב-AB בבנץ כדי לשפר אותו

ומתי להפסיק ולחזור ל 8 ? שיהיה לי בנץ 80 ל 5 ?

לא הבנתי למה אתה מתכון ב"אז זה אפשרי".
בכל מקרה, תוריד מהתכנית שלך את התרגילי עזר ותשאיר רק את הבנץ' פרס עד שתגיע למשקל יחסי טוב.
וכן, תעבוד ל5 חזרות.
אני באופן אישי בבנצ' פרס עושה רק 5 חזרות (בסטים הכבדים), בתרגילי עזר זה כבר משהו אחר וכדאי לגוון.[/QUOTE]
אוקיי תודה אחשלי , וכמה אני אמור להגיע בערך בבנץ כדי שיהיה יציב ביחס לסקווט ודדליפט ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית