מידע הסכנות שבבשר

מצב
השרשור נעול

מר בחור

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
http://michaelbluejay.com/veg/natural.html
מאמר שממש פתח את עיני..
מאז אני משתדל לאכול כמה שפחות בשר ובאמת אני מרגיש טוב יותר עם עצמי ממליץ גם לכם

The more animal foods we eat, the more heart disease, cancer, diabetes, and other degenerative disease we suffer. This has been exhaustively demonstrated beyond any doubt.

קחו זאת לתשומת לבכם

שיהיה לך לבריאות....מה שבטוח שזה לא מה שימנע ממני לאכול בשר

http://michaelbluejay.com/veg/natural.html
מאמר שממש פתח את עיני..
מאז אני משתדל לאכול כמה שפחות בשר ובאמת אני מרגיש טוב יותר עם עצמי ממליץ גם לכם

The more animal foods we eat, the more heart disease, cancer, diabetes, and other degenerative disease we suffer. This has been exhaustively demonstrated beyond any doubt.

קחו זאת לתשומת לבכם

זה החלק ששכנע אותי.

המאמר בפוטנציאל מאוד גבוה להיות נכון. פשוט קח אותו, תחליף את הNO בYES ולהפך וקיבלת את האמת.

קניתי היום קילו סינטה טרי וחצי קילו אנטריקוט (לעצמי, לא מתכוון לשים את זה על מנגל של אף אחד).

תודה רבה

נ.ב. מקווה שהרבה יקראו תמאמר וישתכנעו. אולי מחיר הבשר יירד קצת סופסוף

מאמר פוליטי. בשר עושה סוכרת?!?
הלובי שתומך בפירמידת המזון המערבית, מבוססת הפחמימות, מבצע רצח המוני במליוני אזרחים במערב. אין דרך אחרת לאמר את זה. סוכרת הפכה למגיפה, אנשים משמינים כמו חזירים, וכל זה בגלל שמחנכים רק להזהר משומן ולזלול פחמימות (כאילו שדגני בוקר מחיטה מלאה זה לא פחות זבל גדוש סוכר ועמילן).
רק בגלל פחדנות ואדישות של פוליטיקאים ותומכיהם שכותבים בהיתממות "פקח את עיני", רצח ההמונים הזה נמשך.

הלובי שתומך בפירמידת המזון המערבית, מבוססת הפחמימות, מבצע רצח המוני במליוני אזרחים במערב. אין דרך אחרת לאמר את זה. סוכרת הפכה למגיפה, אנשים משמינים כמו חזירים, וכל זה בגלל שמחנכים רק להזהר משומן ולזלול פחמימות (כאילו שדגני בוקר מחיטה מלאה זה לא פחות זבל גדוש סוכר ועמילן).
רק בגלל פחדנות ואדישות של פוליטיקאים ותומכיהם שכותבים בהיתממות "פקח את עיני", רצח ההמונים הזה נמשך.
השומנים בבשר תוקעים את העורקים והסוכר מצטבר זה ידוע 😃
מסכים.

• פותח/ת השרשור
שיהיה לך לבריאות....מה שבטוח שזה לא מה שימנע ממני לאכול בשר
חבל אחי
הנה תראה תמונות של בודיבילדרים צמחוניים
הם נראים יותר טוב מכל מי שבפורום פה
http://www.veganbodybuilding.com/contest_overall_m3.jpg
http://www.veganbodybuilding.com/contest_overall_m1.jpg

כאילו אין מחר.
למה אתה מתגאה ברגשות האובדניים שלך?

זה מאמר מטופש ..
הוא לא מסביר ולא מוכיח כלום

המאמר בפוטנציאל מאוד גבוה להיות נכון. פשוט קח אותו, תחליף את הNO בYES ולהפך וקיבלת את האמת.
אחי אני לא מבין אותך אתה מסכים איתי או לא?
המילה YES מופיעה 3 פעמים ואם משנים את המשפט מקבלים
the extent that we can't eat meat, no, we can't.

קניתי היום קילו סינטה טרי וחצי קילו אנטריקוט (לעצמי, לא מתכוון לשים את זה על מנגל של אף אחד).

תודה רבה

נ.ב. מקווה שהרבה יקראו תמאמר וישתכנעו. אולי מחיר הבשר יירד קצת סופסוף
אתה בן 42 ..
זה לא הזמן להתחיל לחשוב על הבריאות שלך אחי?

אחי שם הם בעד ירקות לא בעד פחממות

חבל אחי
הנה תראה תמונות של בודיבילדרים צמחוניים
הם נראים יותר טוב מכל מי שבפורום פה
http://www.veganbodybuilding.com/contest_overall_m3.jpg
http://www.veganbodybuilding.com/contest_overall_m1.jpg
LOL!!!!!

למה אתה מתגאה ברגשות האובדניים שלך?

זה מאמר מטופש ..
הוא לא מסביר ולא מוכיח כלום

אחי אני לא מבין אותך אתה מסכים איתי או לא?
המילה YES מופיעה 3 פעמים ואם משנים את המשפט מקבלים
the extent that we can't eat meat, no, we can't.

אתה בן 42 ..
זה לא הזמן להתחיל לחשוב על הבריאות שלך אחי?

אחי שם הם בעד ירקות לא בעד פחממות

מאיפה אתה משיג את הברזל שלך?מכדורים?
הרי הרבה יותר בריא לאכול כדורים כל היום מאשר לאכול את הדבר האמיתי אה?

• פותח/ת השרשור
I'm not joking when I tack on "End of story" to the sample counter-arguments. People actually make them that way, literally.
B12 isn't made by animals, it's made by bacteria. It's found where things are unclean. (And meat is dirty.) This easily explains why historically it's been easy to get B12, because until recently we didn't live in a sanitized environment. Pull a carrot out of the ground and don't wash it properly, and there's almost certainly some B12 there. Vegans should take a B12 supplement, not because veganism is unnatural, but because the modern diet is too clean to contain reliable natural sources of dirty B12.

Also, consider that chimpanzees' main non-plant food is termites, and termites are loaded with B12. (More on Vitamin B12 from John McDougall, M.D.)

Incidentally, our need for B12 is tiny -- 3 micograms a day. Not milligrams, micrograms. The amount of B12 you need for your entire life is smaller than four grains of rice.

בפעם הבאה תקרא הכל לפני שאתה שופט ..

elazar
את הירקות שלך מרססים בדברים הרבה יותר גרועים מבשר, בבשר שלך מכניסים הורמונים, ובפחממות שלך מכניסים שומן טראנס ושומנים אחרים ובין היתר צבעי מאכל, וחומרים משמרים כדי שיהיה חיי מדף.
אם תתחיל לחפש מה לא בריא אתה תגמור בלא לאכול כלום, אז מה המסקנה? כן אני מסכים שלהיות אנורקס ולמות מתת תזונה זה נחמד, אך אתה לא במקום הנכון כדי להוכיח את זה כאן.
והלינק הזה הוא מקור לקרקס, אין פה שום דבר מדעי או הוכחה על פני השטח, הכל שם פיקציות ובולשיט של רופאים או WANNA BE רופאים, גם אם היו משלמים לי 10 אלף דולר כמו ששילמו להם הייתי אומר גם שכדור הארץ מרובע.
בקיצור אתה רוצה להיות צמחוני תהיה, אף אחד כאן לא לוקח אותך ברצינות וגם לא יקח.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר אחי? יש הרבה דברים שאפשר לאכול במקום בשר
תסתכל על התמונות של הבודיבילדרים שהעלתי הם ממש לא אנורקסים ונראים מעולה

תלוי מה ההגדרה שלך בבאדיבילדרים, לי הם נראים כמו אנורקסים שצריכים קצת בשר כדי לקבל צבע ללחיים.
ולמה לאכול כל כך הרבה דברים במקום בשר כשיש בשר? הוא טעים, הוא זמין והוא מקור מצויין לחלבון, אם אתה רוצה לאכול סויה תאכל סויה אנחנו רוצים לאכול בשר אנחנו יודעים שזה אולי לא בריא אך אני חושב שה IGF-1 שמכניסים לפרות רק יועיל לבייספס שלנו, 50% מהפורם הזה על חומרים כאלה ואחרים, אתה תמים או שאתה באמת חושב שאכפת לנו?
אם לא הבנת זה לא ממש פורום בריאות, לא ממש אכפת לנו אם נחייה עד גיל 70 או 80 אכפת לנו איך נחייה כרגע.

• פותח/ת השרשור
לך לא איכפת אחי
אני לא חושב שזה ממקומך לדבר בשם כולם
אני הרגשתי שזו מחובתי המוסרית להעלות את המאמר לפה ..

חוץ מזה שבסויה יש אסטרוגן
BITCH TITS=FAIL

מי שהשתכנע ורוצה להפטר מהבשר שלו -

יש קונה <--- חצי מחיר .. כן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית