הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב באזור הברכיים. בעיקר בזווית 90

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי

אני סובל מזה מספר חודשים מכבאבים באזור הברכיים. הכאב הוא בעיקר ממעבר מתנוחת 90 מעלות לעמידה - קימה מכסא \ סקוואט.

עוסק בפיתוח גוף. מתאמן על הרגליים בצורה די אגרסבית עם כל התרגלים הנפוצים - סקואטים \ לג פרסים \ מכרעים...

אני דואג לבצע מתיחות \ שחרור חימום כמו שצריך... (העלתי משקל ומסת שריר בחמשת חודשים האחרונים ב 20 קילו לפחות)

כרגע אני מצליח להתאמן על הרגליים אבל זה דורש ממני חימום אינטסיבי ביותר. אחרי האימון, בעיקר יום אחרי הכאבים בברכיים חוזרים.

- אני מרגיש את הכאב באיזור שמעל הפיקה בחיבור לארבע ראשי. יכול להיות שזה בכלל הארבע ראשי...
- התחלתי עבודה עם רולר. קרגע אין שיפור. אבל הרגליים שלי קשורות בטירוף והכאב בזמן השימוש ברולר הוא עצום. בעיקר ברצועת ה ITB.

- גובה 1.93 , שוקל כרגע 120
- סובל מ FLAT FOOT קל אם זה משמעותי לציין.

אשמח לשמוע כל עצה מקצועית ומכל אחד שחווה משהו דומה.

יש שתי אופציות סבירות,
1) שחיקה בסחוס, מה שגורם לכל תנועה במפרק לכאבים כיוון שהסחוס לא מצליח למנוע את חיכוך העצמות.
2)דלקת בפיקה או באחד הגידים שלה, לי אישית יש עדיין דלקת בגיד בפיקה ממאמץ יתר.

לדעתי זו דלקת שתעבור, אך גם יש אופציה שזו שחיקה אם אתה אומר שאתה מאמן את הרגליים באופן אגרסיבי.

אני ממליץ לך ללכת למומחה ברכיים ולא סתם לאורטופד.

• פותח/ת השרשור
יש שתי אופציות סבירות,
1) שחיקה בסחוס, מה שגורם לכל תנועה במפרק לכאבים כיוון שהסחוס לא מצליח למנוע את חיכוך העצמות.
2)דלקת בפיקה או באחד הגידים שלה, לי אישית יש עדיין דלקת בגיד בפיקה ממאמץ יתר.

לדעתי זו דלקת שתעבור, אך גם יש אופציה שזו שחיקה אם אתה אומר שאתה מאמן את הרגליים באופן אגרסיבי.

אני ממליץ לך ללכת למומחה ברכיים ולא סתם לאורטופד.

תודה....

אני מאמין שזו דלקת... יש לך מושג איך מטפלים ?

יש מגוון סוגים של דלקות, מכיוןן שיש מספר גידים שונים, בגדול הטיפול שידוע לי בתור חובש קרבי זה כדורים נגד דלקת ומשכחי כאבים, אני אישית לא נוגע בכדורים, עד כמה הכאבים באמת מפריעים לך?

בנוסף תשתדל להימנע מתנועות שמובילות לתנועה של הפיקה, כגון: עלייה מהירה מהסקוואט, או מישיבה וכדומה.

לדעתי זו אכן דלקת מכיוון שהכאבים מופיעים לך לאחר המאמץ ולא במהלכו (כמו אצלי),
אשמח אם תפרט מה זה רולר.

• פותח/ת השרשור
יש מגוון סוגים של דלקות, מכיוןן שיש מספר גידים שונים, בגדול הטיפול שידוע לי בתור חובש קרבי זה כדורים נגד דלקת ומשכחי כאבים, אני אישית לא נוגע בכדורים, עד כמה הכאבים באמת מפריעים לך?

בנוסף תשתדל להימנע מתנועות שמובילות לתנועה של הפיקה, כגון: עלייה מהירה מהסקוואט, או מישיבה וכדומה.

לדעתי זו אכן דלקת מכיוון שהכאבים מופיעים לך לאחר המאמץ ולא במהלכו (כמו אצלי),
אשמח אם תפרט מה זה רולר.

תכתוב FOAM ROLLER ביוטיוב או גוגל. יש מלא מידע. אני משתמש כרגע בשתי סוגים - אחד רך ופשוט מאחר והשרירים שלי מאוד קשורים והכאב הוא בלתי נסבל.
השני הוא של trigger point performance therapy - תריץ חיפוש וכנס לאתר החברה. רולר קשיח יותר שנקרא THE GRID.
בגדול עבודה עם רולר מומלצת לכל אדם ובטח לכל ספורטאי שרוצה להשאר בתחום מספיק זמן.
הרולר מרפה את השריר, מסדר את הסיבים ומתיר קשרים.

תודה על העזרה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית