הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לבחירת בוקס

• פותח/ת השרשור igal_g
  • פורסם בתאריך

igal_g

משתמש מתחיל
78
3
נק' מוניטין:
3
78
3
אהלן חברים
קרוספיט זה מושג חדש בשבילי עד היום רוב האימונים שלי היו ריצות.

אני רוצה להירשם למכון קרוספיט שבנוסף ל - WOD היומי שמים דגש על אימוני כוח, הרמות אולימפיות וכדומה.

איזה מכון נחשב למקצועי ביותר כיום ומתאים לצרכים שלי?

אני ממרכז הארץ אז המכונים הרלוונטים לגבי הם מראשון לציון עד רעננה.

תודה רבה כל עזרתכם 😃.

ראשון לציון מעולה (זה הבוקס שלי) אבל רוב המכונים בארץ הם ממש אחלה, עם אחלה חבר'ה ואחלה מאמנים.
תלך לאחד מהם, תבין מה זה בכלל - תבין מה אתה מחפש בבוקס, ואז יהיה לך יותר קל לבחור.
כמובן שיש הרבה פרמטרים שמבדילים בין בוקס לבוקס, כמו כמות מתאמנים, כמות מאמנים, שעות פעילות, גודל בוקס, חניה, מחיר וכו'
אבל אם אתה שואל אותי, קרוב לבית זה הפרמטר הכי חשוב.

ראשון לציון, לפי נדב מור הBOX עם המתאמנים הכי טובים בארץ.
שווה לא?

אתה מוזמן לאימון נסיון במועדון שלי בכפר סבא 😃

ראשון לציון, לפי נדב מור הBOX עם המתאמנים הכי טובים בארץ.
שווה לא?

מתי אמרתי את זה? אמרתי שיש שם את רם וישראל שהם המתחרים הכי מקצוענים בארץ, הם הרבה זמן בעסק , התחרו בחו"ל והגיעו להישגים.
אבל אלוף הארץ היום מגיע מקרוספיט פנדה בגבעתיים רמת גן
האלוף של הבוגרים יותר מגיע מפ"ת
הרצליה מחזיקה את מספר המתחרים הגדול ביותר לדעתי והיא הייתה ראשונה בתחום (עומרי הביא את הקרוספיט לארץ והוא אחראי על הRFA)

אבל בגדול לכל בוקס יש את הייתרון והחסרון שלו, אני כבר מכיר את רוב המאמנים והמתאמנים בבוקסים השונים ואין אחד שאני יכול לומר עליו מילה רעה או אחד שאני יכול להמליץ עליו במיוחד.
@leftyland המליץ לך על כפר סבא, וואלה 3 מאמנים אדירים, מבינים עניין. בוקס עם ציוד שיא! ואני לא מאמין שעדיין לא הייתי שם בביקור אבל אני אגיע לשם בקרוב מאד.

מתי אמרתי את זה? אמרתי שיש שם את רם וישראל שהם המתחרים הכי מקצוענים בארץ, הם הרבה זמן בעסק , התחרו בחו"ל והגיעו להישגים.
הרצליה מחזיקה את מספר המתחרים הגדול ביותר לדעתי והיא הייתה ראשונה בתחום (עומרי הביא את הקרוספיט לארץ והוא אחראי על הRFA)

אבל בגדול לכל בוקס יש את הייתרון והחסרון שלו, אני כבר מכיר את רוב המאמנים והמתאמנים בבוקסים השונים ואין אחד שאני יכול לומר עליו מילה רעה או אחד שאני יכול להמליץ עליו במיוחד.
@leftyland המליץ לך על כפר סבא, וואלה 3 מאמנים אדירים, מבינים עניין. בוקס עם ציוד שיא! ואני לא מאמין שעדיין לא הייתי שם בביקור אבל אני אגיע לשם בקרוב מאד.
https://www.lbs.co.il/threads/51358/

התכוונתי ש2 הבעלים של המכון הם המתחרים הכי חזקים כיום. בRFA זה קצת השתנה אבל אני עדיין חושב שהם מקצוענים שיא.

• אהבתי
Reactions: rud
הבנתי שיש קרוספיט ברעננה שווה לך לבדוק אם הוא מתאים לך

התכוונתי ש2 הבעלים של המכון הם המתחרים הכי חזקים כיום. בRFA זה קצת השתנה אבל אני עדיין חושב שהם מקצוענים שיא.

אני עדיין חושב שאם לא היו משנים את המאסל אפס ברגע האחרון המצב היה שונה 😃 אבל זה כל המהות של קרוספיט..

אני עדיין חושב שאם לא היו משנים את המאסל אפס ברגע האחרון המצב היה שונה 😃 אבל זה כל המהות של קרוספיט..

לא הוא לא היה שונה, התחרות הייתה יותר "סיבולתית" ללא ספק, שמלי קצת "שמר" את עצמו יותר מידי בהתחלה ולדעתי ובגלל זה לא לקח מקום ראשון אבל לא נורא. אני אישית חושב שבארץ יש כמה חבר'ה שהם בערך באותה רמה והכל תלוי ביום שהם תופסים בתחרות הספציפית...כולם תותחי על אגב

הוא היה שונה, באר מאסל אפס במקום טבעות

הוא היה שונה, באר מאסל אפס במקום טבעות

האמת שגם אני הייתי מעדיף טבעות, לווא דווקא די נקרעו לי הידיים במאסלאפ ה2!!! אלא כי זאת תנועה יותר "זורמת" אבל בכל מקרה חפיף מה שהיה היה, עכשיו מתכוננים לשנה הבאה

וכמעט שום דבר ממה שאמרת לא ממש רלוונטי בכלל לשאלה. השטות הזאת של להתרכז בתחרויות היא בזויה בעיני...
כן השנה כנראה בגלל מבנה התחרות והשיפור של המתחרים , זה לא הספיק...
שמלי כנראה סופסוף הבין שהוא בעלים של בוקס ומאמן ראשי ושאסור לו להסתכן בפציעה לטובת לנצח בתחרות.

וכמעט שום דבר ממה שאמרת לא ממש רלוונטי בכלל לשאלה. השטות הזאת של להתרכז בתחרויות היא בזויה בעיני...
שמלי כנראה סופסוף הבין שהוא בעלים של בוקס ומאמן ראשי ושאסור לו להסתכן בפציעה לטובת לנצח בתחרות.

שואל מחוסר הבנה- למה זה נורא אם שמלי שאתם מדברים עליו יפצע? לנהל בוקס הוא יכול גם פצוע, ולפי מה שאני מעריך גם לאמן. אני טועה?
מה שאתה אומר זה שברגע שאתה מחליט לעסוק בזה כמקור הכנסה אתה לא יכול להתחרות (אני יוצא מנקודת הנחה שבן אדם מתחרה בשביל לנצח)?

שואל מחוסר הבנה- למה זה נורא אם שמלי שאתם מדברים עליו יפצע? לנהל בוקס הוא יכול גם פצוע, ולפי מה שאני מעריך גם לאמן. אני טועה?
מה שאתה אומר זה שברגע שאתה מחליט לעסוק בזה כמקור הכנסה אתה לא יכול להתחרות (אני יוצא מנקודת הנחה שבן אדם מתחרה בשביל לנצח)?
כי כמו שמלי גם אני בתור מאמן לא מוכן להפצע, זה מפריע לך לאמן, זה מפריע לך להדגים ובכלל, זה סיכון שאלא אם כן יש בו פרס כספי מאוד גדול הוא בעיני לא שווה.

כי כמו שמלי גם אני בתור מאמן לא מוכן להפצע, זה מפריע לך לאמן, זה מפריע לך להדגים ובכלל, זה סיכון שאלא אם כן יש בו פרס כספי מאוד גדול הוא בעיני לא שווה.

ואתה מרגיש שהסיכוי לפציעה כשאתה הולך על PR מטורף (במקרה שלך הPRים מטורפים, מה לעשות) הוא הרבה יותר נמוך מאשר הסיכוי לפציעה בתחרות?

ואתה מרגיש שהסיכוי לפציעה כשאתה הולך על PR מטורף (במקרה שלך הPRים מטורפים, מה לעשות) הוא הרבה יותר נמוך מאשר הסיכוי לפציעה בתחרות?
חד וחלק כן, אדרנלין, דופק גבוה ומשימה מורכבת

Back
למעלה תחתית