הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ crossfit football

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, קראתי על קרוספיט פוטבול קצת אבל לא בדיוק הבנתי מה עושים, מישהו יכול להסביר לי בערך את העיקרון של זה?
ואפשרי לעשות את זה בחדר כושר? (יודע לבצע את תרגילי הבסיס, לא יודע הרמות אולימפיות)
אגב גדלים מזה בצורה אידיאלית? (כי רוב מי שראיתי בקרוספיט, מדבר רק על כאלה שללא עבר בחדר כושר או אנשים שלא בעלי סנאץ של 100 ומעלה קילו, הם די קטנים)

אהלן, קראתי על קרוספיט פוטבול קצת אבל לא בדיוק הבנתי מה עושים, מישהו יכול להסביר לי בערך את העיקרון של זה?
ואפשרי לעשות את זה בחדר כושר? (יודע לבצע את תרגילי הבסיס, לא יודע הרמות אולימפיות)
אגב גדלים מזה בצורה אידיאלית? (כי רוב מי שראיתי בקרוספיט, מדבר רק על כאלה שללא עבר בחדר כושר או אנשים שלא בעלי סנאץ של 100 ומעלה קילו, הם די קטנים)

עדיף שתלך למכון קרוספיט, לא מומלץ לעשות קרוספיט בחדר כושר (וגם לא כיף וזה מבאס את האימון במיוחד למתחילים)

לא גדלים מזה בצורה אידיאלית כמו לעשות תוכניות היפרטרופיות ולאכול כמו בילדר

• פותח/ת השרשור
עדיף שתלך למכון קרוספיט, לא מומלץ לעשות קרוספיט בחדר כושר (וגם לא כיף וזה מבאס את האימון במיוחד למתחילים)

לא גדלים מזה בצורה אידיאלית כמו לעשות תוכניות היפרטרופיות ולאכול כמו בילדר
אין לי כסף למכון קרוספיט לצערי

וביחס לתוכנית כח עם קצת נפח נוסף (טקסס עם תרגילי עזר) גדלים באותה הכמות בערך? כמובן שהתזונה בהתאם

אין לי כסף למכון קרוספיט לצערי

וביחס לתוכנית כח עם קצת נפח נוסף (טקסס עם תרגילי עזר) גדלים באותה הכמות בערך? כמובן שהתזונה בהתאם

לא אתה לא תגדל באותה מהירות של תוכנית כוח, מה שכן אם תתמיד ותאכל נכון אתה תגדל ויחסית חטוב זה פשוט יקח כפול מהזמן.
אבל קרוספיט לא עושים בשביל להיות ׳גדולים׳

Back
למעלה תחתית