הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Insomnia

LipoLysis

משתמש מתחיל
193
28
נק' מוניטין:
71
193
28
ליל״ט לכולם

מישהו יודע איך אני יכול לטפל בנדודי שינה שיש לי כשאני בדל פחמימה ? פשוט נורא ואיום.. אני יכול להיות על 5 שעות שינה יום יומי ויקח לי להרדם כמה שעות טובות

אם מישהו יודע איך אפשר לטפל בדבר מבלי לאכול פחמימה אני אשמח לשמוע

סופר פארם, ניו פארם חנויות טבע
יש הרבה סוגים של כדורי שינה.... מלטונין הוא אחד שכמעט בלי תופעות לוואי והוא לא ממכר.

תנסה קודם לקחת מגנזיום.
אם זה לא יעבוד אז לך על ההצעה שלמעלה.
אתה עושה אירובי?

אז גם לי זה קורה, לפי דעתי יש 2 אפשרויות:
1. יותר מידיstimulants
2. בגלל שאתה בדל פחמימה אז הגוף משתמש ביותר שומן לאנרגיה אז אתה פשוט יותר עירני.
אני יודע שאני מסבביר את זה בצורה לא כל כך ברורה אבל זה קורה גם לי ואני עוד קם כל בוקר ב 5 ועובד עד 17 בעבודה פיזית ואז מגיע הביתה ומתאמן ואני עירני למשך כל היום ועד שהתחלתי עם דל פחמימה עד 22 כבר הייתי נרדם ועכשיו בדל פחמימה אני נרדם ב22 וחצי 23 אני לא עייף בכלל.
אז או שתוציא יותר אנרגיה ואז יהיה לך יותר קל להירדם.
או שפשוט אל תדאג כי אם הגוף שלך היה עייף הוא היה מאותת לך על ידי עייפות במשך היום וזה לא קורה לך אז לאהכל טוב בקיצור.

אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך.
נ.ב
כדורי שינה וכל מיני תרופות וכימיקלים הם בטוח לא הפיתרון כי לא נראה לי שמה שיש לך זה בעיה אמיתית של אנשים שלא מצליחים לישון במשך ימים .

• פותח/ת השרשור
אז גם לי זה קורה, לפי דעתי יש 2 אפשרויות:
1. יותר מידיstimulants
2. בגלל שאתה בדל פחמימה אז הגוף משתמש ביותר שומן לאנרגיה אז אתה פשוט יותר עירני.
אני יודע שאני מסבביר את זה בצורה לא כל כך ברורה אבל זה קורה גם לי ואני עוד קם כל בוקר ב 5 ועובד עד 17 בעבודה פיזית ואז מגיע הביתה ומתאמן ואני עירני למשך כל היום ועד שהתחלתי עם דל פחמימה עד 22 כבר הייתי נרדם ועכשיו בדל פחמימה אני נרדם ב22 וחצי 23 אני לא עייף בכלל.
אז או שתוציא יותר אנרגיה ואז יהיה לך יותר קל להירדם.
או שפשוט אל תדאג כי אם הגוף שלך היה עייף הוא היה מאותת לך על ידי עייפות במשך היום וזה לא קורה לך אז לאהכל טוב בקיצור.

אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך.
נ.ב
כדורי שינה וכל מיני תרופות וכימיקלים הם בטוח לא הפיתרון כי לא נראה לי שמה שיש לך זה בעיה אמיתית של אנשים שלא מצליחים לישון במשך ימים .

זה קורה בין היתר בעיקר בגלל הסתגלות של הגוף שעורכת שינויים הורמנאלים שיכניסו אותי לקטוזיס וחלק מהתהליך גובל בהפרשה של הורמוני סטרס כמו אדרנרלין נוראדרנלין וקורטיזול.. והקורטיזול בעייתי פה אבל הוא חלק בלתי נפרד מהתהליך

השאלה זה איך לטפל בזה
אירובי יחמיר קצת את הדבר כי הוא יגרום להפרשה עוד יותר מוגברת של קורטיזול וגם עליה בחומצות שומן חופשיות בדם וייצור של גופי קטון

כדורי שינה לא באים בחשבון קראתי קצת על זה וזה מסוכן עפ"י הרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית