הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דונלד סטרלינג הורחק לכל ימי חייו.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
אדם בזוי ושפל.
התביישתי לראות את הכתבה מוקדם יותר בטלוויזיה.

• פותח/ת השרשור
איך שיחה אישית עם חברה שלו הגיעה לתקשורת?

איך שיחה עם 2 חיילי צה״ל שעשו סחר באמצעי לחימה השבוע הגיע לתקשורת?

הקלטות, היא הקליטה אותו - ומכרה את זה במיליונים.

מה זאת אומרת הורחק? הקבוצה עדיין בבעלות פרטית שלו.
מה יעשו עכשיו? יאלצו אותו למכור?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת הורחק? הקבוצה עדיין בבעלות פרטית שלו.
מה יעשו עכשיו? יאלצו אותו למכור?

האמן לי שהוא יעשה את זה בלי שיתחננו אליו יותר מדי.

כמה שידוע לי מותר לבנאדם שיהיו לו את הדעות שלו, כמה שהן שפלות.
זה לא שהוא צעק את זה לכל כלי תקשורת... כולה אמר את זה בשיחה פרטית לבת-זוג שלו

נראה לי הם קצת הגזימו... הוא לא עבר על אף חוק שידוע לי

• פותח/ת השרשור
כמה שידוע לי מותר לבנאדם שיהיו לו את הדעות שלו, כמה שהן שפלות.
זה לא שהוא צעק את זה לכל כלי תקשורת... כולה אמר את זה בשיחה פרטית לבת-זוג שלו

נראה לי הם קצת הגזימו... הוא לא עבר על אף חוק שידוע לי

ראשית, אתה במיוחד כיהודי צריך להתבייש שבן אדם במעמד כזה מייצג בעקיפין אותי אותך ואת כולנו במדינת ישראל.

לא מדובר על העיניין של דמוקרטיה/ האם הוא יכול להביע את דעותיו בכל אשר חפץ בו בדלתיים סגורות. מדובר על שמו ״הטוב״ שהתלכלך מאוד - ועכשיו כל העולם התקומם נגדו (ביניהם הנשיא אובמה) וגינה את דבריו.

למעלה מ-60% מהשחקנים בליגה הבכירה, ליגת ה-NBA הם שחורים.

מקומו בבית, לא על המגרש ולא בתקשורת.

לפי הכתבה קנסו אותו ב-2.5 מיליון דולר... אז זה לא רק בשמו הטוב שהתלכלך

אצלנו בארץ חברי כנסת (תפקיד קצת יותר ציבורי מבעל קבוצת כדורסל) משני הצדדים הפוליטיים זורקים הערות גזעניות בכלי התקשורת ולא עושים להם כלום

שיהיה ברור שאני לא מתווכח שהוא בנאדם עלוב, שהדעות האלה פתטיות ולא ברור איך אנשים עדיין מחזיקים בתפיסות האלה בימינו

• פותח/ת השרשור
לפי הכתבה קנסו אותו ב-2.5 מיליון דולר... אז זה לא רק בשמו הטוב שהתלכלך

אצלנו בארץ חברי כנסת (תפקיד קצת יותר ציבורי מבעל קבוצת כדורסל) משני הצדדים הפוליטיים זורקים הערות גזעניות בכלי התקשורת ולא עושים להם כלום

שיהיה ברור שאני לא מתווכח שהוא בנאדם עלוב, שהדעות האלה פתטיות ולא ברור איך אנשים עדיין מחזיקים בתפיסות האלה בימינו

2.5 מיליון דולר, זה לא מדגדג לו. אבל בכל אופן, הבנת את הקונספט. אני אישית - שמח.

תגובה מוגזמת..סה"כ הדברים לא נאמרו בפרהסיה אלא בשיחה פרטית. זכותו.
אני זוכר שהיה סקנדל שהקומישנר של הפורמולה 1(או משהו מהסגנון)היה עושה עם זונות משחקי תפקידים שהוא אסיר באושוויץ..אף אחד לא הדיח אותו ולא כלום.

קוראים לזה פלורליזם.

לא צריך ללכת רחוק מידי, https://www.lbs.co.il/threads/52918/.

נערך לאחרונה:
תגובה מוגזמת. זכותו להגיד מה שבא לו ולחשוב מה שבא לו. מילא אם היה לזה ביטוי כלשהו בציבור היה אפשר להבין..

צריכים ללמוד קצת מחו"ל, רק לפני שבוע אוהד זרק על אלבס בננה והורחק לכל החיים מהמגרשים
רק ככה אפשר להעיף את הזבל מהספורט.

• פותח/ת השרשור
צריכים ללמוד קצת מחו"ל, רק לפני שבוע אוהד זרק על אלבס בננה והורחק לכל החיים מהמגרשים
רק ככה אפשר להעיף את הזבל מהספורט.

אלבס יצא ענק, קילף אותה נתן ביס והרים קרן.

לדעתי כל עוד הוא אמר את זה בשיחה פרטית ולא בפומבי או אפילו מול קהל קטן זאת לא עילה להעיף אותו לכל החיים מהnba. אם יעיפו אותו מהקבוצה אני מבין וגם אם בפועל אף קבוצה בnba לא תרצה אותו אבל להעיף אותו באופן רשמי זה די בעייתי כי הוא לא עבר על אף חוק.
זה לא שאני בעד להגיד דברים כאלה ואם בן אדם אומר זאת בפומבי צריך אפילו להחמיר את הענישה(שלפי המקרה עם הבננה זה מה שקורה וזה כיוון חיובי) אבל על אמירה כזאת בשיחה פרטית אי אפשר לדעתי להעניש בן אדם בצורה כל כך חמורה. לכם לא קרה אף פעם שבשיחה עם חבר אמרתם בלהט הרגע אמירה פוגענית/גזענית/שוביניסטית/לא במקום?

לדעתי כל עוד הוא אמר את זה בשיחה פרטית ולא בפומבי או אפילו מול קהל קטן זאת לא עילה להעיף אותו לכל החיים מהnba. אם יעיפו אותו מהקבוצה אני מבין וגם אם בפועל אף קבוצה בnba לא תרצה אותו אבל להעיף אותו באופן רשמי זה די בעייתי כי הוא לא עבר על אף חוק.
זה לא שאני בעד להגיד דברים כאלה ואם בן אדם אומר זאת בפומבי צריך אפילו להחמיר את הענישה(שלפי המקרה עם הבננה זה מה שקורה וזה כיוון חיובי) אבל על אמירה כזאת בשיחה פרטית אי אפשר לדעתי להעניש בן אדם בצורה כל כך חמורה. לכם לא קרה אף פעם שבשיחה עם חבר אמרתם בלהט הרגע אמירה פוגענית/גזענית/שוביניסטית/לא במקום?
הוא לא עבר על שום חוק לכן המדינה לא עשתה נגדו כלום כי אין הצדקה. ה NBA הוא ארגון פרטי ויש לו תנאים משלו בשביל להיות חבר בו. במידה והוא עבר עליהם/מתחשק להם הם יעשו מה שבא להם זה ארגון פרטי ואם הוא פוגע בארגון פרטי זכותם להעיף אותו.

הוא לא עבר על שום חוק לכן המדינה לא עשתה נגדו כלום כי אין הצדקה. ה NBA הוא ארגון פרטי ויש לו תנאים משלו בשביל להיות חבר בו. במידה והוא עבר עליהם/מתחשק להם הם יעשו מה שבא להם זה ארגון פרטי ואם הוא פוגע בארגון פרטי זכותם להעיף אותו.
אבל אני לא יודע אם זכותם לחייב אותו לשלם קנס(אלא אם הוא חתם על משהו שאומר אחרת). לדעתי הבעיתיות במקרה הזה היא שפירסום של גזענות הוא דבר שברור שהוא לא מוסרי אבל אמירה של זה בשיחה פרטית זה בגבול האפור. הבעיה היא שהדבר נאמר במקור בשיחה פרטית אבל פורסם וזה יוצר דילמה.

אבל אני לא יודע אם זכותם לחייב אותו לשלם קנס(אלא אם הוא חתם על משהו שאומר אחרת). לדעתי הבעיתיות במקרה הזה היא שפירסום של גזענות הוא דבר שברור שהוא לא מוסרי אבל אמירה של זה בשיחה פרטית זה בגבול האפור. הבעיה היא שהדבר נאמר במקור בשיחה פרטית אבל פורסם וזה יוצר דילמה.
שחקן שמבריז מאימון יכול לשלם קנס של עשרות אלפי דולרים כי הוא מפר חוזה.
זה לא מעניין אף אחד אם זה שיחה פרטית או לא, הדברים האלו נאמרו וזה העניין.
זו בעיה שלו שהוא מסתובב עם זונות שמקליטות אותו.
פעם הבאה שישמור את הדעות שלו לעצמו בלב במיוחד אם הן גזעניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית