הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב בשר ללא שמן

• פותח/ת השרשור Pullup
  • פורסם בתאריך

Pullup

משתמש מתחיל
49
8
נק' מוניטין:
66
49
8
כרגע בחיטוב לפני תחרות ואני מכין חזה עוף במים בתנור, היום התאפשר לי לאכול גם בקר מספר 4 פילה אמנון ופילה טונה, יש למישהו שיטות איך להכין את הבשר ללא שמן וללא תבלינים (למעט פלפל ומלח) כדי שהבשר לא ידבק או יצאו פשלות?

קח תבנית שים נייר אפיה למטה, על הנייר אפיה שים ירקות מה שבא לך - גמבה \ עגבניות \ חסה \ קייל (סוג של כרוב אם לא מכיר) יילך הכי טוב.
על זה שים את הבשר. לפני זה תתבל את הבשל עם מלח פלפל תכניס לתנור מכוסה בנייר אלומיניום. אני מניח שייקח לזה איזה 40-60 דק' בתנור בחום של 180 מעלות בערך עד שיהיה מוכן..קח בחשבון שזה לא יצא מדהים.

דגים אתה יכול לאדות, תקנה סיר במבוק כזה כזה זה לא יקר ונותן לך אפשרות להכין חזה עוף מאודה או דגים מאודים

מה רע בצלייה על מחבת טפלון ללא שמן?

• פותח/ת השרשור
בלי שמן זה נדבק, הטעם לא משנה גם ככה נדפק לי חוש הטעם

על מחבת טלפון זה לא נדבק, זה כל הקטע. בכל מקרה, מה פשר ההתנזרות המוגזמת משמן? אתה לפני תחרות אז אתה מוריד שומן מהתפריט? למה לא להעלות שומן ולהוריד פחמימות...?

על מחבת טלפון זה לא נדבק, זה כל הקטע. בכל מקרה, מה פשר ההתנזרות המוגזמת משמן? אתה לפני תחרות אז אתה מוריד שומן מהתפריט? למה לא להעלות שומן ולהוריד פחמימות...?
לא הייתי נכנס לזה. הוא לפני תחרות והוא כנראה על אחוז שומן נמוך מאוד גם ככה. מה שעובד עובד שם וסביר להניח שהוא יודע מה הוא עושה אם הוא ברמה תחרותית.
לגבי טפלות גם אפשר.

אפשר לעשות את אותו קטע עם הירקות כדי לוודא שלא יידבק.
שים פטריות בצל חצילים ברוקולי (קצוץ הכול לחתיכות גדולות) שים מלח פלפל על אש קטנה עם מכסה סגור עד שהם יוציאו את כל הנוזלים שלהם כשהם יהיו יותר רכים והצבע של החציל ישתנה טיפה שים על הכול את הבשר, תן לו תיבלון נוסף ואז אני מאמין שתוך 20 דק' זה מוכן, אחרי 15 תהפוך את הנתח

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אני אנסה בהזדמנות 😃
אני בשלב מתקדם לפני תחרות אך אני יכול לשים כפית שמן זית על המחבת ולנגב אותה עם נייר סופג

אני בשלב מתקדם לפני תחרות אך אני יכול לשים כפית שמן זית על המחבת ולנגב אותה עם נייר סופג
יש גם את הספריי הזה שנותן שפריץ קטן, הם אפילו אומרים כמה קלוריות זה לשפריץ.

בהצלחה בתחרות! (תעלה תמונות שנראה על מה מדובר)

• פותח/ת השרשור
אני יעלה אשכול עם תמונות לאחר התחרות, תודה רבה גבר 😃

תומר את החזה עוף תעשה קציצות עם כוסברה, בחיטוב הייתי עושה את זה הרבה זה ממש טעים.

ואני חושב שכמון מותר לא? תשאל את יונהתן

קנה סיר אידוי, יש את זה בפינה האסייתית בסופרמרקט הקרוב לביתך או בחנות סינית כלשהי. אתה מלביש את זה על סיר עם מים רותחים, שם עלה חסה בתוך הסיר אידוי ועל העלה חסה תשים את הדג ותסגור את המכסה.

Back
למעלה תחתית