הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב תקוע עם קלן

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
אהלן תותחים,
אני בחיטוב כחודש ונמצא בסייקל של קלן ביום התשיעי (120מק"ג). אני בגירעון קלורי של כ 300 - 400 קלוריות ליום, מבצע 4 אימונים אנאירוביים ובסיום אימון כ 20 דקות אירובי בדופק של עד 150.
בימים האחרונים אני מרגיש נפוח ותקוע במשקל, יש למישהו מושג למה ?

170 גרם חלבון
70-80 גרם פחמימה
60 גרם שומן

משקל 80
גובה 1.78
גיל 32

תודה

תעלה עוד טיפה את החלבון בלי שום קשר
תוצאות מהקלן אתה תיראה לאחר שבוע שלישי במידה שאתה משתמש בקטוטיפן שמאווד מומלץ

תלוי גם ביציאות שלך בשירותים
במידה והיציאות לא יומיומיות ואתה בתזונה לא דלת נתרן עלול "להיתקע"
תרבה בשתייה ותן לזה עוד כמה ימים

• פותח/ת השרשור
תעלה עוד טיפה את החלבון בלי שום קשר
תוצאות מהקלן אתה תיראה לאחר שבוע שלישי במידה שאתה משתמש בקטוטיפן שמאווד מומלץ
לצערי קראתי על קטוטיפן מאוחר מדיי. אני אצטרך לסיים את הסייקל הזה להמתין שבועיים ואז לעשות שוב סייקל נוסף.

לצערי קראתי על קטוטיפן מאוחר מדיי. אני אצטרך לסיים את הסייקל הזה להמתין שבועיים ואז לעשות שוב סייקל נוסף.
אתה יכול להוסיף קטוטיפן גם בסוף השבועיים והחל מתחילת השבוע השלישי 2 כדורים ביום

• פותח/ת השרשור
תוסיף עוד אירובי
אני עזר לי מאוד אירובי על בטן ריקה על הבוקר כ30 דק אחרי שלקחתי את הקלן
זה מאתגר מה שאתה רושם. אני רואה את עצמי קם בשש בבוקר ומרביץ ריצה של 20-30 דקות לפני שהבית מתעורר. אבל מה אתה עושה עם התפריט ? זה יגמור אותי מבחינת רעב בהמשך היום.
אתה יכול להוסיף קטוטיפן גם בסוף השבועיים והחל מתחילת השבוע השלישי 2 כדורים ביום
אין לי, בדיוק עכשיו הזמנתי. בטח יגיע עוד שבועיים אם הדואר הנחמד יחליט לא לשבות.

כמה ליטרים של מים אתה שותה ביום ?
ובקשר לקטוטיפן - לדעתי ? : אין מה לעשות קלן של שבועיים כי התוצאות מתחילות להגיע רק לאחר השבועיים-שלושה הראשונים רואים ירידה דרסטית של נוזלים בגוף והיקפים - ככה לפחות אני ראיתי אצלי לאחר שמשכתי את זה לחודש וחצי .
תנוח עכשיו 3 שבועות כי גם ככה הקטוטיפן לא יגיע לך לפני זה לפי מה שאתה מתאר - ואז תתחיל סייקל מסודר עם קטוטיפן .

• פותח/ת השרשור
כמה ליטרים של מים אתה שותה ביום ?
ובקשר לקטוטיפן - לדעתי ? : אין מה לעשות קלן של שבועיים כי התוצאות מתחילות להגיע רק לאחר השבועיים-שלושה הראשונים רואים ירידה דרסטית של נוזלים בגוף והיקפים - ככה לפחות אני ראיתי אצלי לאחר שמשכתי את זה לחודש וחצי .
תנוח עכשיו 3 שבועות כי גם ככה הקטוטיפן לא יגיע לך לפני זה לפי מה שאתה מתאר - ואז תתחיל סייקל מסודר עם קטוטיפן .
אני מעריך שאני שותה 4-5 ליטר מים ביום בלי אימון. האתר שאני קונה דרכו זריז, אם עוד שבועיים אני אתחיל את הסייקל יהיו לי עוד שבועיים עד שאני אצטרך להתחיל לקחת קטוטיפן, אני בטוח שזה יגיע עד אז.

אני מעריך שאני שותה 4-5 ליטר מים ביום בלי אימון. האתר שאני קונה דרכו זריז, אם עוד שבועיים אני אתחיל את הסייקל יהיו לי עוד שבועיים עד שאני אצטרך להתחיל לקחת קטוטיפן, אני בטוח שזה יגיע עד אז.
אז אין שום סיבה שתרגיש "תקוע" , פשוט בשלב מסויים התוצאות מגיעות יותר לאט מהרגיל ,
ובמיוחד לאחר שאתה עובר את ה-"בום" הראשוני ששם יורדת כמות גדולה של נוזלים וכו' , אבל כשאתה בסייקל הבא שלך תמשוך עם קטוטיפן אתה תראה תוצאות מעולות .

• פותח/ת השרשור
תודה אוקי, אז קניתי קטוטיפן. הרוקח השתגע להבין מה אני רוצה מהחיים שלו עד שהבנו שזה שם שקטוטיפן זה שם גנרי 😁.
השימוש בו זה 2 מ"ג לפני השינה החל מהיום ה 15 ? ולהמשיך עוד שבועיים קלן במינון 120 מק"ג ?

קבצים מצורפים

• IMG_20140501_125342.jpg
    IMG_20140501_125342.jpg
    KB 44.9 · צפיות: 229
  • פותח/ת השרשור
העלתי תמונה לא נכונה, קניתי גם טמוקסיפן וגם פרופיטן.

קבצים מצורפים

• IMG_20140501_130859.jpg
    IMG_20140501_130859.jpg
    KB 43.5 · צפיות: 390
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית