הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסוף לניחושים הקלורים?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
חברת סטארטאפ ישראלית השיקה קמפיין באתר Kickstar המבקש $200,000 למימון, ייצור, תפעול והפצה של סורק נייד. הסורק מסוגל לתת פרטים מדוייקים למדי, כולל מזון, תרופות וחפצים.
הינה קישור למימון הפרוייקט:
https://www.kickstarter.com/projects/903107259/scio-your-sixth-sense-a-pocket-molecular-sensor-fo

הם רוצים למכור את זה ב-$300 לצרכן. לא חושב שיקח הרבה זמן עד שהטכנולוגיה הזו תשולב בטלפונים ניידים.

לא ממש הבנתי איך זה עובד.
זה נראה יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי, לא חושב שיכולים לפתח כרגע טכנולוגיה שתעבוד ברמת דיוק גבוהה.

• פותח/ת השרשור
לא ממש הבנתי איך זה עובד.
זה נראה יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי, לא חושב שיכולים לפתח כרגע טכנולוגיה שתעבוד ברמת דיוק גבוהה.
הטכנולוגיה הזו קיימת כבר שנים, רק שלא הצליחו למצוא שיטה לייצר את זה באופן המוני עם תג מחיר לכל אדם.

יפשטו את הרגל עוד כמה שנים. לא מספיק אנשים בדיאטות קטוגניות פשוט לא צריכים לספור קלוריות יותר כי זה פשוט לא נחוץ.

מגניב רצח, כל הפריקים של התזונה - רצים \ ליפטרים וכו' בטח יהיו חמים על הדבר הזה, כל מי שמשועבד לדיאטה
איך זה עובד בעצם? מסתכל על 'חתימות' של מוצרים בעזרת אור ומשווה למסד נתונים שהחברה מעדכנת דרך אפליקציה בטלפון?

זה יהיה להיט ,בעיקר לבשלנים. עדיין מעניין איך זה עובד על דברים מוצקים ,צריך יהיה ממש להצמיד אותו למוצק כנראה.

בן דוד שלי הוא אחד מהאנשים (והמוחות) של הסטארט-אפ הזה

מקווה שיצליח

וואו כבר מלא זמן אני חושבת לעצמי איזה כיף זה היה אם היה SCANNER שפשוט יגיד לי את הערכים
אם זה נכון
הגשימו לי חלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית