הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ללא HCG

Dexteritus

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
4
18
1
שלום לכולם,
רציתי להתייעץ בקשר לשימוש בhcg בסייקל טסט ראשון.
מתחיל בזמן הקרוב סייקל ראשון הצטיידתי בטמוקסיפן אך רציתי לשאול האם באמת צריך גם כוריגון לפעם הראשונה ? מינון של 500 מ״ל בשבוע מפוצל ל2 למשך 10 שבועות, טסט בלבד.

נערך לאחרונה:
תראה אני בסייקל הראשון שלי.לא שיחקתי משחקים עם האשכים ועם המצב שבגלל משו מסוים אני יפסיד תוצאות ופוריות בעתיד... וגם לי אמרו בגלל סייקל ראשון בלה בלה בלה... אבל אחרי שקראתי פה ים פוסטים הלכתיוקניתי .כי אני יודע שזה גם לא יהיה האחרון אז למה להתחיל לשחק עם הגוף בשביל עוד כמה שקלים?!?!גם מבחינת האשכים אתה חייב כדי שלא תעמיד עליהם יותר מדי
.וגם אתה רוצה לשמור את מה שקיבלתה בסייקל לא?!?חבל לעשות טעויות כאלה יש כאן אנשים שמשקיעים המון בפירוטים האלה ובהסברים ...אז תקשיב להם ואל תנסה להיות.חוכמולג:)
בהצלחה

תראה אני בסייקל הראשון שלי.לא שיחקתי משחקים עם האשכים ועם המצב שבגלל משו מסוים אני יפסיד תוצאות ופוריות בעתיד... וגם לי אמרו בגלל סייקל ראשון בלה בלה בלה... אבל אחרי שקראתי פה ים פוסטים הלכתיוקניתי .כי אני יודע שזה גם לא יהיה האחרון אז למה להתחיל לשחק עם הגוף בשביל עוד כמה שקלים?!?!גם מבחינת האשכים אתה חייב כדי שלא תעמיד עליהם יותר מדי
.וגם אתה רוצה לשמור את מה שקיבלתה בסייקל לא?!?חבל לעשות טעויות כאלה יש כאן אנשים שמשקיעים המון בפירוטים האלה ובהסברים ...אז תקשיב להם ואל תנסה להיות.חוכמולג:)
בהצלחה

תלמיד חכם:193ek:.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית