הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקור עיקרי לפחמימה

עומר פרץ

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם התחלתי לעבוד על מאסה לפני שלושה שבועות עכשיו השאלה שלי האם אפשר להסתמך על לחם לבן כמקור העיקרי לפחמימה במהלך היום אני בצבא וקצת קשה לי להכניס פחמימות אחרות בעיקר לחם לבן וקצת פירות במהלך היום בסביות ה 15-20 פרוסות לחם לבן ביום עם החלבונים אני עוד יותר מסתדר קוטג טונות פסטרמה יוגורטים וכו תודה רבה על העזרה

אפשר בהחלט, רק שלא מומלץ להסתמך עליו בלבד אלא על פחמימות עם אינדקס גליקמי יותר נמוך

זה נשמע לי המון, למה כל כך הרבה לחם?

ואם אין לך ברירה אז אין ברירה, עקרונית עדיף לא להסתמך על מקור אחד לאף אחד מאבות המזון. כשמדובר על פחמימות, במסה..יש לזה גם חשיבות אבל זה לא משנה כי ברירה אמיתית כנראה שאין לך.

• פותח/ת השרשור
אמממ לא יודע למה כלכך הרבה בגלל שזה ו 2 פירות זה הפחמימות היחידות שאני מכניס לגוף במהלך היום אז אני אוכל הרבה לחם בשביל להגיע ל 300 פחמימות אני חייב להכניס לפחות 15 פרוסות לחם ביום

מה עם אורז, פתיתים, פסטה?

אל תשלול אפשרות של חטיפי חלבון שגם עשירים בפחמימות! זה זמין ונוח !

אל תשלול אפשרות של חטיפי חלבון שגם עשירים בפחמימות! זה זמין ונוח !
יקר והפחמימות בהן הן בדרך כלל זבל.

לנושא:
גם אני בצבא, ודווקא בצבא יש לי גישה למקורות מעולים לפחמימות.
לא, זה ממש לא נכון ולא בריא להסתמך על לחם לבן כמקור עיקרי לפחמימה. יש לך בכל ארוחת צהריים ואולי אפילו בארוחות ערב פסטה, אורז, פתיתים, קוסקוס, סולת או מקור אחר לפחמימות.
לחם לבן, בעיקר בכמויות שציינת, זה זבל.

Back
למעלה תחתית