שאלות לגבי אייפון:

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
1. איזה מן האייפונים עולה 200$ בארה"ב? [רגיל, 3g, 3gs]?
2. איזה מהם ניתן לפריצה בארץ כדי שיהיה בו עברית?
3. מה ההבדל ביניהם?
4. שווה להביא כזה ב200$?

תודה.

האייפון שעולה 200$ בארה"ב זה 3gs 16 gb . יש בו עברית כי זה גירסה 3 של המערכת הפעלה. אבל ה-200$ זה רק בתנאי שאתה מתחייב לחוזה עם at&t והמכשיר נעול לרשת שלהם (אפשר לפרוץ עם טורבו סים וכל מיני yellow snow וכאלה).
בקיצור, לא כדאי לקנות בארה"ב איפון. עדיף בהרבה simfree מאירופה. או לחכות חודש וחצי ויהיה באארץ מפלאפון ואורנג.

• פותח/ת השרשור
נו אז אם אפשר לפרוץ אז מה הבעיה? יש בכל החנויות פריצה האלה בתחנה מרכזית בת"א טורבו סים?

האמת שאני לא בטוח עדיין איזה פריצה עובדת/לא עובדת על הדגם החדש אבל הבעיה הרצינית יותר היא ההתחייבות ל- AT&T. יכול להיות שאפשר לעקוף את זה גם. תקרא קצת פה אולי תמצא תשובות טובות יותר.

בקרוב מאוד אורנ'ג מביאה את האייפון לארץ ..הוא יעלה בסביבות 300 דולר וצריך להתחייב לעוד 80 שקל לאינטרנט או משהו כזה

אם היית קורא..
Click the Get Started button below to review your eligibility, check out pricing, and select an AT&T rate plan. Then choose the iPhone model you want.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך. ז"א שבארה"ב אין אייפון שיעלה 200$ סים-פרי?

1. איזה מן האייפונים עולה 200$ בארה"ב? [רגיל, 3g, 3gs]?
2. איזה מהם ניתן לפריצה בארץ כדי שיהיה בו עברית?
3. מה ההבדל ביניהם?
4. שווה להביא כזה ב200$?

תודה.

המכשיר שעולה 200 דולר בארצות הברית הוא iPhone3GS 16GB. המחיר הוא מחיר כולל התחייבות לחברת הסלולר At&t.

כל המכשירים ניתנים לפריצה - עברית ושיחות, השאלה כמה תתאמץ, תאכלס זה לא בעיה אני עושה את זה ללקוחות שלי עד 200 שקל הכל כלול אבל אתה יכול לעשות את זה לבד אם יש לך ידע בסיסי במחשבים (היום זאת כבר תקופה שהכל מוכן בקובץ אחד ובפעולות פשוטות בתוכנה אחת).

ההבדל בין ה-3GS ל-3G הוא (לטובת ה-3gs) מצפן מובנה, מצלמה 3 מגה פיקסל לעומת 2. צילום וידאו ועוד כמה דברים תוכנתיים (זה שולי, אפשר להתקין סרקיפט ב-2 שניות ולפתור כמעט על בעיה תוכנתית).
והדבר החשוב ביותר הוא המהירות, ה- S מסמלת "Speed" , המכשיר מגיע עם 256 מגה בייט של זכרון Ram ומעבד בתדר של 600Ghz , ועוד כמה פרטים חומרתיים שגורמים למכשיר להיות יותר טוב.

תאכלס,
אני אומר לך בתור בחור שעשה הרבה כסף מהמכשירים האלה, וזאת העבודה היום יומית שלי למכור אותם בארץ, אל תקנה, לא שווה הכסף.
אני אסביר לך... המכשירים יגיעו לארץ עד ספטמבר-אוקטובר, הם יגיעו לרשת פרנטר ולפאפון ככה שיהיו לך תנאים מסובסדים נוחים יותר (עם עברית מובנית) וחבילת גלישה לא מוגבלת ועוד כל מיני אפשרויות (ככה אני מאמין) לכן יהיה עדיף לך לקנות בארץ כשהוא יגיע.
(לידע כללי - המכשיר המדובר של ה-16gb נמכר באיטליה במחיר של 599 יורו[!!!] והמכשיר פתוח לכל הרשתות simfree)
בנוסף, iDigital שהיא היבואנית הרשמית של אפל בארץ מתכוונת למכור את המכשיר דרך החנות המכוונת שלה במחיר לא ידוע (מההיכרות שלי עם היבואנית היא חרא של חברה שדופקת מחירים גבוהים בעשרות אחוזים..)

לסיכום,
תקנה בארץ, או שתקנה בארצות הברית אבל במחיר משולש מהמחיר ללא התחייבות (כ-600 דולר או יותר ל-16ג"ב)

אתה יכול לשלוח מייל אם אתה רוצה ואני אסביר לך יותר לעומק ואם תרצה לקנות בארץ אני גם אסדר לך מחיר של גג 2300 שקל לדגם חדש מנויילן שלא נפתח מעולם 😃

[email protected]

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך.. ז"א שחלום ה200$ לא ריאלי.

אין אפשרות בארץ לפרוץ אותו מAT&T לסים-פרי?

תכלאס אין לי סיבה כ"כ לקנות פלאפון חדש.. פשוט אמרתי 200$ לפלאפון כזה זה משהו שאי אפשר לפספס, מסתבר שזה הרבה יותר מ200$.. אאלץ לוותר.

המחיר המלא של האייפון בחברות הסלולר בארץ לפי מה שהבנתי יהיה סביב 4 אלפים, אבל מי שמדבר מעל 200 ש"ח זה יהיה לו משתלם בזכות הסיבסוד.

הבנתי אותך.. ז"א שחלום ה200$ לא ריאלי.

אין אפשרות בארץ לפרוץ אותו מAT&T לסים-פרי?

תכלאס אין לי סיבה כ"כ לקנות פלאפון חדש.. פשוט אמרתי 200$ לפלאפון כזה זה משהו שאי אפשר לפספס, מסתבר שזה הרבה יותר מ200$.. אאלץ לוותר.
simfree זה כבר משהו חומרתי, אבל בהחלט אפשר לפתוח את המכשיר שיעבוד כמו "סים פרי" (רק כל עדכון גרסא של המודם הסוללרי תצטרך לפרוץ מחדש) , בנתיים אין עוד פריצה אבל כנראה תיהיה.
קיצור בארץ אתה מקבל מכשיר דור 3 16gb סים פרי במחיר שלא עובר את ה2500 ..

דבראיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית