ייעוץ Iso plex 32/ Iso gro 62

Ron17292

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן,
אני שוקל 61 גובה 1.75 אחוז שומן 10.4.
מתאמן 4 פעמים בשבוע.
אני מעוניין לעלות במסת שריר ומודע לזה שהאחוז שומן עולה אך מצד שני שהבטן לא תגדל. מעדיף להשאר כמה שיותר בכיוון האחוז שומן הנוכחי.
כרגע אני משתמש באבקת חלבון נטו כמעט ללא פחמימות ( Whey shake) ומשתדל להשאר על מאזן קלורי שלילי.

השאלה,
האם לקנות Iso plex 32 (שגם היא כמעט ללא פחמימות)
או Iso gro 62 שבו יש גם פחמימות ואיך לצרוך אותה?

שלום רון וברוך הבא לפורום! 😃

ההבדל בין 0 גרם פחמימה לבין 7 ואפילו 20 גרם פחמימה לא ישנה לך כלום מה שחשוב זה התמונה הכללית

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃
הצלחתי פחות להבין את מה שאמרת.
הרצון הוא גדילה במסת שריר ושהאחוז שומן מן הסתם לא יקפץ הרבה (שיישאר סביב ה10-12%). שהבטן תשאר קטנה ולא תהפוך לנהג מונית.
אעשה קצת סדר ואולי בהתאם לזה תוכל להבין אותי יותר.
חקרתי מעט והבנתי ששומן ושריר אלו שני דברים שונים ושריר מתפתח ע"י חלבונים ולא ע"י הפחמימות (הפחמימות נותנים רק את הכוח לאימון- להרים משקלים):
ביום אימון אני אוכל ושותה סקופ חלבון ,2 פרוסות לחם קמח מלא עם קוטג, 6 שקדים, ארוחת צהריים (פסטה מחיטה מלאה, אורז מחיטה מלאה [כ200-300 ג'] ומנת בשר בערך 150 ג' [חזה עוף/בשר/עוף]) לפני האימון עוד 2 פרוסות לחם קמח מלא , אחרי האימון סקופ חלבון ועוד מנת חלבון ללא פחמימות כ150 ג'. ביום ללא אימון אותו הדבר רק פחות 2 פרוסות לחם.

ברור לי שאני על מאזן קלוריות שלילי ושוב הרצון הוא עלייה במסת שריר עם כמה שפחות עלייה בשומן.
עכשיו,
לאכול פחמימות כמו אריה פחות בא בחשבון כי אין לי כ"כ זמן לזה ולכן אני מעוניין להעזר בתוסף
השאלה היא האם לקנות את ה iso plex 32 שהוא לא מכיל פחמימות ולהשאר על אותה מתכונת (כי שריר נבנה ע"י חלבונים ולא על פחמימות) או לקנות את ה Iso gro 62 ולהשתמש בה בתדירות שיגידו לי בנוסף למה שאני אוכל (להחליף את האבקת חלבון הנוכחית בזו)

מתנצל על בלבולי השכל ומודה מראש על הקדשת הזמן 😃

אם אתה רוצה לעלות במסת שריר אבל אין מספיק זמן להכין אוכל אז אני מציע שתקנה סופר מאס גיינר של דימייטיז או פרפקט 3000

חקרתי מעט והבנתי ששומן ושריר אלו שני דברים שונים ושריר מתפתח ע"י חלבונים ולא ע"י הפחמימות (הפחמימות נותנים רק את הכוח לאימון- להרים משקלים):
חקרת לא כל כך טוב, חסר לך המון ידע. פחמימות הן גורם עיקרי בעליה במסת השריר

ביום אימון אני אוכל ושותה סקופ חלבון ,2 פרוסות לחם קמח מלא עם קוטג, 6 שקדים, ארוחת צהריים (פסטה מחיטה מלאה, אורז מחיטה מלאה [כ200-300 ג'] ומנת בשר בערך 150 ג' [חזה עוף/בשר/עוף]) לפני האימון עוד 2 פרוסות לחם קמח מלא , אחרי האימון סקופ חלבון ועוד מנת חלבון ללא פחמימות כ150 ג'. ביום ללא אימון אותו הדבר רק פחות 2 פרוסות לחם.
אין צורך לפרק תפריט ליום עם אימון וליום ללא אימון

ברור לי שאני על מאזן קלוריות שלילי ושוב הרצון הוא עלייה במסת שריר עם כמה שפחות עלייה בשומן.
אז לא ייקרה, מאזן קלורי שלילי = חיטוב = דיאטה
מאזן קלורי חיובי = מסה = עלייה במסת השריר = עלייה במשקל הגוף

ממליץ לך מאוד לקרוא מאמרים בפורטל www.kilogram.co.il

אם אתה רוצה לעלות במסת שריר אבל אין מספיק זמן להכין אוכל אז אני מציע שתקנה סופר מאס גיינר של דימייטיז או פרפקט 3000
אתה מדבר שטויות ללא שום קשר לשאלות שלו או לבן אדם עצמו

רק הצעתי לו הצעה הוא אמר שהוא רוצה לעלות במסת שריר אבל אין לו זמן להכין ולאכול את האוכל אז הצעתי לו משקאות שיש בהם יחסית הרבה קלוריות

רק הצעתי לו הצעה הוא אמר שהוא רוצה לעלות במסת שריר אבל אין לו זמן להכין ולאכול את האוכל אז הצעתי לו משקאות שיש בהם יחסית הרבה קלוריות
זה לא מה שהוא ביקש וזאת לא הבעיה שלו, הבעיה שלו נובעת ממחסור בידע.
התגובה שלך הייתה במקום בשביל מישהו עם ידע שאין לו זמן לאכול.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רון.
יוגב, אקרא מאמרים לגבי פחמימות .
לפני כן,
הבנתי שע״מ לעלות במשקל אני אמור להיות במאזן חיובי ולצרוך מעבר למה שאני אמור לצרוך כרגע (נכון לכרגע צורך 120 ג׳ חלבון ביום וסביבות 1400 קלוריות)
המאזן הנייטרלי שלי הוא 1650
לעליה במסה אני אמור להוסיף 500 סה״כ 2150 לא?
ומן הסתם לא תהיה לי אפשרות ״לקבוע״ אם המשקל שאעלה הוא יהיה באיזור הבטן או באיזורים אחרים?
לגביי האבקה הזו (ISO gro) מאמין שאגש כבר בראשון לאיזו חנות שמוכרת כדי שיסבירו לי באיזו תדירות להשתמש ולפי זה אדע כיצד להגיע ל2100 קלוריות (במידה וזה נכון) ול2 ג׳ חלבון על כל משקל גוף כמו שאני צורך כרגע

שוב, תודה רבה

זה לא מה שהוא ביקש וזאת לא הבעיה שלו, הבעיה שלו נובעת ממחסור בידע.
התגובה שלך הייתה במקום בשביל מישהו עם ידע שאין לו זמן לאכול.

הוא כתב במפורש ״לאכול פחמימות כמו אריה פחות בא בחשבון כי אין לי כל כך זמן לזה ולכן אני מעוניין להיעזר בתוסף״ אז הצעתי לו תוספים שאני חושב שיעזרו לו בכך

1400 קלוריות
זה תפריט הרעבה

המאזן הנייטרלי שלי הוא 1650
הוא הרבה יותר גבוה משהו לא חישבת נכון
ומן הסתם לא תהיה לי אפשרות ״לקבוע״ אם המשקל שאעלה הוא יהיה באיזור הבטן או באיזורים אחרים?
אתה יכול להשפיע על האזורים בגוף שיתפתחו לפי סוג האימון שתעשה, אבל עקרונית זה גנטיקה (מיקום השומן, צורת השרירים וכו')

לגביי האבקה הזו (ISO gro) מאמין שאגש כבר בראשון לאיזו חנות שמוכרת כדי שיסבירו לי באיזו תדירות להשתמש ולפי זה אדע כיצד להגיע ל2100 קלוריות (במידה וזה נכון) ול2 ג׳ חלבון על כל משקל גוף כמו שאני צורך כרגע
באיזה תדירות זה תלוי רק בך במה אתה צריך לאכול, אין שום צורך אמיתי באבקה, זה לא אבקת קסמים, זה בסה"כ חלבון בידיוק כמו קופסת טונה אין שום הבדל.
בטח אל תשאל בחנות הם רק ינסו למכור לך.

אם אתה רוצה לדעת איך וכמה לאכול תקרא את המאמר: http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

הוא כתב במפורש ״לאכול פחמימות כמו אריה פחות בא בחשבון כי אין לי כל כך זמן לזה ולכן אני מעוניין להיעזר בתוסף״ אז הצעתי לו תוספים שאני חושב שיעזרו לו בכך
שוב, זאת לא באמת הבעיה שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית